Müller Cecília az egészségügy újranyitásáról ígért részleteket, ehelyett a portörölgetésről beszélt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Hát édes istenkém... ha 1x Cecilia a nyaraló kitakaritásához ért a legjobban:))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szegfue
Hát édes istenkém... ha 1x Cecilia a nyaraló kitakaritásához ért a legjobban:))
namihami
Végre egy illetékes, aki állami segítséggel felvilágosítja a nyaralótulajdonosokat, hogy azokat is kell és hogyan kell takarítani. Azt a rengeteg nyaralót eddig ette a kosz, na de mostantól...
nezelodo
Azért a Cili asszony nem csak ehhez ért! Sikeresen elérte azt is, hogy a járvány legyen Orbán nyunyókája és tündökölhessen a siker fényében az egy személyben megvivott győztes harca után. Remélem a megkapott nyunyókától megnyugszik végre...
kereső
Valami "érdemit" is mondott a sajtótájékoztatón Cecil? Vagy csak a szokásos?Ja és minek van még meg az operativ törzs, ha nincs semmi érdemleges dolog járványügyben?
Pálinkafőző Rézüst
óóóóóóóóó, hogy egyem a nyunyókáját... :))))
CsipkeRózsa
Mennyivel hasznosabb lenne, ha mindjárt be is mutatná a gyakorlatban, hogyan takarítsák ki az emberek a nyaralójukat, már akinek van olyan.
simmering73
Cecilnéni üres órájában mondhatna egy jó babgulyás receptet is.
Aki Én
Nem baj, ha valaki úgy néz ki és úgy beszél, mint egy takarítónő. De akkor mit keres ott ahol van?
Nessy
@simmering73: Sőt, miután ugyebár Kásler szerint minden elmaradt vizsgálatot be tudnak pótolni, mert van rá kapacitás. Nos, akár Müller Ceciliának, akár Káslernek a markába nyomnám a telefont, hogy kérjen a márciusi elmaradt időpontjaim, helyett újat, minél hamarabb! De egyelőre a foglalt telefon az egyetlen kapcsolat! Elsétáltam a szakrendelőbe, ahol finoman közölték, hogy telefonáljak. Mondtam, hogy én telefonálnék, ha lenne hova. Ja, két vonal van ugyan, de csak egy ember.
Zsopiale
Az alapos tájékoztatásból nem lehet kihagyni, ezek után immár a genitáliákat sem; tehát az ánusz illetve környéke, valamint a végbélcsatorna alapos steril tisztítása is most már igazán ideje lenne ha precízen, alaposan és kimerítően ki lenne fejtve a tisztelt tisztifőorvos főpapnő asszonyság részéről... Elérhető, államilag támogatott anális irrigátor típusok, valamint igény szerint alaposabb öblögetési- ill. beöntési felszerelések, típusok és módszerek felsorolásával és azok részletes használati útmutatójával is... legvégén pedig a tartós illatosítást is ki kell fejteni hozzá, hogy így az ánuszrózsa valóban csábos és kívánatos, illatos rózsa legyen, mindenki örömére, a társadalom felvirágoztatására... előre is köszönjük...
nezelodo
@simmering73: A babgulyásnál jobban mutat a zsíros szaftos pörkölt a hordón szárított ingen...
Eladott Ország
@Szeparepa2: Animal Cannibals: Takarítónő
"Felőlem lehet Gizike Marika vagy Terike
Csak vigyázni kell arra, hogy mi kerül a kezibe
S ha nem seprűnyél akkor is rángatja
Csak nem föl-le hanem yobbra balra
Ez egy apró bökkenő de megoldható
Egy kis gyakorlással könnyen megtanulható
Jo nő kell, hogy legyen és hódító
és máris szívesebben leszek én az oktatónőő
Takarítónőőő takarítónőőő a takarítónőő jee"
youtu.be/_r9v6N3Id14
Rockxy
mert a vizkőbe belebújt az alattomos elektromos antifa rasszista négergyűlölő virus, oszt eszt nem lehet annyibahagyni, a fertőt mekkel szüntettetni, és ehhöz kiváltképp alkalmazható a bevált ulrtadézi, főleg ha lecsap a szupercella büntetésbűl, mer a lakosságon nincs elég szájkosár, és nemtarcsák be az idősávotse, demajd jön a vak cina ősszel és megoldja a prob lemát a második hullátokban.
csakaztmeg a vízkőbe - hogy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.