Németh Zsolt (Fidesz) szerint Demeter Márta (LMP) kisstílű politikai indíttatásból hozta nyilvánosságra egy ciprusi ENSZ-misszió egyes adatait, olyanokat, amelyeket harminc évig nem lett volna szabad nyilvánosságra hozni.

Szerinte az ellenzéki politikus az ezzel kapcsolatos iratbetekintése során minden jogszabályt megsértett, ráadásul meg is hamisította az adatokat, amikor az esetet a miniszterelnök egyik családtagjával hozta összefüggésbe.

Emlékeztetett: mindezek miatt kérte Kósa Lajos, a honvédelmi és rendészeti bizottság fideszes elnöke a testületnek alelnökeként dolgozó Demeter Márta nemzetbiztonsági átvilágításának felülvizsgálatát. Rámutatott:

Demeter Márta a NATO parlamenti közgyűlésének is delegált tagja, szerinte erre a megbízatására is alkalmatlanná vált, így annak felülvizsgálatát is felvetette.

A képviselő idézte a Magyar Narancs egyik cikkét, amely szerint Demeter Márta vagy "bántóan felületes és felelőtlen volt", vagy tudatosan hazudott, és ezzel saját értelmi képességeiről is kiállította a bizonyítványt.

"A kérdés az, hogy lehetett-e Demeter Márta ennyire nagyon hülye"

- idézte a cikket, amely egy másik olvasatot is felvetett, eszerint Demeter Mártát csúnyán megvezették. Kifogásolta, hogy az LMP-s politikus még nem kért bocsánatot.

Demeter Márta a felszólalás után személyes érintettség okán kért szót. Kövér László házelnök, mielőtt szót adott volna neki, arra kérte a képviselőket, hogy ne kövessék Németh Zsolt példáját és a jövőben tartózkodjanak attól, hogy "a Ház vitáinak színvonalát is alulmúló sajtóból" idéznek.

Demeter Márta csalódásnak nevezte a külügyi bizottság elnökének felszólalását, aki szerinte mind ellenzékből mind kormányoldalról adott ki zárt ülésekről információt a sajtónak. Reményét fejezte ki, hogy a Honvédelmi Minisztériumot felelősségre vonják, szerinte ugyanis kizárólag a tárca adott ki adatokat egy "állítólagosan az állományába tartozó személlyel és családjával kapcsolatban", minden indok nélkül.

A képviselő sorolta további kérdéseit, amely alatt a házelnök elvette tőle a szót.

Németh Szilárd, a honvédelmi tárca parlamenti államtitkára válaszában már tényállásnak nevezte mindazt, amit az ügyről Németh Zsolt elmondott.

Demeter Márta egyértelműen törvényt sértett – szögezte le –, nem nyilvános katonai adatokat hozott nyilvánosságra, amit írásbeli kérdésnek álcázott, de közben az adatok értelmét is folytatólagosan meghamisította.

Szerinte a képviselő tudatosan gerjesztett "fesztiválhangulatot", mert készült az LMP társelnöki posztjára, de az még "a saját sajtója, a Soros által fenntartott Magyar Narancsnak is feltűnt", hogy valami nem kerek. Mindez szerinte egyértelműen mutatja, hogy Demeter Márta nemzetbiztonsági kockázat, és sem a szakbizottságban, sem a parlamentben nincs keresnivalója.

Felhívta a fegyelmet egy olyan, halálos áldozatokkal is járó NATO elleni terrortámadásra, amelynek alapja katonai kiképzési adatok kiadása volt.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Tényleg ilyen elmebeteg politikusok kezébe van adva az ország sorsa? Nem Demeter Márta a hülye, hanem Ön. Nem kicsit. Nagyon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
troll5
Márti! Hányszor mondjam még, hogy nem kicsit, nagyon!
simmering73
Tényleg ilyen elmebeteg politikusok kezébe van adva az ország sorsa? Nem Demeter Márta a hülye, hanem Ön. Nem kicsit. Nagyon.
tudode
Tévedni emberi dolog, Németh Zsolt külpolitikusként klasszisokkal több diplomáciai érzékkel rendelkezett, mint a tarajos gőte!
.
De azzal, hogy ff-ként lehülyézett egy hölgyet, kiállította a saját bizonyítványát, hogy VAN AZ A LÓVÉ, amiért egy NEM LÉTEZŐ TITOKFAJTA miatt mint az állatok nekiestek képviselőtársuknak!
.
Előfordulhat, hogy direkt húzták be a csőbe Demeter Mártát, hogy befogják a száját, mivel hozzájuk képest nő létére TÚL ÉRTELMES!.
.
Eddig nem is lehetett tudni, hogy Orbánnak van egy Flóra nevű kislánya. Vajon miért ÁLLAMTITOK az, hogy egy ORBÁN nevű altisztnek van egy hasonló nevű lánya.
.
Ez olyan vicces, hogy Orbánnak is van utódja, mégpedig:
.
----- Balogh Orbán Viktor a fiam, ő lesz a miniszterelnök - Thug Life Hungary
www.youtube.com/watch?v=exYziMv2k5A
.
Erről a cirkusztól szólna a genderelmélet, de hát ... van aki!!!
solidedge
Normális országban a kétharmad nem arra enged felhatalmazást, hogy büntetlenül hülyék legyenek a kormányzó párt tagjai. De ez egy más ország.
csak úgy....
@Pegero: veled kapcsolatban is vannak így páran,szóval nyugi...
anima
Magyarország a hülyék paradicsoma (és most elsősorban nem Demeter Mártára gondoltam, bár az értékítélete hagy némi kívánnivalót maga után, mivel az LMP-ben látja a jövőt).

Ha nem vagy nagyon hülye, akkor ne gyere Magyarországra!

Meg is indoklom:
Valóban voltak/vannak/lesznek kiemelkedő elmék több területen is világviszonylatban, de a népesség összességében - sajnos - hülye.
1. Vannak a tanulatlan, alul művelt tényleg buták nagy számban.
2. Vannak akik bár sokat tanulnak, de nem értik a lényeget.
3. Vannak akik sokat tanulnak, értik is a lényeget, de rosszul és/vagy rosszra használják a képességeiket.
4-10-ig sokféle hülye van Magyarországon.

Sokan misztifikálják Orbán magyar lélekismeretét, pedig az éknél is egyszerűbb a válasz:
A magyar nagyon hülye, és szolgalelkű,.kell neki egy vezér, aki megold helyette mindent, és aki előtt leborulhat.

Én kérek elnézést!

Bár csak tévednék...

Gyurcsány meg menjen a 'csába!
Csak beszél egyfolytában, de nem csinál semmit.
Ez az állat képes lenne az utcára küldeni az embereket, hogy kiharcolják neki a hatalmat.
Bizony, Gyurcsány is hülye bizonyos szempontból.

Konklúzió: Magyarországnak annyi! Ebből sosem áll fel ez az ország.
Régóta beteg ez a társadalom, és csak még betegebb lett.
JAJMÁR
A "nagyon okosok" pedig tesznek róla, hogy a tévedésből nyilvánosságra került rendkívül titkos anyag napokon, heteken át a nyilvánosság és közbeszéd tárgya maradjon. Nem képesek leszakadni róla!

