„Te csak reszkess, mer’ mögöttem áll a zújtöbbség, beee! És ha nem húzol el, akkor hívom a bátyámat, és majd jól ellátja a bajodat, beee!” „Téged meg, ha megint belepisilsz a homokozóba, megmondlak EU tanár bácsinak!” „Igen, mer’ te csak árulkodni tudol, hogy mi itten minden javaslatot megfúrunk hátulrul, mer’ hát turul a totemünk!” „Még te dumálsz, aki mindig azt mondod, hogy a mi kiscsoportunk a Rákosiról van elnevezve.”

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
"...még a legszimplább kérdés megvitatása is a két tábor élet-halál harcába torkollik; egy egyszerű ÁFA-emelés mögött az Orbán vagy Gyurcsány, a nemzetidegen komcsik versus nácikkal paktáló jobbosok dilemmája merül fel azonnal.

Így aztán nemhogy válságot nem lehet kezelni, de még egy távoltartási törvényt sem lehet meghozni. Pedig az kéne, távol tartani a képviselőnek titulált figurákat még a parlament 100 kilométeres körzetétől is."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.