Fátyollal fedik el a híreket, riogatnak, hitegetnek, torzítják a valóságot - mondta el egy Magyar Hírlap-interjúban az államtitkár.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Retekbence ti mikor mondtok igazat, megmondom SOHA SEM, CSAK HAZUDOZNI TUDTOK !!!
kereső
Akkor most a fidess-kdnp újra irányt váltott?,és liberális lett ?
Nessy
Bence, Bence! A hazugság halálos bűn! Neked illenék tudni, ha nem státuszkeresztény lennél!
kereső
@Nessy: Nem hazudik Ő, csak gyakorolja a "valóságelhajlitást"-és a már jól bevált trükköt- vádold meg mindazzal az ellenfelet/ellenséget/, amit te magad teszel.
kokopelli
@kereső: Bocsáss meg nekik!Nem tudják,hogy mi az a liberális,vagy elfelejtették! Lassan
tanulnak,gyorsan felejtenek!
Aki Én
@Dr plágium: ...az lehet. orbán nem tud kivetkőzni a néhai Liberális Internacionálé alelnöki posztjából. Szerintem Rétvári is erre gondolt, csak hazug, gyáva, hitvány ember lévén nem meri nevén nevezni a dolgot.
Vagy nem tudja, hogy a fidesz százával veszíti el a sajtó pereket, melyekben fátyollal fedik el a híreket, riogatnak, hitegetnek, torzítják a valóságot?
Aki Én
Rétvári beveti a nagy fidesz-trükköt.

„Ha a cáfolatoktól félünk, jobb, ha csak meséket mesélünk.” John Gay örökbecsű mondása a Nemzeti Együttműködés Rendszerében nyer igazán értelmet, hiszen a Fidesz semmitől sem fél jobban, mint a cáfolatoktól.

szeka.blog.hu/2017/12/01/ilyen_egyszeru_a_fidesz_trukkje_soha_ne_beszelj_a_valosagrol
verőce21
A DK elnöke szerint egy új európai háború közeleg. De a háború nemcsak Gyurcsány fejében zajlik, hanem az ellenzéki jelöltek között is folyik, mint ahogyan ezt már megszokhattuk.
kereső
@kokopelli: nincs bocsánat!Ezekre, amit ez a szentfazék társaság elkövetetett az emberi lelkek ellen, hogy kufárkodnak a hittel,visszaélnek Jézus-és Isten nevével,ráadásul hazudoznak, nincs már olyan egy sem a tizparancsolatból amit meg ne szegtek volna- ezt nem lehet megbocsájtani.
tudode
Prózai!
.
Ha a TINTANYALÓK adnának magukra, akkor ha az ALKALMAZHATATLAN jogszabályalkotás után KIMENNÉNEK a puccos irodáikból. elszégyellhetnék magukat amiatt, hogy HATÁSTANULMÁNY NÉLKÜL péntekről hétfőre, mintha majmok lennének, hány százezer állampolgár életébe TAPOSNAK BELE!
.
Szerenád:
.
www.youtube.com/watch?v=1LV1QF_Wy4M
.
Közszolgák szégyene!
creativehun
@Shikari: "Fátyollal fedik el a híreket, riogatnak, hitegetnek, torzítják a valóságot - mondta el egy Magyar Hírlap-interjúban az államtitkár." No...végre egy őszinte beismerő vallomása...ezt is megértük végre ,hogy egy fideszes politikus megmondta a saját pártjáról az igaza!
SystemError
A nácik meg átalakítják a valóságot közmédiára..:) A valóság az lesz műkeresztény tetű féreg, amikor körbe állnak majd a zuhanyzóban!
tulipan
@Shikari: A NARANCSOS illibsik legnagyobb elllensége az IGAZSÁG!! "Fátyollal fedik el a híreket, riogatnak, hitegetnek, torzítják a valóságot - mondta el egy Magyar Hírlap-interjúban sz az (éppen) államtitkár." No...végre egy őszinte beismerő vallomása...ezt is megértük végre ,hogy egy fideszes politikus, vagy betanított hazug. véletlenül megmondta a saját pártjáról az igazat!
tulipan
@verőce21: Óóóóh, hiszen ez "remek"! A Na óriczka megmondja, hogy gondolni, amit más mond???
tulipan
@verőce21: : Óóóóh, hiszen ez "remek"! A narancsos Móriczka megmondja, hogyan is kell gondolni, a nevezett szája íze szerint, amit más mond???
kokopelli
@tulipan: ...neki a határon túlról másképpen néz ki?Nem hiszem,de a feladatát el kell végezni!
Más farkával veri a csalánt !
tudode
Ha a "stoplisKÁRA" gondolt, az "csak" optikai csalódás, hogy KETTEJÜKNEK van egy aranya, és a SZENT CSALÁDNAK mutyika HATMILLIÁRDJA twisztán
.
--- Orbán rákéredzkedett Liu Shaolin Sándor olimpiai aranyára (Videó)
.
varosikurir.hu/orban-rakeredzkedett-liu-shaolin-sandor-olimpiai-aranyara/
.
Szegény MAGAMUTOGATÓ, csak egy "aranyérem" hiányzik nekije a MILLIÁRDOK bűvöletében!
.
Piti!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.