Varga Juditnak újfent okos meglátása volt. Azt mondta, hogy „Kövér László szerintem a nők iránti tiszteletét fejezte ki, amikor arról beszélt, hogy nem szeretne egy nőt hozzá méltatlan helyzetben látni.” Helyes a bőgés, Oroszlán!\n\nElvégre Jeanne d’Arcot is azért küldte a máglyára Pierre Cauchon beauvais-i püspök, mert így akarta kifejezni a nők iránti tiszteletét, s a máglyahalállal kívánta megóvni az orléans-i szüzet a hozzá méltatlan helyzettől...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bagaméri Jácint
Hát jó nagy bakot lőttél most is, mint mindig. Nem kéne neked idegesíteni a zembereket, van nekik elég bajuk nélküled is. Húzd be az x-et a Fidesz mellé, aztán pihenjél, kertészkedjél vagy amit akarsz. Minden mással több hasznot hajtanál mint az ostoba összeesküvés elméleteiddel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Mintha Varga Juditnak fordítva lenne programozva a szürkeállománya!
.
Na csak látszólag, mert van az a lóvé amiért szidolozza a Bibió-isták selejtjeit!
csak úgy....
@Shikari: miért van olyan érzésem,hogy hibbant vagy tibim? :)
namihami
Azért nyilatkozik ilyeneket, mert az Orbán alatt miniszter.---Azért miniszter az Orbán alatt, mert ilyeneket nyilatkozik.
...mint a faék.
Nyírfa
Micsoda férfi ez a nő! Ezt , azt hiszem , már elsütöttem valahol, de , akárhányszor ránézek Juditkára, egy macsót látok, akinek a világlátása a bicepszéig terjed. Ebben a kormányban értelmes tagot keresni olyan, mint amikor tűre vadászol a szénakazalban.
Nessy
Lehet, hogy Varga Judit is azt az elvet vallja, hogy ha a férfi nem goromba, nem veri meg, nem is szereti igazán!
Kövér is csak a szeretetből sértegeti hol a nőket, hol a nyuggereket, hol a panelprolikat! Azért teljes tisztelettel megkérve, szégyellje magát!
Bagaméri Jácint
@Shikari: Mert mi van ha zsidó vagy cigány vagy csehszlovák? A valóság ettől még az marad ami. De ne aggódj, ez az érzés egyre többet fog rád törni, ha így gyanakszol már megint.
RonaGyuri
Durva, de sajnálatosan releváns hasonlat

Gábor György: „Helyes a bőgés, Oroszlán!”

Direktben és átvitt értelemben is nagyon találó a filozófus a derék (i)gazságügyérünk szellem terrorakciója kapcsán. Mint ismert - magam is poénkodtam rajta -: Varga Juditnak érkezése volt a Bayer-showban elhangzott – még tőlük is - vérlázító kijelentését védendő. Nő létére azt mondta, hogy „Kövér László szerintem a nők iránti tiszteletét fejezte ki, amikor arról beszélt, hogy nem szeretne egy nőt hozzá méltatlan helyzetben látni”
A filozófus – több más szellemes megjegyzés mellett – kijelentette, hogy: „Varga Juditnak újfent okos meglátása volt, Elvégre Jeanne d’Arcot is azért küldte a máglyára Pierre Cauchon beauvais-i püspök, mert így akarta kifejezni a nők iránti tiszteletét, s a máglyahalállal kívánta megóvni az orléans-i szüzet a hozzá méltatlan helyzettől.”
A többi „méltatlan helyzettől való óvás”-ánál (VIII. Henrik illetve a bostoni fojtogató) ez még közvetett poént is tartalmaz. Lévén a másik kettő csak és csupán az önös érdek által mozgatott „akció sorozat”, addig az e szűz eltávolítása a katolikus egyház (hasonlóan a mostani állampárti esethez) hatalmának vélt érdekében történt! =))
RonaGyuri
@tudode: bocs de Bibónak ehhez semmi köze, forog a sírjában! =))
Bagaméri Jácint
@Shikari: Vannak akik figyelmetlenek és szeleburdiak másodszorra is. Már az elsőben is írva volt, mi van ha ezt egy nem magyar mondja, attól még igaz. Egyébként meg nem bizonyítottad, hogy nem magyar, csak gonoszkodsz mert szerinted megsértette Vargát.
