Interjúban fejtette ki nézeteit az aktuális helyzetről a házelnök, ahol alkalma nyílt összevetni Soros Györgyöt és Greta Thunberget is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
A legkommunistább Lackó! Ő az MSZMP-ben kezdett, a KISZ átalakulása után Gyurcsánnyal lett vezető az új pártban (DEMISZ vagy ilyesmi). Aczél Györgynél kereste első kenyerét. Mi a francra játsza a megmaradt eszét? Néhányan még emlékszünk a multjára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
az erdetire írtam

Lacának volt egy világos pillanata,

persze a pofátlan arroganciája újabb szintet ugrott

Mottó:
Mértékadó források szerint is újabb és újabb kötetek
kellenének a Kövét Laca legnagyobb hazugságai kiadványhoz

„Az, amit ma kultúrharcként látunk, nem más, mint a posztkommunista – mára liberálissá vedlett – értelmiségi csoportok és kineveltjeik kompromisszumot, sőt könyörületet sem ismerő, egzisztenciális érdekek mentén folytatott utóvédharca a Kádár-rendszerben megszerzett és a rendszerváltozás első két évtizedében gondosan őrzött hegemónia megtartásáért” – mondta a Magyar Hírlapnak a derék Ház-elnök. Ami lássuk be egyértelműen igaz (na jó a liberalizmus után még további vedléseken is átestek), s erre személye az ékes példa!
A cikk számos nyalánksága közül is kiemelkedik Laca narratívája a Fideszn 90-es évekbeli jobboldali bekebelezéseiről, összehasonlítván az ellenzék mostani összefogásához: „A hasonló szituációban, ugyanakkor ellenkező előjellel 1994 után létrejött, alulról – a pártok helyi szervezetei s az alapvetően azonos, polgári értékrendet valló szavazóbázis által – kikényszerített polgári szövetséghez képest ez most egy teljesen elvtelen, minden értékrendbeli alapot nélkülöző formáció.”. Bocs a privátért, de engem ez az alutól egyenesen lenyűgözött!
Ami pedig a kormányzásukat illeti: „A legfontosabb, hogy továbbra is jól kell kormányozni, a lehető legkevesebb hibával és gyarlósággal megverve. ”
S volt egy igazán reménykeltő gondolat is, amiben igazából csak reménykedünk az ellenzékről szólva úgy vélekedett, hogy „Az ellenfél tudja, mit csinál, részsikerei egy tudatos terv precíz és alapos végrehajtásából fakadnak.”! =)) ÁMEN!!!
kissé felnőttem
kövér befogd a moskolódós szádat mert beverem az ország trogere lettél ezzel
szarházi tákarodj ki a parlamentből.MOSKKOLÓDÓ SENKI A nép PÉNZÉN LÉBELSZ Kanász honnan veszed ehhezt a bátortságot
Eladott Ország
Belátom, hogy Kövér László és társai egyfajta törzsközösségben szocializálódtak a kollégiumban, hiszen egymás hányását és lábszagát közvetlen közelről ismerik. Azt is érteni vélem, hogy áhítattal csüggnek a vezérükön. Csak hát az a helyzet, hogy ez egy abnormális törzs, amelyik semmit nem fog fel a külvilágból. Pont annyi eszük van, hogy követni tudják a törzsfőnököt és komolyan elhiszik, hogy vissza lehet forgatni az idő kerekét. Sőt, abban is őszintén hisznek, hogy győzni fognak, mert rajtuk kívül senki más nincs, aki mégis, az köteles az ő abnormáik szerint élni. Egyszóval nincs nekem azzal semmi bajom, ha ezek így akarnak élni, de én meg nem akarok és saját hatáskörben ívesen szarok Kövér zavaros handabandázására és bűntársai hazugságaira is. Bőven itt az ideje, hogy aki kezelésre szorul, azt orvoskézre adjuk, a többit pedig bíróság elé állítsuk. Az egyik nem zárja ki a másikat. Az én magyar néplelkem pedig nem Keleten sarjadt, hanem itt, helyben és nem a kőkorszakban, hanem mostanság és eszem ágában sincs egy maroknyi elmebeteg bűnöző kedvéért elcseszni ezt az egy életemet. Miután majd a megfelelő kezekben lesz ez az ember, egész biztos komoly, új, eddig alig ismert korképeket lehet majd írni róla, illetve az elmebetegségéről, alapos megvizsgálása után. Ez a köteles Laca, egy „barking mad”, közismert analógiája egy láncos kutya, vagy őrjöngő csahos kutya.
kissé felnőttem
@advocat: max egyet elért nálam megvonnám ezért a járandóságait mert lenullázta magát is a beosztását is méltatlan senki.Ez az ujabb kultura ? kösz nerm kérjük

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.