A győri polgármester szexbotrányát kirobbantó szivárogtató szerint nem csak egy repülőgépet szokott használni Borkai köre, van még egy a Cessnán kívül. Azt is állítja, hogy a Maldív-szigetekre is ki szoktak ugrani évente egyszer az érintettek.

Most szexvideó helyett korrupciós ügyekről ír az ördög ügyvédje néven szivárogtató blogger. Milliárdos lopásokat emleget a bejegyzés szerzője, illetve azt állítja, hogy polipként hálózza be Győr városát a helyi elit.

Az Átlátszó megtalálta Borkai ügyvéd barátjának, Rákosfaly Zoltánnak a kisrepülőgépét, amivel Horvátországba mehettek Borkaiék. Most a blogger arról ír, hogy

a 2008-as évjáratú Cessnán kívül még egy repülőt szoktak használni az érintettek.

Szabó Ervint – aki az Index szerint a keddi videóban feltűnt – is említi a bejegyzés azzal kapcsolatban, hogy a Diákolimpia 2017 Kft. tulajdonosa és hiába volt egy négyszer olcsóbb ajánlat, két éve a Diákolimpia 2017 Kft. nyerte azon a győri városi pályázaton, amelyet a győri diákolimpia étkeztetési feladataira írtak ki. Azt is hozzáteszi a blog szerzője, hogy

körön kívülinek Győr belvárosban gyakorlatilag nem lehet éttermet nyitnia 2006 óta.

Több győri cégvezetőt is név szerint említ az ördög ügyvédje és azt állítja, hogy érintettek lehetnek több korrupciós ügyben. Kitér Bolla Péter kabinetvezetőre, akire szerinte Borkai mestereként tekint, de szóba kerül a város aljegyzője, Csörgits Lajos is.

A blogger szerint az érintettek közül

többen részt szoktak venni egy évenkénti Maldív-szigeti kiruccanáson. A szivárogtató úgy véli, érdemes megkérdezni miért járnak oda és mit csinálnak ott.

A bejegyzés szerint tegnap már konkrét fenyegetések érték a blog szerzőjét. Azt írja:

engem nem tudnak megijeszteni. Ha velem bármi történik, sokkal több s**r fog a nyakukba ömleni, mint amennyit valaha el tudtak képzelni.

