Részben valódiak, részben manipuláltak a napokban kikerült felvételek – mondta Borkai Zsolt, aki először szólalt meg a szexvideója kikerülés után. A győri polgármester elnézést kér a családjától és mindenkitől, de nem mond le. 

Megszólalt a szexbotrányba keveredett fideszes polgármester: nem mond le, sőt!

Az ismeretlen szerző által írt blog megvádolta őt és ügyvéd ismerősét korrupcióval, és azzal, hogy a tisztességtelenül szerzett pénzből többek között egy olyan adriai hajókirándulást szerveztek, amelyen kábítószert fogyasztottak és prostituáltak szolgáltatásait vették igénybe.

A napokban rólam megjelent felvételek több éve készültek, amelyek részben manipuláltak, és részben, igen, valódiak Nem vagyok rá büszke, és szeretnék elnézést kérni elsősorban a családomtól. Hibáztam és megbántam. Az utazásomat nem közpénzből finanszíroztam

– mondta a Győrplusz TV-nek adott nyilatkozatában a győri polgármester.

A nyilatkozatban, amelynek nagy részét papírról olvasta, azt mondta: soha nem élt illegális szerekkel, bármilyen ezzel kapcsolatos hír, csakis manipuláció, törvénysértést pedig nem követett el.

Az egész üggyel kapcsolatban büntetőeljárás megindítását kezdeményezem

– jelentette ki. Szerinte a politikai ellenfelei az utóbbi években mindent elkövettek, hogy adatokat gyűjtsenek róla, szerinte mindezt azért tették, hogy polgármesterként felállítsák.

"Módszerük: a botlásom párhuzamba állítása a politikai teljesítménnyel, melynek egymáshoz az ég világon semmi köze nincsen"

– mondta a videóban. Szerinte többször bizonyította, hogy képes harcolni, valamint hozzátette, hogy Győr a vezetése alatt kimagaslóan teljesített.

"Nem adom harc nélkül olyan emberek kezébe, akik képtelenek vezetni, képtelenek a fejlődést garantálni. Céljuk, hogy olyan nyomás alatt tartsanak, hogy visszalépjek a polgármester-jelöltségtől. Nem lépek vissza. A győriek vasárnap eldöntik, hogy szeretnék-e közösen folytatni a 13 éve elkezdett munkát

– mondta Borkai Zsolt.

Forrás: index.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
"Módszerük: a botlásom párhuzamba állítása a politikai teljesítménnyel, melynek egymáshoz az ég világon semmi köze nincsen"

Dehogy nincs. Leszarjuk, hogy kurvázol.
Mi van a korrupciós ügyekkel, és a ribancnak áttolt közpénz milliókkal?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Talpig becsületes, keresztény fideszes. Miért mondana le. Elvégre idegen hüvely edzi a kardot.
Aki Én
"Módszerük: a botlásom párhuzamba állítása a politikai teljesítménnyel, melynek egymáshoz az ég világon semmi köze nincsen"

Dehogy nincs. Leszarjuk, hogy kurvázol.
Mi van a korrupciós ügyekkel, és a ribancnak áttolt közpénz milliókkal?
CsipkeRózsa
Törvényt nem sértett?, a Tízparancsolat is törvény!

Az egyéb törvénysértést talán ki is kellene vizsgálnia az ügyészségnek.

Ő is a harcos képességére hivatkozik, "tud harcolni".

Sajnálom őt, hogy nyomás alatt tartják.

