A miniszterelnökség átengedte a közbeszerzések ellenőrzését kormányközeli külső tanácsadóknak, és milliárdokat fizetett érte. A munkát pocséknak találta Brüsszel és most a tanácsadói díj sokszorosát fizetteti vissza Magyarországgal, jókora cechet állítva ki.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na fütyiszek lehet a suskát összedobni hamar, hamar !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Na fütyiszek lehet a suskát összedobni hamar, hamar !!!
kishonda
@papa.49: Az a baj, hogy tőlünk fogják beszedni!
papa.49
@kishonda: Ezt igaz ezért kéne már lépni ellenük ...
Pálinkás Pál
Nos..már rég meg kellett volna lépni...ellehetetleníteni a narancshorda anyagi bázisát...
tulipan
Szóval, ennyit loptak EL tőlünk, ezek a narancsos haramiák???
RonaGyuri
@tulipan: nem, tőlünk sokkal többet, ez csak egy apró tétel! =))
Csizmás Kond
"Csak a vizsgált mintában fellelt, és be is árazott szabálytalanság miatt 103,4 milliárd forint (a budapesti 4-es metró költségének közel negyede) "
Minden hír akkor igazi ha azt alátámasztják annak tényleges leírásával. Itt nem a visszafizetésre szerettek volna kitérni, hanem leginkább a négyesmetrópocséklás nagyságát enyhíteni...
RonaGyuri
@Shikari: @Csizmás Kond: mars haza bunkók! =))
csak úgy....
@Shikari: tibike ! az eu. hálaadó misét tartana a HUXIT után...
RonaGyuri
@Shikari: ott pofázzatok ahol adót fizettek! Ja és ha minket itteni magyarokat kiüldöztettek, akkor ti miből kaptok segélyeket, a dagadt törpétől??? =))
csak úgy....
@Shikari: félkegyelmü! azt te csak gondolod...
magyarbakancs
@Shikari: Te is adjad be a lopott pénz amit a Fidesz alatt harácsoltál!
Meg Orbán veje is nyithatja a pénztárcát.
Kíváncsi leszek Orbán ,hogy fogja kommunikálni a pénz vissza fizetését,és kinek a pénzét fogja el csaklizni?
Tolvaj mocskos banda
Hellcat
@Csizmás Kond: Ejj te buta csizmás...írtak egy példát viszonyítási alapnak te meg egyből félreértesz megint mindent. Írhatták volna azt is hogy ennyibe került a 10x esen túlárazott és szétlopott vizes VB. Vagy nem sokkal kevesebb mint a metrófelújításra szánt 130 milliárd (3x ennyiből KOMPLETT metróvonalat építettek és ugye szerintetek csúnyán szét is lopták itt meg húzta a száját a Taplós, hogy 130 az egy kisöprésre lesz elég...) Gondoltam segítek picit felfogni a dolgot...mellesleg kezdhetitek összedobni a pénzt a büntikre...ti szavaztatok erre a geci bandára fizessetek ti miatta. Állítólag úgy is "többen" vagytok.
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...és mond Gyurka ,hová üldöztelek téged mint " magyart " ??...:))
eddig sem lehetett bízni az itélőképességedbe de a meleg úgy látszik még ráüberelt ...
Csizmás Kond
@Hellcat: ..ja persze... írtak egy példást amit kötelességüknek érzik megvédeni.
...és ha már példázódnak miért nem a cigányság integrálására elkölötött két metrónyi pénzt emlegetik ?...ja azt a hitük tiltja...
...és pénz...fizesse vissza mindenki aki csalt vagy lopott...pl a proletárból kifejlődött szocimilliomosok...na azok vannak igazán sokan.
Hellcat
@Csizmás Kond: Arra az "integrálási pénzre" gondolsz amit elloptak szintén? A flóri meg az a csúnya némber? Ti adtatok felhatalmazást arra, hogy lopjanak nem én...fizessetek ti. Rátok hivatkoztak állandóan mielőtt cselekedtek nem rám. Fizessetek csak szépen.
advocat
Majd a költségvetésből. Te is fizettél! Ha van időtök gondolkozzatok! Ezen is!