Címlapkép: YouTube/Győrplusz TV

(hvg.hu)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Aki már kívülállóként pályázott egy önkormányzat által meghirdetett, akármilyen pici munkára, pontosan tudja, miről ír az ördög ügyvédje. Teljesen természetes, hogy a haver, politikai barát, a rokon, a visszacsorgató nyeri el a munkát többszörös áron. Ha meg valaki kikotyog valamit, utoléri a helyi hatóság, keresnek egy több évtizedes apró építési szabálytalanságot, akár még egy távoli családtagnál is, és kitüntetett figyelemmel kísérik a vállalkozását. Ha meg nekik van saruk, gyakori a fenyegetés, "jelents fel, ha mersz". Sikerült ezeknek a fiúknak, (fiatal demokraták, hahaha), kiépíteni a legkorruptabb, minden szintet átszövő maffiarendszert.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Nincs itt semmi látni való,,tessenek kérm tovább menni,," halaggyunk- halaggyunk ".. Ezek a dolgok is a " magánügy " kategóriába tartoznak.,..oszt jó napot.
nezelodo
Aki már kívülállóként pályázott egy önkormányzat által meghirdetett, akármilyen pici munkára, pontosan tudja, miről ír az ördög ügyvédje. Teljesen természetes, hogy a haver, politikai barát, a rokon, a visszacsorgató nyeri el a munkát többszörös áron. Ha meg valaki kikotyog valamit, utoléri a helyi hatóság, keresnek egy több évtizedes apró építési szabálytalanságot, akár még egy távoli családtagnál is, és kitüntetett figyelemmel kísérik a vállalkozását. Ha meg nekik van saruk, gyakori a fenyegetés, "jelents fel, ha mersz". Sikerült ezeknek a fiúknak, (fiatal demokraták, hahaha), kiépíteni a legkorruptabb, minden szintet átszövő maffiarendszert.
reagens
Kampányhazudozás. Fletót a szemkilö etőt kéne először elszámoltatni aztán vádaskodjanakm
justhpeter
Jó ez a sorozat, gratulálok a forgatókönyv írójának a sztoriért.
Eladott Ország
Valaki esetleg megkérdezhetné Polt urat, hogy miért nem ugrasztja a törvényszolgákat ki Győrbe úgy, mint Pikóékhoz...
Megértem, hogy egy ilyen valóban minőségi kormányzás után, mint amit Orbán és a Fidesz előadott 2010 óta, nemigen maradt más hátra, mint olcsó krumpli, alamizsna, rezsiutalvány. Nade ez? Egy miniszterelnök leírja, hogy az önkormányzati választáson a bevándorláspártiság vagy bevándorlásellenesség mellett döntünk, ez mindennek a véres legalja. Az viszont már egy kicsivel nagyobb baj, és mindent elmond a szilikonkereszténység zászlóshajóiról Fideszestül, lakájmédiástul, amit a Borkai-ügyben művelnek.Ha most vasárnap újra narancssárgába borul az ország, akkor szerintem Magyarország nyugodtan lehúzhatja magát a WC-n!
1magyar
Ha ezek után borkai polgármester marad akkor tényleg elhihetjük, hogy választási csalás van.
1magyar
@nezelodo: A szociknál is ez volt. Ez mindig így van.
nezelodo
@1magyar: Lehet, mert a rendszerváltás után a mieinknél pl a korábbi haszonélvezők elnevezték magukat kereszténynek, meg is alakították a helyi hiteles pártjukat, beültek a templom első padsoraiba, hátrébb ültetve az évtizedekig odajárókat, és magukhoz ragadták a gazdasági politikai hatalmat. Az azonban tény, hogy korábban szemérmesebbek voltak, és csak szocialista embertípust akartak a lakosságból teremteni, ma pedig nekik hajbókoló keresztényt, és a be nem tartott erkölcseiket várják el tőlünk.
papa.49
Erre rábasztak a győri fütyiszek a pali talán kitudja borítani a vedret teljesen, persze a polpot semmi üldözni valót nem lát most MILYEN ÉRDEKES !!!
Sámannus
Orbán rendszerét ilyen szar tartja össze, vagyis erre épül a gránit szilárdságú alapizé amit maguk letisztelnek rendesen.
1magyar
