Érthetetlen, hogy miért titkolja a kormány az adatok nagy részét!   „A magyarországi halálozási arány nem tér el jelentősen a környező országokétól” – mondta korábban Müller Cecília. Erre azonban rácáfolnak a számok, hiszen a tegnapi adatok alapján Magyarországon a fertőzöttek 6,7 százaléka hunyt el, míg a John Hopkins Egyetem összesítése szerint az USA-ban 3,4, Németországban …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@Eladott Ország: Az a kisebbik baj, hogy Cecília asszony hülyét csinál magából. A nagyobbik az, hogy tisztifőorvos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@Nyírfa: Visszamegy körzeti orvosnak. Abban nagyon jó volt.
Nyírfa
@lusta: Nem ismerem a pályafutását, de biztos, hogy nem választanám orvosomnak.
Nessy
@Nyírfa: Valóban jó körzeti orvos! Értett is a munkájához, és emberséges volt. Hogy most a pénz szédítette meg, vagy nem mondhat mást, csak amit előírnak neki, nem tudhatom, de a vírus már virágkosarat küld neki, elismerése jeléül!
Nyírfa
@Nessy: ÁNTSZ-es korszakomban ismertem egy tisztifőorvost , aki annak előtte tisztiorvos, azt megelőzően pedig üzemorvos volt. Önmagától elalélva szokta mesélgetni, hogy gyakorló orvosként egyszer volt egy jó diagnózisa. Ennél több jót én sem tudnék mondani róla. :)
Ez , persze, csak egy kis adalék ahhoz, hogy egy tisztiorvos nem feltétlenül válik be házi orvosként , s az ekként praktizáló a népegészségügy területén. Nincs jogom kétségbevonni Cecília asszony érdemeit, de, nekem bőven elég a jelenlegi produktuma a bizalmatlansághoz .
division
@Eladott Ország: Egyre biztosabb vagyok abban, hogy te csak egy ellenzéki fizetett provokátor vagy, mivel most is csak a hülye propagandát tudod szajkózni.
" A vészhelyzet nálunk akkor szűnik meg, amikor lemond Magyarország velejéig rohadt, bűnöző, kleptokrata és politikai prostituált maffiaállama, kormánya"
Egy ilyen embert nem lehet komolyan venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.