Keszthelyen rendezett volna jótékonysági bulit egy exellenzéki politikus, eleinte minden sínen volt, aztán hirtelen mindenhol falakba ütközött.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jó, minden hazugság! Akkor miért nem kapnak lehetőséget egyetlen iskolába sem? Pedig itt még térdepelni sem kellene a polgármester, vagy a képviselő előtt, míg az szövegel! Ezek az Isten állatkái alapjában vétlen gyermekekkel toltak ki! nesze neked "családok éve"! Igaz, két hét múlva vége.
Nem tudom mi a jövő évi szlogen.
kereső
Szarházi "csinyovnyikok!"- mondhatnám úgyis, hogy a meztelen csiga hozzájuk képest gerinces !!!
vacsi
Mit jelent az, hogy "exellenzéki politikus"? A pizzától függetlenül. Mellesleg, a bulit a saját kertjében is megtarthatta volna!
papa.49
,,Na nem mi csináljuk, akkor más ne csinálja,, Nem tiltották meg csak felhívták az iskola igazgatók figyelmét ,,hátrányos következményekkel jár ha ott tartják meg a rendezvényt,, !!!
EZ AZ IGAZI SZEMÉTSÉG FÜTYISZ SZEMÉTSÉG A NEVED !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.