A 2020/21-es tanévtől már minden diák - összesen 1,2 millió tanuló - teljesen ingyenesen kapja a tankönyveket - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára hétfőn Budapesten az újságíróknak. Az elején jegyezzük meg, hogy olyan, hogy “ingyen” nem létezik.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
"Ajándék lónak ne nézd a fogát"! "Ingyen tankönyvnek" ne nézd a tartalmát!
Nyírfa
@Nessy: Hát ez az! :) Ha meg kéne venni, lehet, hogy a nyakukon maradna, ezt a szégyent pedig nem kockáztatják meg.
Szerintem a tanárok meg fogják találni a módját, hogy ne az "egyen-tankönyv" alapján oktasson.
Orbán világa sivár egyenvilág. Számára két szín létezik, a fekete és a fehér, bár, ez utóbbitól irtózik, mert láthatóvá teszi.
Nyírfa
És mik azok a kimaradt tanulni valók? Csak nem félmunkát végeztek - szokás szerint?
Alja munkát végeztek - szokás szerint.
silber13
At kellene elnyávogni ennek a huzatos agyúnak,hogy mik is maradtak ki az úgynevezett " egyen tankönyvből" Tartok töle, hogy a lényeg kimarad mert a qurmánynak nem tetszik az esetleg műveltebb diákság!
Nessy
@Nyírfa: Az a gond, hogy a XXI.században XIX. századi módszerrel akar oktatni! A történelem, irodalom katasztrófa. Nem tudom, a 2x2 még 4, esetleg Pythagoras tételét még nem vizsgálták felül? Vagy már az is változott? Archimedes törvénye még működik? Orwell: 1984!
Nyírfa
@Nessy: Gondoltad volna, hogy Orwell a 2000-es években ennyire aktuális lesz? Én nem. Csak nézek, hogy ugyanabba a folyóba hányszor lehet bele lépni. És nem számít, hogy nem ugyanaz a víz, nem ugyanazok a lábak. A folyó nem változott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.