A szerkesztőséget hibáztatja a történtekért.

Az Index tulajdonosa azt állítja, hogy a szerkesztőséggel együtt választott volna új főszerkesztőt, ha nem lépnek le

„A szerkesztőség ellenében senkit nem választottam volna”

– az ATV.hu szerint ezt mondta a tévécsatorna híradójának Bodolai László kedden. Az Index.hu Zrt. igazgatóságának elnöke azt követően nyilatkozott, hogy felbukkant egy hat évvel ezelőtti televíziós műsor egy részlete, amelyben arról beszélt az Origóval kapcsolatban, hogy komolyabb helyeken a szerkesztőség tagjai választják a főszerkesztőt.

Az ATV.hu felhívta Bodolait és megkérdezte tőle, hogy az Indexnél előfordulhatott volna-e, hogy a szerkesztők döntsenek a következő főszerkesztőről, mire Bodolai azt felelte, odáig el sem jutottak, mert „egyetlen egy napja volt arra, hogy egyeztessen a szerkesztőség vezetésével”.

Az ATV cikkéből azonban kimaradt az a részlet, hogy a szerkesztőségnek volt jelöltje a posztra, hiszen azt kérte Bodolaitól, hogy vegye vissza a kirúgott Dull Szabolcsot, az igazgatóság elnöke azonban erre nem volt hajlandó.

Bodolai azt mondta még az ATV-nek, hogy a szerkesztőség ellenében senkit nem választott volna, senkit nem rakott volna a szerkesztőség fölé úgy, hogy a dolgozók nem egyeznek bele, vagy nem szavazzák meg.

Bárkit én se tudtam volna elfogadni, de az úgy is volt, mikor az Index alakult, volt egy szerkesztőségi charta és a szerkesztőségi chartában emlékeim szerint úgy volt, hogy a kiadó és a szerkesztőség közösen választ főszerkesztőt, de úgy, hogy ennek mindenképpen konszenzusos alapon kell lenni. De a szerkesztőségnek vétójoga van.

Forrás: 24.hu

Kép: Index/Bődey János

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Bodolai orbán szócsöve ezen kár mit firtatni. Az, hogy orbán letagadja, hogy neki nincs semmi köze au INDEX szétveréséhez, az éppoly hazugság, mint minden más, amit eddig mondott!!??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Justitia
Hogy mit mond az atv azt hagyjuk. németh sándor hitgyüli kezében van már az atv, illetve az orbán/fidesz kezében:
Új, átfogó szerződést kötött a kormány a Hit Gyülekezetével. A dokumentumot Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze írta alá pénteken Budapesten, írja az MTI.
Semjén Zsolt köszöntőjében kiemelte: a szerződés "emberöltőkre, méltányosan, részletekbe menően" rendezi mind jogilag, mind anyagilag "a Hit Gyülekezete helyzetét, szerepét" és társadalmi szerepvállalását.

index.hu/belfold/2020/07/24/kormany_hit_gyulekezete_szerzodes/
simmering73
"A 168 Óra neve is megmaradt, de az új tulajdonos már arról beszél, hogy a jobboldali olvasóknak (is) meg akarnak felelni. A Népszava minden, csak nem a nép szava az Orbán oligarchájává átállt volt baloldali milliárdos kezében, méghozzá Orbán pénzén. A legdurvább átalakuláson talán az Origo ment át, de a Figyelő Schmidt Mária kezében, majd a nemzetstratégiai propagandabirodalomban szintén egy káromlással ér fel. Lépésről lépésre cserél le Orbán mindent, hoz létre egy hamisítványt a helyén. A Magyar Tudományos Akadémia ugyanilyen hamisítvány, a “tudományos” kutatóintézetek, legújabban a színművészeti egyetem, de ilyen az egész oktatás, a sajtóban most zajlik az Indexnek látszó anti-Index előkészítése."
nepszava.us/az-orban-rendszerben-mindent-hamisitvanyra-cserelnek-miert-az-index-lenne-mas/
tudode
Bodolai tudja-e, hogy a "volna" meg a 'bár" mindig együtt jár, azzal együtt, hogy őfélesége a csicsKÁI segítségével kinyírt már csak úgy pacekba ÖT ORSZÁGOS NAPILAPOT
.
Lássuk csak miket, kiket:
.