@nezelodo: Kapásból Demszki jut eszembe a Horvát országi nyaralójával, azok is ott gyülekeztek, de sok más is lehet még csak nem tudunk róluk. Előbb-utóbb megbuknak ezek de addigra 2-3 városnyi ember megélhetését lopták el ilyen mocskos életvitelre.
kereső
@justhpeter: Én nem nézek sorozatokat. Ezek után lehet, hogy "rákapok"!.
kereső
@Apoca: Az lehetséges lenne, hogy nem találtak semmit, ami miatt el kéne számoltatni? Ez a "szemkilövetős" duma, metg má olyan avas , mint az öt éves szalonna. Ráaadásul egy nagy hazugság- amit százezerszer cáfoltak.Megosztó? Az. Orbán nem az? Ezt a hülye narrativát is maga a fidess terjesztette el a jobbik által, hogy a patás tartja életben orbánt. Nem. Orbánt az ilyen helyi mafiózók + hozzájuk kapcsolódó gazdasági körök tartják életben, mint ez a borkai ( megyei jogú vbáros polgármestere 2006!!! óta), meg a többi . Ne feledjük már el, hogy az ország gyakorlatilag 2006 óta narancsszinű, az önkormányzatok a mind a fidess kezében vannak azóta. És ,mint a blogból kiderül a gazdasági hatalom kiépitése maffia módszerekkel azóta folyik.
nezelodo
@Apoca: Nem tudod meggyőzni, ő csak egy automata, faék egyszerű programmal.
Eladott Ország
@Apoca: ma 07:41; A demokráciát igénylő állampolgárok és politikai pártok immár három durván elvesztett választás után – egymást hibáztatva – azon siránkoznak, hogy nem sikerült a választási szereplésük, mert nem sikerült az ÖSSZEFOGÁS. Az csak kevesekben merül föl, hogy a legkülönbözőbb ideológiájú, eltérő célokat követő és a választók más-más csoportjait képviselő pártok összefogása ellentmond a politika lényegének. A fidesz sikere az ellenzéki pártok fölött abból fakad, hogy a Fidesz nem politikai párt, hanem egy maffia. Egy politikai párt – lényegéből fakadóan – soha nem tud akkora fegyelmet fölmutatni, soha nem tud olyan szervezettséget megvalósítani, mint a mindenható keresztapa vezetésével működő maffia. Az pedig már tényleg a lehetetlenség birodalmába tartozik, ha több párttól várunk ilyesfajta összehangolt szervezettséget és fegyelmet. A fidesznek csak azt kellett fölismernie, hogy politikai pártok nem tudnak olyan fegyelmezett egységbe tömörülni, mint egy maffia, és ezt a felismerést kellett választási törvénybe öntenie. Kétharmadával meg is tehette. Miután a politikai pártoknak egy nyomasztó anyagi erővel rendelkező, eszközökben nem válogató, katonai hierarchiáju és fegyelmű maffiát kellene legyőzni egy választásnak nevezett cirkuszban, borítékolható, hogy ez jogi eszközökkel nem fog menni. scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/60994748_576006609555046_8776762121733013504_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_oc=AQkuuVO7u29IoB6g7xuv1XvVUphBbi7NvaRx6t9mbL9kGQh2dNQSUXGfPp0bVmB2Sos&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=a9103c53c30b4864a73c53e55358f0a5&oe=5E32ED7C
nezelodo
@1magyar: Ebben csak az a baj, hogy a fiúk ordítva ígérték a régi rendszer galádságainak felszámolását, helyette tökélyre fejlesztették.
Aki Én
@1magyar: Csalnak ahogy lehet, ez tény. Az emberek ostobák, sokakhoz pedig el sem jutnak ezek a hírek, az is tény.
Szerinted mennyit foglalkozik a témával a közröhely tv, vagy bármelyik propaganda média? Eltudod képzelni mi menne ott, ha ez egy ellenzéki polgármesterről szólna? Győriek miért nem vonultak ezrével a polgihivatal elé? Vagy akár országosan.
Ez olyan ügy, amihez még nem volt fogható. Nem az összeg, mert ez piti orbánékhoz lépest.
Ebbe kormányok buknának bele, nemhogy polgármesterek.
A rendőrség, ügyészség miért nem foglalkozik vele? Miért tekintik ,,botlásnak" ezt a döbbenetes korrupciós ügyet...???
@reagens: ELMEBETEG!!!