Jozefina
"A miniszterelnökség átengedte a közbeszerzések ellenőrzését kormányközeli külső tanácsadóknak, és milliárdokat fizetett érte."
Azaz a fidesz-kdnp maffiának!!!???
Csizmás Kond
@Hellcat: ...arra..mint pl konkrétan amikor Ferenc a cigányoknál vendégeskedve lapátolta a lószart ahol a cigánynak is fizettek és Ferinek is mint kampányjövedék...és ez csak egy a milliárd közül...vagy a Hegedüs malacosztogató ügyletei...
A cigány segélyezést amúgy azért nem piszkálja senki mert abból minden kormány kivette a részét sőt a zunió segítségével történt...ezért tabu.
Csizmás Kond
@Shikari: ...arra is ...pl abból lett Ferenc milliomos.
Sziszifusz
@Shikari: 10:56
Az igaz, hogy a korábbiak is lopták a közvagyont, de ebben a tevékenységükben csupán kisinasok voltak, a mostani Fideszes nagymesterekhez képest.
Egyébként pedig a korábbiak bűnei nem jogosítják fel a mostaniakat, akkora, vagy még sokkal nagyobb bűnök elkövetésére.
Amúgy pedig azt gondolom, hogy az ország akkor kerül ki a mostani helyzetből, ha a régi és a mostani közszereplők eltűnnek az alvégen. A vezetést az veszi át, aki nem hülyíti a népet, hanem hozzáértő, tisztességes módon, vezeti az országot.
Hellcat
@Csizmás Kond: Ez tény, a fidesz is kilóra veszi meg őket már nagyon régóta. Milyen érzés velük egy szavazótáborban lenni? Ajándékcsomaggal, tüzifával lekenyerezett ingyenélők. Büszkék lehettek erre a többségre.
Sziszifusz
@Shikari: 11:21
Nem Kunhalmira és nem Toroczkaira gondolok amikor a változást remélem.
Nagyon sok tehetség van a csendes háttérben akik alkalmasak lehetnek.
Csizmás Kond
@Hellcat: ...szavazótábor...fogadok te attól érzed hitelesnek magad hogy nem szavazol...?
Hellcat
@Csizmás Kond: Szavaztam de minek...szanaszét csalt választásokon nem sok értelme volt.
Csizmás Kond
@Hellcat: ...nem tudom...azt sem értem hogy milyen értelemben lehet venni, hogy szavaztam de minek, vagy ettem de minek, dugtam de minek...fogalmam sincs miért csinál valaki valamit ha nem látja értelmét...:(
Hellcat
@Csizmás Kond: Mivel te egy ilyen értelmetlen fajta van ezért kifejtem neked. Elmentem szavazni mert volt remény, majd estére kiderült, hogy elcsatlták a választásokat tehát nem számított az egész. Remélem így már sikerül megérteni...bár ahogy ismerlek, most jön majd valami csűrt csavart terelő válasz, mert hát neked is komment darabszám után fizetnek mint a csicskarinak meg a sügér haverodnak :)
Csizmás Kond
@Hellcat: ..."mert hát" téged azért fizetnek azért még nem föltétlen mindenki abból él...sőt szerintem nagyon meg lehetnek szorulva hogy neked ilyesmiért fizetnek...
...és elmentél szavazni...gondolom összekötötted a kellemest a hasznossal..egyszerre sétáltál, politikai nézetet cseréltél és még szavaztál is...ez aztán az időkihasználás...viszont sem elképzelésed sem fogalmad nem lehetett...csak csináltad...:))
...pl. én a szavazás előtt mát egy évvel tudtam kire fogok voksolni...nem csaj mentem-x-jöttem...
csipetke
@papa.49: 6:24 Az lenne az igazi,ha a saját vagyonukkal fizetnének az ilyen kormányközeli vállalkozásoknak juttatott milliárdos tanácsadói pénzekkel.De van ezeknek eszük.A vagyonukat már ráíratták kutyára-macskára tántira,nagymuterre,bárkire a családban.Gané rablóbanda.