Már azt kell feltételeznem, hogy "kisstílű politikai indíttatás" az oka az ügy napirenden tartásának, amibe belekeverik DM minden kapcsolatát, múltját, jelenét.
Amúgy DM azt hozta nyilvánosságra, amit előzőleg neki szimpla kérésre a HM kiszolgáltatott! Na, hogy is van akkor?
namihami
Az, hogy Demeter Márta hülye vagy sem, az ebben az ügyben már ezredrangú kezd lenni.
Az igazi kérdés inkább az, hogy miért, milyen alapon engedélyezi a honvédség, hogy egy KATONAI, tehát messze nem civilek szállítására beszerzett és berendezett gépet a katonái ingyenes fuvarozónak használhassanak. Pláne egy két-KETTŐ éves kislánynak. Aki, ha egyedül volt, az is baj. De ha kisérővel utazott (hiszen nemcsak haza kellett utaznia, de valamilyen módon oda is el kellett jutnia), akkor a katonaság akár társasutazásra vagy charterjáratoknak is kiadhatja a gépeit. Ezentúl ingyenes túristautakra is kérni lehet tőlük a gépeiket? Nagymértékben csökken a társasutak ára. Esetled a HM alapíthat, persze a Lölőn vagy a Récselkén keresztüi, egy utazási irodát.
Abban biztos megbízhatóbbak lesznek, mint a hon védelmében.
Yoda69
@anima: orbant már csak az utcán lehet levaltani. Ebben igaza van Gy. -nak. Ő egyedül nem lesz képes levaltani orbant, kell mögé a tömeg akarata. Ha az embereknek jo ez így ahogy van, akkor maradjanak otthon, uljenek a karosszekbe és nézzék a TV2 agymoso hiradojat.
kissé felnőttem
Ez a demokrácia a parlamentben, egy párt diktátumáról szól a tőbbi meg nem is ember legalábbis ott kisdedovodásnak nézik az ellenzéket Azok zőmmel akik a soros viskójában szereztek papirt tán nem is diplomát tán nem is doktorok ? ? ? hát ugy is viselkednek. A tól Z ig. csak nagy tőkét tudtak mozgatni halmozni
kissé felnőttem
mi a szart tudtok majd 30 évig titkositani féltek a saját népetektől ha megtudják mit mismásolgattok titkosan, röhögnivalók vagytok gyerekesek.
Eladott Ország
@Pegero: Lógni fogsz a lámpavason hazaáruló szarházi rablógyilkos viktátor a kurva anyádat!
www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA&feature=youtu.be
Rockxy
Kedves Demeter elvtársnő!
Teccettek volna megnyerni a választást, ésakkor most eltecchetnék vehetni a szót az összes nyálverő fideszestűl.
Lekközelebb erre tessenek ügyelni, nem egymást basztatni ellenzéki összefogás helyett.
barátilag
kereső
Németh Zsolt? Eddig azt hittem,hogy normális ember, de lezülött fideszessé.
Mi a francot keres az "ellenzék" még mindig a fidesz parlamentjében?
Lepényleső
Kell ettől valakinek hűebben tükröződő parlamenti működés? Legközelebb nem a hang elvétele
lesz,hanem egy lövés? - Bárkire,kinek ajkát elhagyja egy kérdés?
Eladott Ország
@Pegero: Börtönben rohad meg a fideszes bűnöző prostituált banda!
advocat
Nem értek hozzá! De amire ezek az okosok hivatkoznak, azt egy kezdő ügynöknek való "gyakorló" feladat. Ne hivatkozzank itt 30 éves titkosságra! Vagy ennyire hülyének néznek? Az adatok lehetnek nyilvánosak, legfeljebb a rész vevők adatai, de hogy hol mennyi? De, mint írtam, ehhez sem értek, csak kérdezek.
Eladott Ország
@Pegero: Aki nem fideszes, az kommunista, hej! A nagy fehér főnök akkor azért húzott el Kínába, hogy lebontsa a kommunizmust.
uploads.disquscdn.com/images/49d75f6b4a02c3f240d3545d60c9a0a41df475d47cd050e7d6e60f31edf3da50.jpg?w=600&h=544
uploads.disquscdn.com/images/343fd5f7830735017a0d1f0e3c63c82a3681b7744466e49681cfbc45c774a490.jpg?w=800&h=540
Ezt is megéltük: Orbán Viktor a Tienanmen téren koszorúzta meg a kommunisták hősi emlékművét.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--_KosiBu9--/70c49PfWZR4YiATRs.jpeg
Tienanmen téri áldozatok gúlába "hányva"
kuruc.info/galeriaN/2012/orbankoszoruzas17051302.jpg
csipetke
A Demeter-ügy,és hasonló piti dolgok,amit a fidesz felfúj,csak arra jók,hogy addig sincs szó az ő genyó tolvajlásaikról,beteg dolgaikról.
Eladott Ország
@pegero: A csúti cigány által egyszemélyes pártvezetés által irányított fidesz nevű szekta tizennyolcadik (!) alkalommal szavazta le az ügynökakták nyilvánosságát célzó törvénytervezetet. Azért van annak egy igencsak szemet-orrot-torkot csípő penetráns bűze, hogy önmagát a kommunizmus legádázabb ellenségének, egyidejűleg nemzeti érzelműnek is hazudó ember, akinek a legenda szerint azóta jegyzik a nevét politikailag, mióta az oroszokat kiebrudalta az országból, betegesen fekszik keresztbe annak, hogy kiderüljön, kicsodák is voltak azok, akik fenntartották a kommunista rezsimet. Ugyanúgy, ahogy most fenntartják a NER-t. Bár ahogy időben egyre távolodunk az elnyomórendszerváltástól, ez a kérdés úgy veszít jelentőségéből, de érteni vélem a gyávák motivációját: hatalmas blama lenne hivatalosan is tudomásul venni, hogy a mindenkit válogatás és bizonyítékok nélkül lekommunistázó elvtársak valójában ők maguk a legnagyobb kommunisták. De természetesen megint rebbennek a szemek, mert ez is jól van így. Tudtuk, csak nem sejtettük. A fidesz soraiba a kommunistákból is csak a legalja jutott, íme mutatom:
hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg
djnaploja.files.wordpress.com/2015/03/orban_2_.jpg
tulipan
@durbincs: Mi a hézeg, Te narsncsos sedggynaló félfaroknyi Sügér?
Remek. hogy újabb firkálmányaiddal tippket adsz!!!
kapcás a kátrány száját tartogasd már a temetésedre ? azt ott kántálj csak ?
ha már sikerült kibuknod már az általános oskolából ? Csökött - falván ? 50IQ-s
hogy mért nem varrták össze az ajkaidat időben ? ahogy szokták ? arrafelé ? lehet nem ez a fő bajod ? de kiskordbna azért csak elkötöttek ? nem ? a falu orbital surmója ? meglehet repedt az agyad is ? mert még arra se,szaporítják a ilyen rettenet büdös szörnyeket?mint amilyen Te vagy : Büzös Bakikám ?@Durbincs: a Ploasti bányakecos ? Igaz is,0jól látni a betűvetés-fonás nincs a vérérfe,de a vetőmag meg hullik a szádból, ugyi?Ploesti-bánya tahó vagy ? igaz babacsuka ? mert hát az is Te vagy? S Csak Átlátszó Süvegcukor ...
/S Csak Átlátszó Süvegcukor..ez most a Shakirának / azt nehogy má még az 30IQ-dis ide fagyjon, nrtán fogyatékkal élő is vayg? na @Durbincsról a bezzeg tahóról, meg kár is beszélni ? bérmoly? mág meg döngeted is Shikarit? melegen "mert végre 1 igazi férfi ? " mondja a 1002 éves vigözvegy ? IRIGYLED MI?? de hiszen teged megint lehülyéztek ? s csak éppen szokás szerint, nemvcagy az eszednél ?
@Durbincs: Te most igazából negroid mag vagy gumbo @csak húgy...: vagy kupac @kula.-szar is?
tulipan
@durbincs: Mi a hézeg, Te narsncsos sedggynaló félfaroknyi Sügér?
Remek. hogy újabb firkálmányaiddal tippket adsz!!!
kapcás a kátrány száját tartogasd már a temetésedre ? azt ott kántálj csak ?
ha már sikerült kibuknod már az általános oskolából ? Csökött - falván ? 50IQ-s
hogy mért nem varrták össze az ajkaidat időben ? ahogy szokták ? arrafelé ? lehet nem ez a fő bajod ? de kiskordbna azért csak elkötöttek ? nem ? a falu orbital surmója ? meglehet repedt az agyad is ? mert még arra se,szaporítják a ilyen rettenet büdös szörnyeket?mint amilyen Te vagy : Büzös Bakikám ?@Durbincs: a Ploasti bányakecos ? Igaz is,0jól látni a betűvetés-fonás nincs a vérérfe,de a vetőmag meg hullik a szádból, ugyi?Ploesti-bánya tahó vagy ? igaz babacsuka ? mert hát az is Te vagy? S Csak Átlátszó Süvegcukor ...
/S Csak Átlátszó Süvegcukor..ez most a Shakirának / azt nehogy má még az 30IQ-dis ide fagyjon, nrtán fogyatékkal élő is vayg? na @Durbincsról a bezzeg tahóról, meg kár is beszélni ? bérmoly? mág meg döngeted is Shikarit? melegen "mert végre 1 igazi férfi ? " mondja a 1002 éves vigözvegy ? IRIGYLED MI?? de hiszen teged megint lehülyéztek ? s csak éppen szokás szerint, nemvcagy az eszednél ?
@Durbincs: Te most igazából negroid mag vagy gumbo @csak húgy...: vagy kupac @kula.-szar is?
tulipan
@durbincs: Mi a hézeg, Te narsncsos sedggynaló félfaroknyi Sügér?
Remek. hogy újabb firkálmányaiddal tippket adsz!!!
kapcás a kátrány szádat tartogasd már a temetésedre ? azt ott kántálj csak ?
ha már sikerült kibuknod már az általános oskolából ? Csökött - falván ? 30IQ-s
hogy mért nem varrták össze az ajkaidat időben ? ahogy szokták ? arrafelé ? lehet nem ez a fő bajod ? de kiskordbna azért csak elkötöttek ? nem ? a falu orbital surmója ? meglehet repedt az agyad is ? mert még arra se,szaporítják a ilyen rettenet büdös szörnyeket?mint amilyen Te vagy : Büzös Bakikám ?@Durbincs: a Ploasti bányakecos ? Igaz is,0jól látni a betűvetés-fonás nincs a vérérfe,de a vetőmag meg hullik a szádból, ugyi?Ploesti-bánya tahó vagy ? igaz babacsuka ? mert hát az is Te vagy? S Csak Átlátszó Süvegcukor ...
/S Csak Átlátszó Süvegcukor..ez most a Shakirának / azt nehogy má még az 30IQ-dis ide fagyjon, nrtán fogyatékkal élő is vayg? na @Durbincsról a bezzeg tahóról, meg kár is beszélni ? bérmoly? mág meg döngeted is Shikarit? melegen "mert végre 1 igazi férfi ? " mondja a 1002 éves vigözvegy ? IRIGYLED MI?? de hiszen teged megint lehülyéztek ? s csak éppen szokás szerint, nem vagy az eszednél ?
@Durbincs: Te most igazából negroid mag vagy gumbo @csak húgy...: vagy kupac @kula.-szar is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.