Yoda69
A szálak már O1G-ig érnek. Ha mindezt borkai megtehette akkor csakis a fuhrer engedélyével. Szerintem uniós vizsgálatra lenne szükség, hogy ezeket a korrupt majmokat kívágjak Európa testebol.
Jozefina
A győri fidesz-kdnp "elitnek" már régen le kellett volna mondania!!! Annyira telik nekik, hogy megfenyegetik a blog szerzőjét??? orbán pitbulljai (pintér, polt) hol vannak??!!! Miért hallgatnak??? Esetleg ők is érintettek??? Ha másban nem a bűnpártolásban!!?? ov-ról nem beszélve!!!?? Egy hazug, csaló korrupt, maffia az egész, melynek szálai talán felcsútra vezetnek??!! És mindezt keresztényi alapon. kövér, ádár miért kussol???!!! Az ellenzék miért nincs kint az utcán?? Mire várnak???
sokanvagyunk
@Jozefina: Nem elérhetőek, szabadságra mentek. :D
papa.49
@Jozefina: Ez az ,,ellenzék,, csupán BIODÍSZLET a palettán !!!
kereső
@Jozefina: ki az ellenzék?- akitől számon kéred az utcát?
jesz
egy vezető fidesz pártember azt nyilatkozta, hogy bármennyire is dobálják a sarat erre a szent emberre, a pártból nem fogják kizárni, sőt továbbra is bíznak benne...mert megbízható emberük.
kereső
Orbán a legnagyobb magyar "csődör"- dns-ével megtermékenyitette a fél országot. Az O1G-ből sok-sok kis geci lett.
Nagyon nagy a csönd a luxemburgba kimenekitett kaszinó milliárdokról- tényleg ez a borkai ügyvéd is megkapta a kaszinóira az adókedvezményt, mint vajna? Nála is a közpénz magánvagyonná lényegült?
A Győr környéki földek körüli panamákról ( borkai- hivatali visszaélés, és bennfentes információ átadása), már 2012-ben volt tényfeltáró irás, ha jól emlékszem a hvg-n. Nem érte el az ingerküszöböt- persze akkor még nagyon friss volt a NER, nem is értettük, hogy mi lesz annak a lényege. Mostanra azért már kiderült- együttműködés a lopásban, a csalásban, a közpénzek magánvagyonná konvertálásában és kisibolása az országból, a nép hülyitésben, és a hatalom mindáron való megtartásában. A keresztény szabadság = NER= néhány száz ezer haszonélvező = több millió becsapott, kisemmizett- és nem az árok partján hagyott, hanem árokba lökött.
kereső
@jesz: Miért is zárnák ki, hiszen ez a lényegük-amit mostanság" kicsiben???" olvashatunk borkairól, és a győri maffiáról.
kereső
És ennek a cikknek alapján azt mondhatjuk- magunkra maradtunk. Európa vezető politikusainak csak szó szintjén fontosak az "európai értékek"- jogállam, demokrácia, korrupció elleni harc, erkölcs és tisztesség. És már nem csak hányok, hanem egyenesen okádok- tőlük IS!
168ora.hu/kulfold/pavatanc-dekazas-kozben-jelmagyarazat-orban-viktor-aktualis-europai-poziciojahoz-175366
Horizont
Nem hittem volna, hogy egyetlen ember be tud indítani valamit ellenük. Nagyon jól csinálja, nagyon jól felépítette. A szex kellett, mert ennélkül a kutya nem figyelt volna rá. Ez az ember közülük való erre álmukban sem gondoltak. A pasi azt írta lehet börtönbe megy, de nem egyedül.
Ha lenne nálunk igazságszolgáltatás már beindult volna a nyomozás. De nincs. Borkai már nem fontos, Győr meg az Audi annál inkább. Borkai dőzsölt csalt lopott hazudott és már fizet! Szerintem ez a hülye még kiskirály se volt csak végrehajtó és kapott jutifalatokat. Eddig. Sajnos a fidesz rendszere kialakult gazdaságilag elfoglalták az országot és ha veszítenének is akkor is marad minden. Az ellenzék megint balfasz...még ezt az óriási borkailabdát se tudják lecsapni.
Úgyhogy #mindmeghalunk#
jesz
azt még sem merte otthon megmondani, hogy frissítés funkcióra megy, legyen az bárhová is, csak távol a hitvesi ágytól...utána egy darabig otthon is jobban teljesít...
