Ugyanaz történt, mint tegnap, ahogy a hivatkozási alap is: a korán kelő "védett vezető" – derül a hivatalos rendőrségi közleményből.

Ma hajnalban megint a titokzatos védett vezető miatt alkalmaztak testi kényszert a Kossuth téren

Ez olvasható a police.hu-n: 

Budapesten 2018. szeptember 18-án 3 óra 5 perc és 5 óra 43 perc között, védett vezető érkezése miatt a rendőrség kiürítette a Budapest, V., Kossuth teret, és felszólította az oda bejelentett – gyülekezési törvény hatálya alá tartozó rendezvény résztvevőit – hogy gyülekezési jogukat a személy és létesítménybiztosítási intézkedéssel érintett területen kívül gyakorolják.

A rendőrség felszólítására hat fő önként távozott a helyszínről, azonban 14 személy nem tett eleget a felszólításnak,

ezért őket a rendőrök testi kényszer alkalmazásával kikísérték a területről. A rendőri intézkedés következtében személyi sérülés nem történt.

A rendőrök a 14 fővel szemben szabálysértési feljelentést tettek.​

Cikk- és címlapkép: Youtube, szeptember 17-i felvétel

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És a védett személyt egyszerűen Megfélemlítésnek és Elriasztási Szándéknak hívják.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
És a védett személyt egyszerűen Megfélemlítésnek és Elriasztási Szándéknak hívják.
simmering73
Miért nem jelentik fel a sintérséget? Na nem itthon, hanem a megfelelő helyen. Azért ehhez a rendőrségi munkához is erős gyomor kell. Legnagyobb részük máról holnapra él, gyűlöli az orbánrendszert, mégis kiszolgálja azt. Pfuj.
kereső
Ha, ha! mi zúg?… mi éji dal
London utcáin ez?
Felköttetem a lord-majort,
Ha bosszant bármi nesz!

Áll néma csend; légy szárnya bent,
Se künn, nem hallatik:
„Fejére szól, ki szót emel!
Király nem alhatik.”
/Arany János/
papa.49
A piszkos szemét banda kiszolgálói, HÁNYINGER !!!
KisGenyo2
@simmering73: " Legnagyobb részük máról holnapra él" és ez sokkal szarabb volt az Orbán előtti időkben...
tudode
A védett OBJEKTUMBAN, az az ország LEGMAGASABB JOGI IMAHÁZÁBAN, az Országunk Házában Latorcai elnökh. megnyitotta a plenáris ülést, üdvözölve az ülésteremben azt az egy kézen megszámolható honatyát, akiknek ÚRI KEDVE úgy diktálta, hogy egyáltalán megtisztelje-e a választókat, hogy MEGJELENJEN busás tiszteletdíja ellenében, a MINDENRE HATÓ engedélyével a munkahelyét!
.
Röviden: EZEK még az Országházunkból is SZITTYA KOCSÁT csináltak, és példát vehetne az ELLENZÉK a NER-lovagoktól, hogy még SAJÁT MAGUKAT "is" milyen módon kell BOJKOTTÁLNI!
.
Az Országházban folyó CSUTI MELÓ leképezi az ország helyzetét!
Nessy
Érdekelne, hogy ki az az álmatlanságban szenvedő "nagyon védett személy", aki hajnali 3 és 5 között kísért a Kossuth téren?
Vagy csak a demokrácia szelleme jár vissza a vesztőhelyére?
nezelodo
Mi van, ez a titokzatos vezető lopni jár, hogy éjjel megy be a Parlamentbe? És mikor alszik?
Nessy
@nezelodo: Éjszaka próbálja a szent koronát, rá megy e még az elhízott fejére!
mackoka46
A védett személy éppen akkor viszi a korrupciós milliárdokat, érthető a rendőri védelem, de ezzel párhuzamosan miért nem lehet tüntetni ? Végül is nem a pénz eltüntetéséról van szó !
Borsodi
@KisGenyo2: Mert az unió nem adott ennyi pénzt a felzárkóztatásunkra,ha nem tapsolják el ezt a rengeteg pénzt akkor valóban Magyarország egy békés nyugodt emberek országa lenne.Nem egy hazug, kivándorló, egymást gyülölő, félelemben máról holnapra élők Országa.
egyember
A védett vezető a Nagyon Nemfényes Tekintetű Vezír sofőrje, aki előkészíti a Vezír járókerekét a napi használatra.
Klubtag
@bakcsubakka: ...csakhogy ők öntudatosabbak és a hazájukért áldozatot is vállalni hajlandók voltak, mert "ötszáz bizony dalolva ment a lángsírba"...de egy se volt hajlandó éltetni az őrült királyt.
nevemnick
Hm, érdekes.
Talán a ,,védett vezetőknek" nyugtalan az éjszakájuk?

De miiiééééért?
kisrigó
@Nessy: Nálad a pont! Ez a "demokrácia szelleme, meg az éjszakai korona próba" nagyon tetszik! Igaz, hogy nincs helyismeretem, de a mélygarázs nem működik? Egyszerűen nincs más törvényesnek látszó ötletük a vegzálásra?! Szánalmas!
CsipkeRózsa
Na és azóta megjelent a védett vezető a téren?
vukkocska
@CsipkeRózsa: azok az alagútban, a mélygarázsban közlekednek. Az ürügy az ürügy. Meg hajnalban, persze 03.05 és 5.43 között. Lehet, hogy a Soros jött, már nagyon nehezen megy szegény.
advocat
Ki az a marha különleges akárki, aki hajnalok hajnalán akar bármit is a Kossuth téren? Viktorunk közismerten mindenhonnan elkésik. Tehát még 8 után is korán lehet. És ki is volt? Mert dísszázadnak nyoma sem volt. Ha meg nem volt, akkor mitől különleges vagy mi a franc. Rossz duma, de a mai rendőröktől és vezetőiktől ennyire futja, ha egyet nyalni akarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.