----- .5 országos lap, amit tönkretett a Fidesz
.
ezalenyeg.hu/kozugy/5-orszagos-lap-amit-tonkretett-a-fidesz-6458
.
Sajnálatos módon még a lábon álló orgánumok is kénytelenek virágnyelven tájékoztatni az olvasóit, nehogy má megsértődjön a 37 alapítóból az ország testén maradt, egy kézen megszámolható nemzethy klán!
simmering73
És aki az új Szabad Európa Rádiót várja (van ilyen fórumtársunk), az ne tegye.
"Nemcsak a nevét, hanem a Szabad Európa Rádió (SZER) múltját is megszégyeníti az új rádió, amely ezen a néven jön létre. Amikor a rádió vezetői fontosnak tartották, hogy Kovács Zoltán propagandistával, a kormányzati hazugságok kommunikációjának fő felelősével egyeztessenek, már lehetett tudni, hogy az új “Szabad Európa” nem az lesz, amit sokan várnának tőle. Nem a szabadság és a demokrácia, hanem a szélsőbboldali Orbán-rezsim támogatója lesz, és éppen az ellenkezőjét teszi majd, mint az elődje, amely a diktatúra ellen emelte fel a hangját."
nepszava.us/bejott-a-papirforma-nyiltan-szelsojobboldali-lesz-az-uj-szabad-europa-radio/
Csizmás Kond
A helyzet az hogy a déklán a maga formájára akarta alakítani titikban az indexet, csak hát a kedélyek túl hamar elrugaszkodtak és nem volt idő a magyarázkodásra így még ők is kiáltak saját maguk ellen tüntetni, most meg ugyan ég a pofájuk de mivel nincs ami elégjen róla ezért hallgatnak és magyarázkodnak...ilyen rohadt ronda banda mint a demokratikusklára egylet nem tapodja a földet.
Jozefina
Bodolai orbán szócsöve ezen kár mit firtatni. Az, hogy orbán letagadja, hogy neki nincs semmi köze au INDEX szétveréséhez, az éppoly hazugság, mint minden más, amit eddig mondott!!??
Janulusz
Az index tulajdonosa ha nem hódolt be, akkor Bodolait már rég kirúgta volna. És saját hatáskörben vette volna issza Dull Szabolcsot
Janulusz
Feldolgozták a Kaleta ügyet, Orbán bosszút áll, oszt jó napot.
SystemError
De nem új főszerkesztő kellett volna Orbán csicska!
vitriol
Jó volt látni bodolait az ATV műsorában. Meggyőző volt az a hebegés-habogás ahogy előadta, hogy mi lett volna, ha nem állt volna fel székéből a főszerkesztő!. Mindenkinek ismerős a : ha a nagymamának áramszedője lett volna, ő lett volna a trolibusz stb, stb Elég kevés értelem sugárzott belőle, de megtanultuk mészáros példáján keresztül, hogy a tulajdonosnak nem szükséges ÉSZ, elég ha pénze van!
Gazella
Elmész a picsába a nyamvadt hazudozásoddal!!!
Rockxy
a konoravirusst is a zorbán szabaditotta ránnk, brüssz elben egyeztetett róla a hitlerrel.
megis van a végeredmény, bodolosz kirakta az indexet.
Nyírfa
Origo, komoly vádak...Propi! Ez nagyon ciki!
SystemError
@Shikari: Eddig nem tudtam értelmezni mi az a liberálfasiszta, mert ilyet nem produkál ember, de közben rájöttem, hogy te végig Orbán gyilkos gecire gondolsz, aki mindkét inget hordta. Szóval igazad volt végig, ez egy liberálfasiszta köcsög! Már értem, hogy mit jelent. O1G a liberálfasiszta köpönyegforgató patkány.
ómió
És nem a "Zorbán" ültette volna a nyakukba az új főszerkesztőt? Na, de, efftársak! Akkor meg valami "célirányosabb" hazugság kéne ide! Túlzottan kilóg a "vörös pata"!
SystemError
@Shikari: Az a jó a NER-ben, hogy megadja a hatalom illúzióját azoknak a nyomiknak is, akiket a NER csak csicskának használ. :)))))
SystemError
@Shikari: Tudod mi az a ritmikus csimpifon?:)
legott
Hiába rinyálsz össze-vissza, SOHA BÜDÖS KURVA ÉLETBE nem olvasok többé Indexet - ahogy Origot sem (és ATV-t sem... és semmi szart nem!)
És ennyi.
SystemError
@Shikari: Tudtad, hogy ez a vonat nem létezik és valószínűleg gyógyszeres kezelésre lenne szükséged a súlyos önértékelési zavaraid miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.