A neje úgyis észreveszi, ha akarja...főleg, ha még egy félkilós fuxot is ad neki (lesütött szemmel)
tudode
Összegezve? Nem zabrálhat a NER-ben senki többet, mint a szekta főnök:
.
www.google.com/search?q=ner-tagok+lop%C3%A1sai&oq=NE&aqs=chrome.2.69i60j69i57j69i59l2j69i60l2.5969j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.,
------Lázár feat. Polt: Szétlopták remix
.
www.youtube.com/watch?v=U_TcA7WiCdE
.
Ez a világ az agyalágyultaknak, alázatos szolgáknak kellhet csak!!!
.
Hányinger!
advocat
Mi a gond? Láthatjuk, hogy Borkai fia is kap havi 1 millát egy nem működő cégtől. És? Legalább nem veszi el a helyed a közmunkapiacról. Az ügy megoldva. Ezért érdemes a Fideszre szavazni! Mindent elintéz saját hatáskörben. És nincs vele gondod.
maci0427
Azért a Fidesz kormányzása mellett a Baloldali Politikusok is qúrva jól élnek, qúrva jól elvannak és qúrva jól gyarapodnak ! Akkor mi a baj ? Semmi nekik ! Nekünk meg xar így is, úgy is !!! -- magyarnemzet.hu/belfold/meses-kulfoldi-ingatlanokban-allnak-a-kispesti-kozpenzek-7378220/?fbclid=IwAR0SernfSFC9NQeAmfvjTqIjtLb9zntGqzIjfO8yVxWt2U_lXoiDsKKk9Tk
maci0427
@Horizont: §§§§ ... Az ellenzék nem , hogy " megint balfasz " , hanem ugyan ezeket csinálja a Fidesz kormányzása mellett ! Jól elvannak ellenzékben , jól gyarapodnak , gazdagodnak , mentik ki a lóvét , a vagyonukat , akkor meg minek erőlködjenek, a Fidesz meg elnézi nekik is a " Jó gyarapodást" hiszen ha jól van lakva az ellenzék akkor csendben marad mint egy gyerek vagy ember ! Ezt is olvasd el a Magyar Nemzet lehozza magyarnemzet.hu/belfold/meses-kulfoldi-ingatlanokban-allnak-a-kispesti-kozpenzek-7378220/?fbclid=IwAR0SernfSFC9NQeAmfvjTqIjtLb9zntGqzIjfO8yVxWt2U_lXoiDsKKk9Tk
maci0427
@papa.49: Az a baj, hogy az ellenzék sem különb ! Olvasol a kispesti balhéról ? Az egész kerület , sőt az ország erről is beszél már !!! -- Hidd el, jól el van az ellenzék nélkülünk , ha nincsenek mert nem lehetnek a kormányon akkor kormányon kívül is jól elvannak !!! magyarnemzet.hu/belfold/meses-kulfoldi-ingatlanokban-allnak-a-kispesti-kozpenzek-7378220/?fbclid=IwAR0SernfSFC9NQeAmfvjTqIjtLb9zntGqzIjfO8yVxWt2U_lXoiDsKKk9Tk
papa.49
@maci0427: Mit gondolsz miért suoktam azt írni az egész mai politikai színtársulatot el kell zavarni a halál nemi szervére !!!
dr. prédikátor
pol pot!!!A fityma kurva anyádat!!! Sintér sanya te mocsok maffiózó!!! Hol vannak a pribékeitek???Miért nem ugranak kivizsgálni . házkutatni??? Mocskos szemét fityma csürhe!!!O11G te patkány féreg most miért kussolsz!!!Korrupt mocskos tolvaj csürhe!!!Dögöljetek meg fitymaszosok!!!
Szeparepa2
Az égvilágon semmi rejtélyes nincs ebben. Korrupt, pofátlan, saját családját is átbaszó és pofánköpő náci hazaáruló szarbángeci helytartó maffiózó patkányról van szó, aki a néptől rabolt pénzen szopatta a faszát luxus körülmények közt...
Tökéletesen átlátható és érthető tiszta képlet. Max az rejtélyes egyelőre hogy HOL A PÉNZ, milyen köztörvényes bűncselekményekkel rejtegetik, mossák... hová dugják... DE AHOGY EZ KIDERÜLT, ÚGY MINDEN MÁS IS KI FOG...
Horizont
@maci0427: Ha működne a vagyonbevallás. De nem működik. Hogy bíznak a saját hazájukba, hogy kihordják a pénzüket...a mi pénzünket...a lopott pénzüket.
Horizont
Én barom elsőre megsajnáltam az asszonyt. Vissza is vonom.
Hadházy megírta milyen birtok van az asszony nevén . Patkányok ezek mind.
evacica
Ez a fidesz igazi arca!Mocskos, hazug erkölcstelen, korrupt banda! Hajrá magyarok támogassátok a mocskot!!!
Lepényleső
Lehet attól tartani,hogy ez csak a jéghegy csúcsa? Ehhez képest csak társas kör a cosa nostra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.