Aki hangot ad a félelmének, vagy szóvá tesz valamit, arra bélyeget ütnek, lehazugozzák, lehivatalosrettegőzik, s különben is Soros-bérenc.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Sőt, félniük is kell. Ki ne emlékezne Simicska ügyvédnél letétbe helyezett videójára? Azt sem tudni valóban Amerikában van-e?
Miután a CÖF is megfenyegette Sargentinit, neki is van oka félni, de nekünk is, ha a CÖF-ből a Békemenettel megfejelve kitör az agresszivitás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Nessy: 19:57 Nem ismerek politikust,aki orbántól nagyobb köpönyegforgató lett volna.Egy igazi érdekember,ha valaki már nem hajt hasznot neki,vagy másképp gondolkodik,(lásd:-Simicska) egyszerűen eldobja,mint a műsoros pzs-t.
Commenter
@csipetke: egyszerűen eldobja,mint a műsoros pzs-t, lehetne sorolni: Jeszenszky Géza, a volt amerikai nagykövetasszony, aki évekig volt a külpolitikai tanácsadója, Prőhle Gergely, Szőcs Géza, vagy éppen Lázár is, hogy csak néhányat említsek. A nevek száma már kitenne egy jó nagy könyvet.
Ez már nemcsak "érdekemberség" hanem aljasság is.
Nessy
@Commenter: Koromnál fogva, én már úgyis csak anyagi csődbe juttatom a tb meg a nyugdíj kasszát, sokat ártani nem tudnak! Nem kapok kezelést? Hiszen már úgysem kapnám a drága, de jót. Ennél kevesebb nyugdíjemelés?
Talán, ha a családipótlék emelés indexét veszik alapul az elmúlt évek viszonylatában.
csipetke
@Commenter: 20:11 ...vagy Iványi Gábor,aki orbán gyerekeit megkeresztelte,és aki ma már azt mondja,orbán sátáni.
Commenter
@csipetke: igen ő is. És nem is jár messze az igazságtól, mert orbánból már minden emberi rég kiveszett. És tegnap nyilatkozta orbán egykori tanácsadója a történész Gyurgyák János(aki sokak szerint a híres-hírhedt "ruszkik, haza" beszédet írta, hogy orbán az ördögi, és ami itt ma van az számára már a hübrisz. Ki lesz vajon végre a nemezise akkor?
Commenter
@Nessy: szégyellhetik magukat, hogy azt hiszik ez az ország az övék és csak az övék.Egész életeket, sorsokat, magát a társadalom nagyobb részét hagyják figyelmen kívül és nézik le. Narancsos "arisztokrácia..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.