Közel kétszáz eurós gyorshajtási bírságot kapott egy magyar nyugdíjas, amiért állítólag Hollandiában túllépte a megengedett sebességet. Csakhogy az autó sosem hagytam még el Magyarország területét. A szerencsétlenül járt nő két hónapig fellebbezhetett volna az ítélet ellen, de ezt nem tette meg.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Bár uniós tagország vagyunk azért még az igazságszolgáltatás nem direkt módon történik az ilyen esetben, szóval az ilyen büntetésbehajtást a Magyar Rendőrségnek kellett volna elküldeni...és csak akkor ha az minden pontban stimmel nem ilyen kamuszarságokkal.
Azt is elárulhatnák, hogy ha az az autó soha nem lépte át a határt kitől kaptak fülest a létezéséről ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Figyelj...megkapta a bírságot...ergó amikortól átvette,attól a perctől ketyeg a két hónap a fellebezésre!!! megfellebezte??? Nem...akkor mi a problémája???
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: na ne viccelj már, ezekszerint bárki kaphat külföldről kamubüntetési csekket és neked kell utána szaladgálni? Azt se tudod hova fordulj, a hölgy a rendőrséghez fordult ahol elutasították.

Ez teljesen abszurd és a két hónapos fellebbezési idő a hivatallal való visszaélés.
sokanvagyunk
Hamis állítás, zaklatás, balfácánság miatt perelje be a holland rendőrséget az általuk megállapított összeg százszorosára.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: "közben 500 euróra nőtt, sőt az ORFK fogja behajtani a nőn a 46 ezer forintos büntetést."...ez valahogy nem stimmel...
mellesleg ha tudod hogy igazad van,te hagyod a dolgokat???
Ennek olyan kamuszaga van...főleg hol a büntetési felszólítás??? Ilyenkor be szokták mutatni a nevet kitakarva!!!Ennyire uborkaszezon van??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.