Növeljük a tesztelési kapacitást.

Fontos döntést hozott meg Müller Cecília – ha aggódik a koronavírus miatt, Önre is hatással lehet

Tekintettel az elmúlt 24 órában tapasztalható megnövekedett koronavírus tesztek iránti igényre az Országos Tisztifőorvos a mai nappal tovább erősítette a mintavételi kapacitást.

Forrás: Blikk

Kép: kormany.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Kopp!
Leesett neki. Több mint fél éve mondjak: teszt, teszt, teszt.
Csak igy lehet izolalni a vírust.
Jobb lenne ha lemondana a geci fuhrerevel egyutt. Elcsesztek a járvány kezelést a kezdettol fogva. Magyarok tizezreinek keseritve meg az eletet
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Istenakinincsen
Mintavétel=Eső után köpönyeg...Előre kellene gondolkodni,nem utólag.
legott
Én Müller Cecília miatt aggódnék - ha érdekelne egy olyan ember (nemtől, kortól, vallási hovatartozástól, szexuális beállítottságtól függetlenül), aki egy despota érdekeit szolgálja ki.

Csak, hogy értsék a retardált fideszes majmok is: Egy morálisan normális ember SOHA, SEMMI SZÍN ALATT, SEMMILYEN ÁLSÁGOS INDOKKAL TAKARÓZVA (parancsra tettem, ha én nem csinálom, más úgy is megcsinálja, mindenki azt akarja, stb) NEM SZOLGÁL EGY DIKTÁTORT !!!
legott
Qrvára nem aggódom. Én már februárban átestem azon, amit a világ még ki sem tudott mondani (és amikor még Müller Cecília a viharban sem volt).
Hat napig tartott a folyamat. A hetedik napon megpihentem.
Hallelujah

