Ismét Magyarországot támadja Brüsszel és a hazai ellenzék, pedig a kormány járványügyi intézkedései hatékonyak – erről beszélt Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője az M1-en szerda este.

A kormány házi elemzője szerint "Brüsszel" támadja Magyarországot, pedig itt sokkal kevesebb a halott és a fertőzött

Hozzátette: az Európai Parlamentben álhírek alapján fognak tárgyalni Magyarországról. Például azt állítják, hogy a koronavírus-törvény felfüggesztette a parlament működését, holott az a héten is ülésezett.

Ismét tudatos lejárató kampány folyik Magyarország ellen – fűzte hozzá.

Deák Dániel hangsúlyozta:

a cselekvőképes és határozott kormányzati döntéseknek köszönhetően Európában Magyarországon az egyik legalacsonyabb a koronavírusos fertőzések aránya, illetve a lakosságszámhoz viszonyított halálesetek aránya is jóval elmarad a magyar koronavírus-törvényt támadó országok adataitól.

A többnyire balliberális kormányok által vezetett nyugat-európai országok ezekkel a támadásokkal csak saját kudarcos válságkezelésükről próbálják elterelni a figyelmet. Az Európai Egyesült Államok gondolatát támogató erők pedig kétségbe vannak esve, hogy a migrációs válság után a koronavírus-járványban is erősödnek a nemzetállamok és újabb "pofont kaptak a liberális elvek".

A szakember kitért arra is: hazai ellenzék aknamunkát folytat a kormány ellen, kritizálja a koronavírus-törvényt, támadja a kormány hatékony intézkedéseit.

(MTI)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Magyarországon az egyik legalacsonyabb a koronavírusos fertőzések aránya, illetve a lakosságszámhoz viszonyított halálesetek aránya is jóval elmarad a magyar koronavírus-törvényt támadó országok adataitól."
Ide figyelj te fidesz marhája. A fertőzés aránya azért alacsony,mert hazudtok éjjel, nappal. És ezzel a kozmetikázott adatokkal maholnap utoléritek a titeket támadó országok haláleseti arányát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
Na itt van még egy nyikhaj, egy ifjú titán! Élet és munka tapasztalata nulla, de már Ő akarja megmondani tutit. Igazi kullancs. Ha nincs kinek szívnia a vérét - éhen pusztul.
Jozefina
Már megint "nézőpont" kérdése!!! Semmi nem igaz belőle!!!?
Aki Én
Nagy a baj, ahol a kormányt már ilyen kaliberű embereknek kell védeni. Ráadásul hazugságokkal.
SystemError
Takony-féreg fejű fidesz utánpótlás. Mindegy mit kell mondania, ha lesz érte BMW ..:) Hányok már ezektől a selejtektől
luiz
Ezek a fidesznyikek ránézésre is mind egyformák, egy apától vannak 100%
ómió
Bizony! Efftársiasan kéne a "lovak közé dobni a gyeplőt"! Ahogy a Böszme 2008-ban! Teljes lenne a "brüsszeli siker"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.