25 százalékos különadó vonatkozik a bevándorlást segítő szervezetekre mostantól. A cél az általuk okozott államháztartási többletkiadások fedezete. Mostantól annak a szervezetnek, amelyiknek nincs adószáma, de bevándorlási adóköteles tevékenységet folytat, be kell jelentkeznie a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál. Külön bejelentkezési kötelezettsége azoknak a szervezeteknek van, amelyek nem szerepelnek a NAV nyilvántartásában - vagyis nincs adószámuk - és emiatt nem tudják beadni a bevándorlási különadóra vonatkozó bevallásukat...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Noha pontos lista még nincs, szinte biztosak lehetünk abban, hogy minden, a kormány által Soros szervezetnek titulált civil csoportosulás áldozatává fog válni ennek az új tervezetnek. A Magyar Helsinki Bizottság, az Amnesyt Internacional és még sorolhatnám. Ez a sokadik olyan intézkedés a kormány részéről, mely ellehetetleníti a hazai civil szervezetek működését.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
A cél a feneketlen költségvetés bevételének növelése!
Lemond a TAO-ról, támogatja a az adókedvezményekkel a gazdagokat, milliárdokat költ a külhoni szavazat vásárlásra. Valahol be kell hozni!
Érdekes lenne látni, a "chips" adóból mennyit kapott az egészségügy?
Igaz, már az eho is megszünik, lesz belőle szocho. Nehogy valahol előforduljon az "egészségügy" szó! Aztán majd lehet mesélni, hogy mennyit költenek rá. De hogy a másik oldalon mennyit nyúlnak le, azt jótékony homály fedi.
Igaz, már évekkel ezelőtt megmondta Orbán, a költségvetésnek ( és a haveroknak), minden fillérre szüksége van!
Commenter
@Nessy: Érdekes lenne látni, a "chips" adóból mennyit kapott az egészségügy? Kb. semennyit, de megoldották ezt is: jött kásler meg a 10 parancsolat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.