Aki Én
@Csizmás Kondom a román: @Shikari a buta bohóc: És melyik szoci oligarcha nem ül ma a fideszben?
Olyan mélysötét paraziták vagytok, hogy arra már nincsenek szavak.
Sziszifusz
@Shikari: 11:46
Az, hogy te nem tudsz megnevezni tehetséges politikust, az nem azt jelenti, hogy nincsenek.
Hellcat
@Csizmás Kond: Na látod csak igazam lett :D
tulipan
@Hellcat: Egyetértek!
". Elmentem szavazni mert volt remény, majd estére kiderült, hogy elcsatlták a választásokat tehát nem számított az egész. Remélem így már sikerül megérteni...bár ahogy ismerlek, most jön majd valami csűrt csavart terelő válasz, mert hát neked is komment darabszám után fizetnek mint a csicskarinak meg a sügér haverodnak "

Csak még annyit, hogy a narancsos tovaj horda, hetekkel előtte készülődött a csalásra, ezért tulajdonképpen, az lett volna meglepetés, ha véletlenül kitör belőlük a nagy "becsületesség'"!!!
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: @Shikari: A metróberuházás teljes költsége 452,5 milliárd forint volt, ehhez viszonyítja a most itt kifizetett milliárdokat. Tehát ne úgy értelmezd, hogy a metró miatti büntetés lett volna ez az összeg.
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 10:02,

Te vagy a kitelepítési hivatal vezetője? Vagy, milyen jogon akarsz mindig eltávolítani másokat?
CsipkeRózsa
A lényeg az, hogy miért kellett a kötelezően elvégzendő ellenőrzést a kormányközeli akárkikre bízni, kizárólag a pénz kilapátolására? Miért van a sok miniszteri beosztott, a sok ilyen-olyan kormányhivatalnok, állandóan foglalkoztatott jogászok, főtanácsadók, tanácsadók?
csak úgy....
@CsipkeRózsa:shikari tibike csak egy túlbuzgó hülye,nem kell komolyan venni...
csak úgy....
@tulipan: Nyug-nyugii ! tibike csak egy fölturbózott ,tehetetlen kanmalac,a légynek sem árt ...
egyedül vakaródzni sem tud...
Yoda69
@papa.49: Az a baj hogy velunk, adofizetokkel fogjak megfizettetni. Nem veletlenul hoztak egy torvenyt hogy a buntetseket kulonadok formajaban beszedheti a kormany.
egyvandor
@kishonda: Ha az Együtt-re ki lehetett szabni a büntetést, a gorbán bandára is ki kellene. Ha létezne a keresztény erkölcs amire hivatkoznak.
nezelodo
@tulipan: Nem ennyit loptak, egyenlőre csak ennyire derült fény.
egyvandor
@Hellcat: A románoknak csak szavazti jogaik vannak. Nem fogják fizeteni szavazataik következményét.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Rózsika, én csak idéztem...te meg azt értesz amit akarsz.
Csizmás Kond
@Hellcat: ..bármikor igazat adhatsz magadnak...
F_Viktor
@CsipkeRózsa: Írod:
"...miért kellett a kötelezően elvégzendő ellenőrzést a kormányközeli akárkikre bízni, kizárólag a pénz kilapátolására?"

Akiknek a munkáját semmitsemérjankó és haverjai cégeinek kiközvetítették, ezek (is) kaptak a választások után "pofátlanul magas" jutalmakat, egyesek 2 éves fizetésüket kapták meg!
namihami
Egy újabb célja a kormány által kivetendő ""bevándorlási adónak"". És félő, hogy a fiúk, maguk helyett történő fizetés céljából, még roppant találékonyak lesznek.
Majd ezt is beteszik a kormány tartalékalapjába, a többi hasonló mellé.
kishonda
@egyvandor: Ha létezne keresztény de ezeknek semmilyen sincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.