Még azt nem értem, mi az a "sőt"?
papa.49
@Aki Én: Ha nem foglalkoznak vele akkor nincs semmi, már pedig láthatod a lőtéri kutyát nem érdekli a pénz sorsa !!!
maci0427
A szexbotrány és a "kurvázás" az a feleséére, élettársára vagy a batárnőjére tartozik ! Ezzel visszavágni a Baloldal részéről nagy marhaséág és értelmetlen ! Ellenben ami Kispest XIX. -ik kerületében zajlott és zajlik az valóban botrányos és elítélendő, nevetségesnek meg csak annyiban nevetséges, hogy például Gajda Péter és más emberek már "fel sem ismerik" , tehát nem akarják megismerni az illetőt aki e képen van, azt mondják rá basszus, hogy nem is merik ! A saját képviselőtársukat barátjukat nem akarják felismerni megismerni a képen ! www.origo.hu/itthon/20191004-kispest-szocialistak-kokain-botrany-korrupcio-lopas.html / www.origo.hu/itthon/20191007-gajda-peter-magyarazkodas-kispesti-korrupcios-ugyben.html
tudode
Azért a kurvázás ártalmatlanabb, mint a karaktergyílkolás, , amelynek első áldozata a néhai Tocsik Márta,és a felcsúti juhász, akinek a vállán cipelt létra sértetlen maradt, ÉS MÁR A SAJÁTJUKAT SEM KÍMÉLVE, HA RÁLOPPINT A POLITIKAI SZÉLHÁMOS GAZEMER gyenge pontjára, minősítve régi csibészként
,
----- Simicska Lajos: Orbán Viktor hazaáruló és átveri az embereket
.
magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/simicska-lajos-orban-viktor-hazaarulo-es-atveri-az-embereket-3871941/
.
És az alkotmánybírók kusolnak, lubickolva az ALKOTMÁNYOS MÉLYÜLŐ VÁLSÁGBAN!!!
Levendula
Én - a felesége helyében - azonnal elválnék... Ez lenne az első lépés. Lenne második lépés is...
Cicamama55
Egy értelmes ember pedig magától lemondana, s a háttérben, a színfalak mögött rendezné a magánéletét...
Yoda69
@maci0427: Honnan veszed hogy a baloldal all a szivarogtatas mögött? Nekem inkabb ugy tűnik Ég regi barát lehet, akit valoszinu megszivatott borkai, és most jon a bosszú.
görbetükör
Illibsi féle keresztény kultúra.
Brancstagot nem lehet kikezdeni, mert nem lehet gyenge láncszem. A maffia összezár.
Eladott Ország
Bizony nehéz lemondani az állami csecsről. A Borkai sztori kapcsán hallottam, hogy a győri Audi gyárban úgy köszönnek, hogy “Gruppen Tag”! Még az hiányozna, hogy dolgozni kelljen, inkább a poháremeléstől kapjunk izomlázat.
Eladott Ország
@maci0427: ma, 15:24; A Borkait kompromittáló felvételeket aligha az ellenzék csöpögteti. Minden bizonnyal egy csalódott, átvert egykori bajtárs munkálkodik ilyen szorgalmasan. Akinek a maga idejében persze nem voltak aggályai részt venni a buliban aztán valamiért, valamikor pofára esett szegény. Lehet, hogy nem kapta meg a jussát, most meg így áll bosszút.
kissé felnőttem
nem is kell lemondani ! Amit tettél az egyenlő azzal. elég ha megvonják tőled a szót és a bizalom meg olvasható volt by by. vigaszdij nem leszel egyedül még a sitten sem.Ez már nem népkonyha.
kissé felnőttem
Na a politikai ellenfelek ? mindent el,,,,,,, szöveg ?"
TE TETTED EZT " mert királynak képzelted magad . csak kicsit Wallesi bárdosan.
jesz
hogy mire alkalmas még, azt az eddigi városépítéséből bőven eldöntik a szavazók.

De az igazi izgalom otthon jön szembe, amikor az asszonynak kell megmagyarázni, hogy amit lát, az egy urológus rezidens prosztataürítési lehetőséget akar bemutatni...
-Anyukám...tehetek róla, hogy ilyen jó ez az urulógia? Csupa öröm...
azösszeskibanévfoglalt
@maci0427: tekintve, h közpénzbőll, ill. kenő- meg sikasztott pénzből kurvázott, nem magánügy
fideszes gyökér
Döntöttem, indulok a győri választáson
Ha nyerek, minden pénzeteket kurvákra és kokainra költöm!
Szavazzatok rám!
(a hosszú- és vastagfarkú)
Borsodi
Ez is harcolni akar,nem adja a helyét,mert akkor miből kurválkodna,és mit tudna el intézni cserébe a hölgynek?
Béla333
Hát hogyan is mondana le? Ez a Fideszeseknél az erkölcsi alap!
Egy hónappal ezelőtt még biztos büszke is volt erre Borkai, most is csak azt bánja, hogy kiderült!
SystemError
Az hogy ő bekokózva mit hazudik azt a helyi Marika nénit nem fogja meghatni... Szóval ahogy látom még tart a kokós, beképzelt örjöngés nála...:)
human
@maci0427: Tudod köztem és közted az a különbség, hogy én elítélem az ellenzék soraiban felbukkanó korrupciót is pont úgy, mint a fideszest. Hogy lenne a kritikád hiteles, ha a sajátjaidat bagatelizálod?
Szeparepa2
KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY...
Szeparepa2
KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY...
Szeparepa2
KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY KURVINCS KURVA ANYÁD CSICSKA FIDESZTROLL PATKÁNY...
RonaGyuri
Azért ebben valami nagyon gyanús

Az un. Borkai ügy margójára

Az ügy részleteit nem ismerem, sőt nem is érdekel, csupán egy momentuma fogott meg. Amit tudni lehet, hogy Győr polgijáról egy szex-vídeó került fel a netre amin egy olyan hölgyeménnyel látható, aki jelentős állami t, értsd EU támogatásokat nyert.
Az érintett azt nyilatkozta, hogy: „A napokban rólam megjelent felvételek több éve készültek, amelyek részben manipuláltak, és részben, igen, valódiak Nem vagyok rá büszke, és szeretnék elnézést kérni elsősorban a családomtól. Hibáztam és megbántam. Az utazásomat nem közpénzből finanszíroztam”
Amihez hozzáfűzte: „ellenfeleim mindent elkövettek, hogy felállítsanak”! =))
Arról nem szól a fáma, hogy akkor vagy most! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.