A 400 órás túlóratörvénnyel alapvetően egyetértenek a Fidesz támogatói, de abban már nem olyan biztosak, hogy egy munkavállaló mondhat-e nemet a főnöke túlórát követelő kérésére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Persze, hogy mondhat. Pénteken.
És hétfőtől máris rengeteg szabadidővel (nemcsak plusz 400-zal) fog rendelkezni.
Még Pesten is, hát még mondjuk BAZ vagy Borsod (stb.) megyében, ahol egy faluban vagy kisvárosban jó, ha egyáltalán egy munkáltató akad. Ott az az isten, mondj neki ellen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Nagyon úgy néz ki, hogy a Kétfarkú békemenet poénjaira épül ez a cikk.
namihami
Persze, hogy mondhat. Pénteken.
És hétfőtől máris rengeteg szabadidővel (nemcsak plusz 400-zal) fog rendelkezni.
Még Pesten is, hát még mondjuk BAZ vagy Borsod (stb.) megyében, ahol egy faluban vagy kisvárosban jó, ha egyáltalán egy munkáltató akad. Ott az az isten, mondj neki ellen.
Elad0tt 0rszág
@namihami: Szerintem meg inkább örüljenek ezeken a helyeken hogy egyáltalán van munkájuk, nem hogy még reklamáljanak.
relatív
A kapitalista rendszer olyan, amilyen, miért kell abba - természetesen a foglalkoztatottak hátrányára - ennek a bal...sz kormánynak beleavatkoznia, ha már jót nem tud kitalálni. Ugyanez volt - milyen sokáig rágtuk azt a csontot IS - a kereskedelem nyitvatartási szokásába való tudatlan beavatkozással IS !!!

Ez a regnáló csak a hülyeségeit tudja sokszorozni a zsebei tömésén kívül !
namihami
@Elad0tt 0rszág: És örömükben szakadjanak bele, hogy a falu új földesura még gazdagabb legyen.
Az a gazda, aki az eddigi példák igazolása alapján, csak a masszív Fidesz-imádattal és kiszolgálással vehette egyébként is meg a falugazda lehetőséget.
És ne írd azt, hogy ez duma. A trafik, a föld és egyéb szerzések mind azt igazolják illetve igazolták, hogy kizárólag körön belüliek juthattak hozzá. Ma már ott tartunk, hogy egy projekt elnyerésére nem is indul más, csak az előre kijelölt. A többi TUDJA, hogy esélye sincs. Legfeljebb alvállalkozó lehet, némi morzsáért. És még ennek is örül és kussol a sarokban.
RonaGyuri
Orbán hitbuzgó birkái már csak ilynek

Nem is értem, hogy mi ezen a hír

Azt írja az ójság, hogy „a Závecz Research az Indexnek készített felmérést” arról, hogy ártunk és qurmányunk áterőltette az un. túlóratörvény és az elfogadását kísérő és követő eseményekről.
A vizsgálat egyik eredménye értelmezését javítanom , pontosabban pontosítanom, kellett:
„A 400 órás túlóratörvénnyel alapvetően egyetértenek a Fidesz támogatói, és azt a kérdést, hogy egy munkavállaló mondhat-e nemet a főnökének, nem is értik”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.