(Az én tippem: Neocitrán... bezony, ezzel az egyszerű eszközzel vészeltem át.
Szerintem kéne vegyelemezni a Neocitrán alkotóelemeit - egyenként és összességében. Hatás-ellenhatás.
Most már el tudom képzelni, hogy én egyedül oldottam meg a világ problémáját.
Megmentettem a világot...
Bakker!
"Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem"...)
Yoda69
Kopp!
Leesett neki. Több mint fél éve mondjak: teszt, teszt, teszt.
Csak igy lehet izolalni a vírust.
Jobb lenne ha lemondana a geci fuhrerevel egyutt. Elcsesztek a járvány kezelést a kezdettol fogva. Magyarok tizezreinek keseritve meg az eletet
Gazella
Én már januárban átedtem ezen a koronán. A Fiam pedig már tavaly novemberben! De amúgy se aggódok..
Ez a cecike nagy narancs nyalonc, aggódjon magáért! Nagybani propaganda megy.
Gazella
Növelni... ja tegyétek ingyenessé a tesztelést! Na meg ne egyszer teezteljék az illetőt, hanem első teszt után 48 óra múlva a legyen is meg a második teszt, így kiszürik az igazi korona beteget.
Pálinkás Pál
@Yoda69: Mit izolálsz te a tesztekkel???Főleg hogy nincs azonnali eredmény...
Pálinkás Pál
@Gazella: Igazán?? és addig hová teszed az embereket??? magyarázd el nekem,hogy képzeled el a tömeges tesztelést...48 óra szigorú karanténnal!!!mert ha nem zárod el addig az embereket akkor semmi értelme...azt úgy tekintenek a tesztre,mint a szent grálra...holott vírus ellen nincs gyógyszer...közülünk bárki ,bármikor áteshetett már a Covidon minden probléma nélkül...csak akkor nem volt még hiszti mellette!!! Látom ebben egyetértünk,olvasva a Hsz-det.aztán még egy érdekesség...ugye általában a gyanús eseteket tesztelik...itthon közel fél millióból találtak pár ezret???
Gazella
@Pálinkás Pál: igazán!!! Ez a titok protokoll.
justhpeter
A mentőszolgálat bejelenti, hogy már nem bírja a munkát, majd Tiszti Cecília felpörög és gyorsítani akar. Nem tudja a jobbkéz hol tart most a bal.
Gazella
@Pálinkás Pál: palika... az csak gyanús koronás! Aki karanténban van azt kétszer tesztelik.. (ha van bennük kurázsi s nem felejtik el)
Jozefina
Cecilia fáziskésésben van!!! A szakemberek hónapok óta szajkózzá, hogy teszt, teszt és teszt!!! ov most bólintott rá???!!! Ja és más országokban ingyenes!!!
verőce21
Olybá' tűnik, a koronavírus, mint biológiai fegyver nem hozta a várt több tízmillió halottat, így ez a háttérhatalmi trükk is mehet a kukába...
Úgy gondolom Soros György és bandája a Rothschildokkal egyetemben jól tökön lőtték magukat, és ez dühíti nagyon őket.
Peller Anikó
@verőce21: téged is bevettek a csapatba? Mennyit lehet ezekkel az idióta hozzászólásokkal keresni és hol kell jelentkezni? Van az a pénz.
verőce21
@Peller Anikó: Mit gondolsz, miből akarok most kastélyt venni...? :)
szegfue
Ha jól értelmezem, akkor a betegszállitó cégek -- akiknek finanszirozási szerződése van az OEP-pel -- tartalék kocsijait vonja be a minta levételébe. Ezzel valóban bővül a "kapacitás", de az a kérdés: a laborok, ill. az ott dolgozók kapacitása elegendő?? Már ha éppen egészséges az "állomány", hiszen ha csak 1 ember is gyanus, akkor jobb esetben is mindenki mehet karanténba. Arról már nem is beszélve: időbe telik, amig tesztelik a mintákat... a 24 óra is csak 24 órából áll.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Yoda69
@Pálinkás Pál: 100%ban nem lehet izolalni, nem is ez a cél. AZ osztodasi ratat kell 1 aka vinni. Ez most 2,5 vagy annál jóval tobb, mivel fogalmunk sincs valójában mennyi fertőzött van. Valaki több százezer fertozottek emlegetett.
Pálinkás Pál
@Yoda69: De ez kivihetetlen,és ezt mindenki tudja ,aki gondolkodik, amiről te beszélsz ,azt kijárási tilalommal lehetne elérni, ami egyenlő lenne az ország gazdasági összeomlásával, és akkor a Covid lenne a legkisebb problémánk!!! Halkan jegyzem meg...honnan tudod mennyi a ráta??? azért mert azt mondják??? ebben a járvány dologban az a jó a politikusoknak ,hogy a világon sehol nem lehet ellenőrizni,mi igaz belőle...hallod a híreket...de kimész az utcára,és valahogy sehol nem látod az út szélén haldokló hajléktalanokat, pedig ők igazán szarnak a maszkra ,meg a tisztaságra...a túlzsúfolt börtönökben sem tört ki járvány...gondolod azért mert a kancigók maszkban rohangálnak a körletekben??? de nem győzuködök én senkit ,semnmiről..mint mondtam,puszta tényeket közlök, mindenki azt von le belőle amit akar...
Yoda69
@Pálinkás Pál: Nem kell kijarasi tilalom. Egyszeruen tobb teszre van szukseg, volt szukseg. Mar fel eve ezt mondja mindenki, cask eddig O1G-ek szartak ra. Most meg bepanikoltak hogy esetleg az less, ami az olaszoknal volt tavasszal.
A 2,5-os ratat a konkret adatokbol lehet tudni. Hany fertozott esik hany bizonyitottan nem fertozottre. Ezert is jo ha van tomeges teszt, mert akkor tenyszerubben lehet latni hanyan fertozodtek meg, nem cask hasrauteses alapon.
Csak ez nem illik orban propaganda dumajaba.
Pálinkás Pál
@Yoda69: És mire mész vele??? tételezzük fel kiderül 1. 5 millió ember fertőzött...hová rakod őket??? az élet nem állhat le ,arról nem beszélve hogy a teszt az a fertőzöttséget mutatja,nem azt hogy beteg valaki...és az olasz példát említetted...sokkal kevesebb áldozattal járt ott is,mint bármelyik flu járvány...csak azok nincsenek felfújva,ez meg igen..Tizszer ennyien haltak bele idén más fertőző betegségekbe, amiről nem is tudsz...akkor ez hirtelen miért olyan fontos?? azon kívül hogy el lehet hallgattatni a népet a járványra hivatkozva,és nyugodtan le lehet nyúlni a lóvét..
9 008 043
Idei fertőző betegségek miatti halálozások
kissé felnőttem
napi egyről kettőre is növekedés ja egyre drágább lesz az alma is van 600-ért is van már, mi lesz télig?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.