Dokumentumok bizonyítják mindezt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Dokumentumok nélkül is tudjuk, hogy a fidesz mindent elkövet és semmitől nem riad vissza, ha választásról van szó. Nem bízzák a véletlenre a fijjúk! Így volt ez régebben is, szegény Váradi Andrással, meg a létrájával és most vasárnap is Győrben, dolgozott a Kubatov-kommandó!
Eladott Ország
Nyitrai Zsoltnál egy mosógépet is könnyebb eladni. Az alattvaló meg tűri, és kínjában vigyorog, mert az ő sorsa is a nagy emberen múlik. Ezzel szemben jó látni, hogy még a macska is tiszteleg, jó látni a csillogó tekintetű nagy családot az összes gyerekkel, onokával, amint frissen vasaltban, sugárzó orcával, mint szaros Pista Jézus neve napján, ágról-ágra. És ez működik, erre van igény, ezt hiszi el és zabálja kétpofára az egyszerűagyú, ettől dagad a keble és álmodozik, mint Júlia az erkélyen: ó, bárcsak egyszer engem is meglátogatna ez a szent ember. Itt tartunk mentálisan, szellemileg, lelkileg: ha nem amatőr kamuvideókkal törlöd a csizmádat az ellenségbe, akkor kényszeres vigyorba torzult, szétesett pofával ereszkedsz le az eccerű emberek közé. És szeretni fognak, bazmeg. Ha kettétöröd a gerincüket, akkor is. Aláírásgyűjtés Egerben. Hajrá, Nyitrai Zsolt-videó:
www.facebook.com/orbanviktor/videos/10155973399071093/ A nagy ember meg lubickol az alattvalói szeretetben, hátba vereget, leül közénk, és még a macska is tudja, hol a helye. Mi tagadás, felkavaró képsorok, igazi országimázs. Há’ ittunk egy kicsit. Jól tették, elvtársak, én is szoktam inni, sőt, még olyan is volt, hogy kézzel ettem bele a rántotthúsos pacalpörköltbe. No, hát erről ennyit. Ez a kínálat egy nyolc év alatt széthordott országnak. Ha nem tudnánk, hogy ez a véres valóság, paródiának is vehetnénk. Pedig nem az. Kurvára nem.
Eladott Ország
Mirkóczki Ádám: fideszes Kubatov-listákat találtam a volt fideszes polgármester irodájában! Mirkóczki Ádám, a város októberben megválasztott, jobbikos polgármestere személyes adatokkal való visszaélés és választási család gyanújával fog feljelentést tenni.
ellenzek.net/belpolitika/mirkoczki-adam-fideszes-kubatov-listakat-talaltam-a-volt-fideszes-polgarmester-irodajaban/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.