Klubtag
Ez a "macsó nő" - úgy is, mint paradoxon - régen (hónapokkal ezelőtt) leszerepelt...minden egyes azóta kiböfögött megnyilvánulása csak azt igazolja, amit már tudunk róla. Egy elvtelen igazodó, de ha mondjuk nem az, annál rosszabb, mert ha ez a mocsok Kövér, akinek a védelmére kel meggyőződésből - neki etalon akkor azt tanácsolnám, hogy minden értelmes, erkölcsös, tisztességes ember mielőbb pucoljon a környezetéből...Nem azért, mert remélhetőleg ez a szerencsétlen ország felébred és a francba zavarja őket 2022-ben, hanem azért, mert ennek a banyának a romboló hatása - Orbánnal karöltve - felmérhetetlen...
Bagaméri Jácint
@Shikari: Ne feltételezz mert úgy semmit nem ér az egész, mert nem bizonyíték. Megint tolod ide a semmit már harmadszorra, aztán ha hússzor válaszolok, te huszonegyedszerre is süketelsz. Rettentő fárasztóak vagytok.
tudode
@RonaGyuri: .
Jó, jó!
.
De bitorolták/ják a nevét, hasonlóan Öcsi bácsi relikviáihoz!
.
www.google.com/search?q=szepl%C5%91telen+fogantat%C3%A1s+fidesz&oq=Szepl%C5%91t&aqs=chrome.1.69i57j69i59j0l6.9154j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Csak úgy, miközben a járvány, és a kórházi bacik szedik az áldozatait, arra is van őfőméltóságának gondja, hogy a diszidált focisták hagyatéka után koslattasson:
.
---Bármit is jelentsen ez, de Szijjártó Péter a barcelonai magyar örökség feldolgozásával bízta meg Vincze Ottót
.
foci.444.hu/2020/05/08/barmit-is-jelentsen-ez-de-szijjarto-peter-a-barcelonai-magyar-orokseg-feldolgozasaval-bizta-meg-vincze-ottot
.
!!!
Bagaméri Jácint
@Shikari: Te viszont nem, a magyar adófizetők és polgártársaid nagy hátrányára.
RonaGyuri
@Bagaméri Jácint: neki itt csak maroktartó társai vannak, ez is egy nagypofájú Semjén-matyar! =))
CsipkeRózsa
@Shikari: Amikor olyan kormány volt, amelyik neked nem tetszett, akkor nem voltál magyar, mióta Orbán létezik kormányon, azóta lettél magyar?
Ez így működik?
CsipkeRózsa
@Shikari: Most egyértelmű, hogy kizárólag az Orbán ill. kormány elleni mondatokban látod a magyarellenességet, ami politikai döntés.
Gyütt Mönt
@Shikari: itt már fogytán vannak az igaz magyarok. Már csak néhányról tudok: Shikari, Durbincs, Pegero. Ezen túlmenően van még néhány ingadozó, a többi mind hazaáruló, akarom mondani másként gondolkodó.
Gyütt Mönt
@Shikari: A magyar szó még nem magyar érzés, az ember, mert magyar, még nem erényes ember, és a hazafiság körtésében járó még korántsem hazafi. S hány ily külmázos dolgozik a haza meggyilkolásán…(Széchenyi)
Nessy
@Shikari: Fideszről magyarra fordítva: aki nem ért velük egyet, aki nem feltétlen hívük, az "nem magyar", sőt magyarellenes! Kivéve, amikor adózni kell!
Nessy
@Shikari: Hány generációra visszamenőleg kell elkészíttetni a családfát?
Sokakat érne meglepetés, hogy hányféle náció is van a felmenőik között!
Tótok, svábok,sokácok, rácok, szerbek,bunyevácok, stb.
Mint ahogy a székelyek esetében sem lenne ritka a román felmenő!
Innen lehet aztán válogatni, kitartozik a befogadott senkiházi csürhe fogalmába! Jó válogatást!
Egyébként mit értesz nemzeti jelkép alatt?
Bagaméri Jácint
@Shikari: Mi van? Mi fényes? Mert az agyad helyén levő üresség ezek szerint nem. Valami értelmet vigyél már a vigyorgásodba te nagy magyar, ha ráesel egy klaviatúrára.
Nessy
@Shikari: ó, grácia árva fejemnek! Jelenleg latensen manifesztál az identitás tudatom! :-((
Bagaméri Jácint
Hát jó nagy bakot lőttél most is, mint mindig. Nem kéne neked idegesíteni a zembereket, van nekik elég bajuk nélküled is. Húzd be az x-et a Fidesz mellé, aztán pihenjél, kertészkedjél vagy amit akarsz. Minden mással több hasznot hajtanál mint az ostoba összeesküvés elméleteiddel.
Aki Én
@Shikaritka idióta: Mi vagy te, valami önkéntes családfakutató? Genetikus biztos nem, mert ahhoz iskola kell.
Szép is lenne, te elmerozzant hazaáruló, ha te mondanád meg ki magyar és ki nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.