Köszönjük az Origo.hu tájékoztatását - ez a címe a Demokratikus Koalíció szombati közleményének

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
most hogy ezzel rendben vannak a derék portál elkezdheti közölni a NER-társaik korrupciós listáit! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
most hogy ezzel rendben vannak a derék portál elkezdheti közölni a NER-társaik korrupciós listáit! =))
Nessy
@durbincs: Ennek mi köze a cikkhez? Ahhoz esetleg értelmes vélemény? Vagy ne kívánjunk lehetetlent, csodát meg pláne ne?
Eriksson
Hogy nevezik azt az jogi esetet, amikor valaki egy kisebb vétséget bevállal egy nagyobb elkerülése végett?
Eriksson
@Horizont: Ez így megy évek óta. Csak az ifjú magyar polgár nem tudja eldönteni még, hogy kinek higgyen. Az idősebbek tapasztalatból tudják, hogy ki, mit ér. Bár az sem biztos, mert rövid az emlékezet.
Eriksson
@Horizont: Eldöntik, amikor már késő. Mi is olyanok voltunk, hogy hittünk a szép szavaknak, ígéreteknek, aztán jött a keserű kiábrándulás. Ezt a folyamatot a fiataloknak is át kell élniük, hogy világosan lássanak. A rendszerváltás óta egyéb nem történt, mint hol itt pattogott a labda, hol ott. Ebből óriási előrelépés sosem lett. Mindegyik hatalom a maga pecsenyéjét sütögeti. Elsősorban.
Eriksson
@Horizont: Minden csak nézőpont kérdése, ebbe nem érdemes belebonyolódni. Honnan tudni azt, hogy a különböző hírek mennyire valódiak? Természetes, hogy minden média úgy próbálja megjeleníteni a "valóságot", amely a profiljának leginkább megfelel.
Eriksson
@Horizont: Igen, így választások előtt főleg felerősödnek ezek adok-kapok bunyók. Ki tud nagyobbat, erősebbet.
Nessy
@Horizont: Ők nem pártpénzből, hanem közpénzből kampányolnak!Ergo, még a vízcsapból is a kampányszövegeik folynak majd a következő hetekben. Az, hogy esetenként a tényekhez semmi köze a kampányszövegeiknek? Az csak részletkérdés.Márpedig az ördög a részletekben lakozik!
Eriksson
@Horizont: Hát igen... Előnyük viszont, hogy ők kormányoznak. Úgy, ahogy, de a híveiknek nem kell óriásplakát, hogy megismerjék a munkásságukat, nem kell ígéreteket tenniük, elég annyi, hogy: Folytatjuk.
Afra
@RonaGyuri: Úgy bizony, .lássuk a medvét...
Eriksson
@Horizont: Tudnék tenni valamit ellene? Nélkülem is meg van a kétharmad.
Afra
@Horizont: Hát ja, min.ennyivel... A többiről ne is beszéljünk,ami - gerinc-nincs nekik. Hát így...
Afra
@durbincs: Nem mindegy? Nem randivonal ez...
Macskaszem
Gratulálok, lebuktattak egy huszadrangú senkit, aki elkorrumpált öt eurót. Ha már így benne vannak a buktatásban, folytassák a gazdáiknál, ott sokkal nagyobb lesz a zsákmány.
Afra
@durbincs: Szerintem te egy eunuch vagy...Netán szőrös kis egérke? Bár,ez az elméden nem sokat változtat...
csak úgy....
@Eriksson: Életét így tengi által;
Bár apái nékie
Mindent oly bőven hagyának,
Soha sincsen semmije.
De ez nem az ő hibája;
Ő magyarnak születék,
S hazájában ősi jelszó:
„Ej, ráérünk arra még!”
Macskaszem
@durbincs: Örülne maga egy sérült agykéregnek, mert maga összesen csak egy farok.
csak úgy....
@durbincs: te is nekem...,te hibbant ,magatehetetlen lófarok..
te,még unalomüzönek is kaka vagy, egy nyomasztó prosztó .
fogadok,hogy van már díszmatyarod,pintyöke! már csak a féltve örzött (atyádtól örökölt) kakasos tollseprü hiányzik a seggedböl és tárt karokkal vár a fövárosi nagycirkusz...
Eladott Ország
Kedves Origo, hol van az ártatlanság vélelmezése? Ha jól értem, a portugál illetőt eddig még nem ítélték el korrupcióért.
Csak korrupció gyanúja miatti eljárás folyik ellene. Amúgy a cikkből kiderül, hogy Dobrev a portugált nem valamiféle hivatal betöltésével, hanem csupán szakértői feladattal bízta meg. Tehát a portugál semmi olyan döntési jogkört vagy közhatalmat nem gyakorolhatott, amivel visszaélhetett volna. Úgyhogy én az Origó ( a fidesz "hiteles" hírforrása) helyében nem lihegném túl ezt az esetet.
Afra
@Eriksson: Pontosan,láss,ne csak nézz...
Afra
@Eriksson: Dehogynem! Csak azokat az óriásplakátokat látni,amin emlékeztetik a hívőket,hogy megvédik őket a senki ellen.
Amúgy melyik "munkásságukra" tetszik gondolni?
Afra
@durbincs: Csak nem rátapintottam a lényegre? Nem kell azt szégyellni,na!
Afra
@Macskaszem: Vérszagra gyűlt az éji vad? Hahaha,ez tényleg vicc...Bele rúgtak a postás biciklijébe...
Afra
@durbincs: Ismétlés a gyagyás atyja...
Eriksson
@Afra: .
A legtöbb ember természeténél fogva alkalmas arra, hogy véleményéért, maga alkotta igazságáért akár ölni is képes. Ezt használják ki a pártok, emiatt vannak a kampányok, a választások, az össznépi cirkusz. Mellesleg jó pénzmosási lehetőség, ilyenkor milliárdok cserélnek gazdát "legálisan". Azonkívül minden résztvevő megkapja a maga kis részesedését az államtól. Ki többet, ki kevesebbet. Attól függően, mennyire voltak ügyesek.

Sakkpartit játszanak feketék és fehérek, ahol mindig a gyalog az áldozat.
Afra
@Eriksson: Igaz,de ennél gusztustalanabb,hitványabb partira nem emlékszem,mint amit ezek művelnek.Ez már halálos játszma,hogy a sakknál maradjunk,a mi életünkre blazírozva hazárdjátéköt űznek a fejünk felett.Még egy,nagyon fontos dolog: "Élni és élni hagyni.".. Na,ez ismeretlen fogalom a kormány számára...
Eriksson
@Afra: Még azt is képzeld el, hogy a háttérben milyen elégedetten dörzsölik a markukat és vigyorognak össze kormánypárt és ellenzék. Ők megtalálják a a számításaikat, a többi nem számít.
Nem véletlenül akar mindegyik pozícióba kerülni. Jól fizetik őket az adófizetők pénzéből.
csak úgy....
@Eriksson: tán tosztá,hogy így megváltoztá? :)
Afra
@durbincs: Megakadt a tű a lemezen,észkombájn?
Afra
@Eriksson: Én mindent elképzelek,mert nem vagyok már karonülő és átéltem már pár kormányváltást,de amit ezek művelnek, minden képzeletet felülmúl...
csak úgy....
@Eriksson: "Nem véletlenül akar mindegyik pozícióba kerülni. Jól fizetik őket az adófizetők pénzéből. " szerinted kik fizetik jól öket az adófizetök pénzéböl?
vacsi
@csak úgy...: Saját magukat fizetik jól az adófizetők pénzéből. És mindegy is, hogy melyik van hatalmon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.