Minden magyar demokratának üzent közösségi oldalán a Fideszmentes Magyarországot 2022 néven alakult csoport. A bejegyzés tanulsága szerint fiatalok állnak a kezdeményezés mögött. Céljuk: a teljeskörű ellenzéki összefogás.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Józsipapa
Egy nem nevetséges, hanem egy szégyenteljes
maffia bagázs lopja szét az országot !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Ilyen megszólításokat választásokra kell tartogatni. A közvetlen támogatókat pedig a személyes kapcsolatok révén kell képbe hozni. Ha a mozgalom olyan személyekre épülne, ami nem azonosítja magát, azt hiszem Márki-Zay nem az az ember, aki nem veszi észre, kik akarják mozgatni.
Igen aktívak a trollok a dezinformálásban és az új vezetők lejáratásában, már csak azért is mert a posztok kiosztása, és a közpénzek felügyelete a fityeszes szélhámosok kezéből kerül ki.
Ilyen akciókkal akarnak vissza csurogni a közéletbe.
Mirabilis
@division: Na fussál rá mégegyszer! Ki a fasz libsizik?
division
@Mirabilis: Szövegértés nulla azt látom, plusz megint megvan a napi trágárkodás is. Felejts el inkább, mindkettőnknek jobb lesz.
Mirabilis
@division: Én nem libsiztem, összekeversz vkivel. A fideszesek szokása libsizni.
Mirabilis
@division: Na idézzed már [email protected] meg, mi a szövegértésben a hiba? Igen trágárkodás, mert az ilyen fidesznyikoknál kinyílik a bicska, mint amilyen te vagy.
division
@Mirabilis: Érdekes, pedig nem is ismersz. Szomorú, ahogyan hozzáállsz egy másik emberhez látatlanból. Én csak azt mondtam, hogy nekem nem szokásom libsizni, bárkivel elbeszélgetek, de egy magadfajta egyből csak fidesznyikezni tud. Innen lehet látni igazából ki milyen ember lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok