A kormány célja, hogy fenntartsa Magyarország működőképességét – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombat este az M1 aktuális csatornán adott interjújában, melyben a biztonsági szabályok betartását is kérte az emberektől.

A védekezés iránya úgy hangzik: Magyarországnak működnie kell! – fogalmazott a miniszterelnök.

Orbán Viktor: "Magyarországnak működnie kell", de büntetni fogják a szabálytalankodókat

Orbán Viktor kiemelte: a nemzeti konzultáció eredménye alapján azt várják a magyar emberek a kormánytól, a miniszterelnöktől, az egészségügyi rendszertől, a gazdaságirányításban résztvevőktől, hogy tartsák működőképes állapotban Magyarországot és ne engedjék, hogy a vírus megbénítsa az ország és a magyarok mindennapjait.

Azt mondta: a tavaszi helyzethez képest nyugodtabb, mert pontosan tudja, hogy mivel állunk szemben, hogy a védekezéshez megvannak az eszközök és azt is, hogy az emberek mit akarnak.

Kiemelte: nem akarnak kijárási tilalmat, kijárási korlátozást, nem akarnak visszalépni a digitális oktatáshoz.

A kormány azt akarja, hogy minden a maga rendjében működjön, munkahelyek, iskolák, sőt még a sport, a kultúra, a művészet is. Működjön a turizmus, a vendéglátás is. Nem úgy, mintha mi sem történt volna, de a működőképességet fent lehet tartani – tette hozzá, kiemelve: ehhez az kell, hogy a biztonsági szabályokat mindenki tartsa be.

Azt kérte, hogy ott, ahol kell, mindenki viselje a maszkot, tartsa a távolságot, rendszeresen figyeljen arra, hogy ha rosszul érzi magát, ne menjen emberek közé.

Mint mondta, szombaton szankciókról is döntött a kormány: ha valaki egy boltban nem viseli a maszkot, ő és a bolt is kap büntetést, a boltos a második ilyen esetben figyelmeztetést kap,

harmadszor már be fogják zárni az üzletet.

Megjegyezte: nem az "állam izmait" akarják mutogatni, csak belátást kérnek mindenkitől, viszont ha nem tartják be a szabályokat, akkor azt ki kell kényszeríteni. Ezt nem durván kell, hanem a közjó érdekében világosan, értelmesen, az együttműködés hangján megfogalmazott kérésként – mondta.

(MTI nyomán)

(Fotó: Orbán Viktor/Facebook)

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A maffia célja: a további közpénzlopás, bűntetlenül. Minden más mellékes...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Jó ez az intézkedés. Meg vannak bénítva az arcfelismerő rendszerek.
Béla333
A maffia célja: a további közpénzlopás, bűntetlenül. Minden más mellékes...
Nessy
Kivétel állami vezetők, politikusok átadási ceremónián, foci meccsen, értekezleteken. Őket nem támadja a vírus, csak emberekre veszélyes!
Designer
Rendben! Csak minden kihelyezett kormányülésen is viseljenek maszkot a politikusok, mert ők mutatnak példát!
simmering73
Ez az ország rövidesen tőletek válik működésképtelenné. Kár belekeverni ezt a nyomorult vírust.
Istenakinincsen
Orbán egy idióta.Minden pénzt elloptak már és ezért működni kell az országnak...feláldozza a népét azért hogy még egy kis pénzt leszedjen.
Röhej hogy pofátlanul azt mondja:Büntetni kell a szabálytalankodókat.Ki büntethet meg kit?Ja és kivel...mert ugye minden hatalom a kezében van(legalábbis azt hiszi).Rendőrök katonák,új tankok.Ébresztő emberek!Nem a saját pénzéből fizet nektek a REND(etlenség)fenntartásáért!!!
Mi fizetjük Őnagyságát,a hobbyait és a slepplét is.Minden luxust ami nekünk nem jut,csak látjuk.
De nekünk nem kell luxus,csak élni akarunk emberi módon.
Ki fogja megbüntetni Őnagyságát és a sleppjét?
verőce21
"Működni kell..." - Asztalra is kerültek a vadhúsok...!
RonaGyuri
újabb lépés a totális rendőrállam felé! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ja és egyébként igen büntetni kellene BENNETEKET, mert loptok! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Erről a hazai beszámolók azért olyan nem dicsekedtek

Ez a korlátolt barom ismét az egész Közép-Európa incl. Németország nevében is kinyilatkoztatott

Az AP beszámolója szerint „Prime Minister Viktor Orban said he was in his kitchen when Trump called him Thursday evening and they had a long talk.”, még mások „The two firebrand leaders tout a close relationship.”.
A beszámolók szerint Orbán úgy emlékszik, hogy olyanokat mondott, hogy:
„he is rooting for the reelection of U.S President Donald Trump because what he represents is good for Central Europe.”,
illetve
„The US president is on particularly close, one could almost say friendly terms with all the Central Europe leaders. This is why we, or at least I am personally supporting him to win the election,”,
és
„What the president represents is good for Central Europe, which is why we are rooting — at least me, personally — for him to win the election”,
etc.
Nos a Karinthy által is megénekelt oda-vissza fordításokon túl az igazi gyöngyszem, hogy immáron sokadszor az egész Közép-Európa nevében szónokolt. Ami túl a dolog arrogáns pofátlanságán, még éktelen butaság is, hiszen elemi szintű műveltség tudni, hogy Közép-Európa = Németország és közvetlen környezete!!! =))
Pálinkás Pál
észrevétel...ugye hivatalosan ez a második "hullám" veszélyesebb az elsőnél...nos nem hallom a "maradj otthon" dumát...ezen kicsit elgondolkodtam, akkor tavasszal miért kellett??? a kérdés költői...ugyanazért ,amiért kiürítettek 36 000 ágyat...a dilettáns hozzáállásért...egyre több cikk jelenik meg arról hogyanwww.tenyek-tevhitek.hu/tovabbi_bizonyitekok_arra_hogy_angliaban_eltulozzak_a_koronavirus_halalozasi_aranyat.htm is számolják a korona vírus halottait...itt a legújabb,...
tudode
Kis állam, tisztességét veszett arccal!
.
Abban a hiszemben, hogy mindenki csak most jött le volna az emberré válás fájáról!
.
www.youtube.com/watch?v=llEmY6yushQ&t=6s
.
Akkora egóval, hogy még egy alsóbb szintű szervezeti egységet is szétbomlaszt, hülyére vesz egy hozzá hasonló mentalitású, öntelt, a kibulizott közjogi méltóságát sárba tipró, az alapjogokat, az ország vagyonát birtokló álszent fazon, simfelve azon államokat, akik legalább letesznek az országuk, a közjó javára az asztalra!.
.
Na nem a közjogilag érvénytelen alaptörvény asztalára, amely áthasonult az ország asztalára, amelyre nap, mint nap odapiszkít, a maga által bitorolt jogon!
Jozefina
Hogy az emberek mit akarnak, azt ők tudják!!! Viszont érdekes módon nem látni a maszk viselésére ösztönző plakátokat, pedig ezek fontosak lennének!! A tömegközlekedési járművek minden ajtóján kis plakáttal figyelmeztetni kellene az embereket, ugyanúgy az üzletek bejáratánál. A kihelyezett kézfertőtlenítőkről nem is beszélve. A Metrók, autóbuszok kijelzőin is ez a helyzet. A miniszterelnök hiába osztja az észt a köztévében és rádióban, az ma már kevés, mert sokan meg sem hallgatják. A figyelmeztetéseket pedig el lehetne felejteni. Rögtön büntetni a megoldás!!!
Pálinkás Pál
@Jozefina: Nos vázold fel nekem,ezt hogy képzeled??? minden bolthoz rendőrt állítasz??? nektek ez a bírság mániátok lett, holott nem old meg semmit...azt fényesen mutatja a közlekedés...semmivel nem kevesebb a szabálytalankodás, mert aki elköveti az nem a bírsággal számol,hanem hogy nem kapják el...ez egy nagyon régi pszichológiai állandó!!! sokkal hatásosabb lenne meggyőzni az embereket, de azt egy ilyen dologban elég nehéz...mert a való életben semmit nem látsz ebből a járványból...ha egy-két napig nem nézed a híreket, olyan mintha semmi nem történne...és ez így helyes, pont ezért nem kéne felfújni!!!
kereső
Arról volt szó, hogy valami nagy-nagy horderejű bejelentéssel szól a kerál az ő népéhez. Aztán mi lett belőle? Egy üres locsogással teli , alányalós interjú. A nagy horderejű bejelentés meg: Novák Katalin miniszter lesz. A nemzeth családanyája- megérdemli. Ezzel a családok meg vannak védve- a munkanélküliségtől, attól, hogy ha nincs iskola akkor mi lesz a gyerekkel, attól, hogy ha a szülő otthon marad a karanténos gyerekkel- akkor nincs se bér, se táppénz, esetleg még a munkahely is oda...A nemzeth családanyájának kinevezése gyógyir minden bajra- prolémára, és hatásos a covid-19 ellen. Egyébként volt még szó másról is?
kereső
@Béla333: Ez már nem lopás kategória Béla. Ez rablás, az ország végleges kifosztása.Már nem csak a közpénzre utaznak, hanem magánvállalatok nyilt elbitorlására. Ezért kellettek a katonák a "stratégiai" vállatok élére.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
RonaGyuri
exceptio probat regulam

belegondútam, nincs ebben ellentmondás

„szabály az szabály, be kell tartani” – mondta Őfenesége a tegnapi interjúban. Nem tudom hányszor adta le az m1, de ma reggel legalább 3szor láttam belőle, mikor a hálószobában jártam. Hic & nunc kihagyom, hogy ártunk és qurmányunk szabály-alkotási szokásairól elmélkedjek. Azonban meg kell jegyezzem, hogy:
a potentátok ezerrel avatgatnak, s gyakran még maszkot sem,
a parlamentben még lázat sem mérnek,
a vadászokra és foci drukkerokra sem vonatkoznak a szabályok,
etc.
hosszasan sorolhatnánk a kivételeket, ami példamutatás jelleggel okadatolja mennyire komolyan gondolják!
Belegondolva a Cicero-nak tulajdonított „mondás” magyar ferdítése ugrott be: „A kivétel erősíti a szabályt”! =))
RonaGyuri
Egy aktuális idézet, avagy tényleg csak Róbert Gida segíthet?

ha ma már emlegettem Milne-Karinthy örökbecsűjét, egy felettébb aktuális, Őfeneségre vonatkoztatható, idézet a műből:
„- A dolog úgy áll - állapította meg Nyuszi -, hogy be vagy szorulva.
- Ez mind attól van - jegyezte meg Micimackó kissé idegesen -, hogy ezeknek a modern lakásoknak nincs elég széles kijáratuk. A bejáratok jók, de a kijáratok nem elég szélesek.
- Ez attól van - mondta Nyuszi kereken -, hogy telezabáltad magad. Akartam is mondani, csak nem szeretem figyelmeztetni a vendéget, hogy egyikünk túlságosan sokat eszik. És az az egyikünk nem én voltam. De ezen most kár vitatkozni, elfutok Róbert Gidáért.” =))
ómió
Böszméék ezt "haladó módon", népzsebivel "oldanák meg"!
kereső
@ómió: mer' orbánék mivel oldják meg szerinted?
legott
Megjavultam!
Valaki megjavított!
Eddig bebaszva rossz voltam.
De most már bebaszva is jó vagyok.
Eddig nem értettem, hogy miért szeret Isten (amikor bebaszva még mindig rossz vagyok)
De Isten türelme végtelen.
Megvárta, amíg bebaszva is csupa csuda jó leszek.
Most már mindig jó(l) vagyok!
Az új Propelleren (something new)
És Orbán Ferenc, meg Gyurcsány Viktor

www.youtube.com/watch?v=L3wKzyIN1yk
ómió
@kereső: Hát, hogy nem fizu- meg nyugdíjlenyulással, kórház- meg iskolafelszámolással, az biztos!
kereső
@ómió: Tudod, neked se szomszédod a hülye. Mer az, hogy nincs -gyakorlatilag megszünt az eü ellátás, az még a kórház bezárásnál is sokkalta sokkolóbb. Igen orbán nem zárt be (még) kórházakat- csak egyszerúen üresen tartja a kórházi ágyakat- indokolatlanul, mert az ellátásra szoruló covid-19-es töredéke van kórházban. miközben 30 ezer ágy üres.
A nyugdijról te csak ne szövegelj anyád majma- a gyurcsány idejében adott 13. havi nyugdij a svájci indekszáláson felül járt! Tudod mit jelent ez??Na nem a fideSS-es lózunngot-"megórizzük a nyugdijak reálértékét"- csak halkan közlöm, hogy már ez sem sikerült.
Fizuk??? Na csak ezt ne. Mert nomináéis értékben nőttek a fizetések-. ugyanakkor a romló forint árfolyam ( ma már csak csupán 360 Ft egy euró) elviszi a nominális emelést, igy aztán a vásárló értéke romlik, amit tetéz az európai legmagasabb infláció. Ne hülye habonyrogán lózungokkal, jelszavakkal gyere ide ha mondani is akarsz valamit, és nem csak szereplési vágy hajt.
Eladott Ország
Az az érzésem, hogy Orbán exkluzív, semmitmondó, a saját ócska kliséihez züllött nagy arca mögött az áll, hogy nem egészen úgy vannak a számok, a gazdasági földbeállásnak pedig nem most van vége, inkább csak most kezdődik. És bár Karácsony alkalmatlanozásáért bármit érdemes megtenni – ha kell, szombat délután is lábhoz rendelve a közpénzmédiát -, ez a földbeállás nem pusztán a budapesti turizmust fogja érinteni, bármennyire jól hangzik a rajongótábornak, hogy Budapestet leszámítva virágzik az ország. Úgyhogy mindent összevetve ezt a szürke, félórás okoskodást annak tudom be, hogy az állampárt igen nagyon bízik abban, hogy a nagy kipcsak törzsfőnök varázsa átsegíti a Fideszt a szakadékon, amit a járvány farvizén ástak maguknak, és ha kitolják a függöny elé időnként elhörögni, hogy a magyaremberek neki higgyenek, ne a saját szemüknek, az működni fog, mert hiszen eddig is működött. A nagy arc, amivel másokat vádol, megvan hozzá, mindig is megvolt hozzá, de tíz év kényelmes kirakat- és látszatkormányzás után még az is lehet, hogy ez most nem lesz elég.
kissé felnőttem
oké eddig de ha az utas nem használ maszkot MIÉRT a buszvezetőt büntetik, vagy már holnaptól gyógyitani is kénytelen lesznek a buszvezetők? ötletnek is eszement bárki agyalta ki.
vagy egy sem marad ott mennek kamionosnak és pá.
tudode
Ne csinálja az, akinek vállon felül valami zavar van a komputerében, hogy reggel még "bünti", aztán miután a Kolostorba odarendelt köztévének azt nyilatkozza, hogy
.
---- Orbán: Nem akarjuk az állam izmait mutogatni, csak belátást kérünk
.
444.hu/2020/09/12/orban-nem-akarjuk-az-allam-izmait-mutogatni-csak-belatast-kerunk

(...) """"„Nem akarjuk az állam izmait mutogatni, csak belátást kérünk mindenkitől. De nem akarunk kétséget hagyni afelől sem, hogy ha nem tartják be a szabályokat, akkor azt ki kell kényszeríteni.”"" (...)
-------------------------------------
.
Ha nem tudná, ezen a szinten már nem lehetne összevissza hetyegni úgy, hogy még a kötőszavak használata is kötelezné, ha eljutott volna a SS tudatáig, hogy hol a helye ezzel a dumával!
ómió
@kereső: Szóval, majd te meg a bolsi tetübandád "megállapítja" - gondolom Athina módra - hogy ki is a kórházi ellátásra szoruló, ugye? Az nem lesz semmi! A bolSSi nyugdíjreálérték-megőrzés meg kimerült abban, hogy nyuggeréktől lenyultatok 1-2 havit és passz! Az országot meg talán nem kellett volna államcsődbe döntenetek, hogy "szívetek csücske", a svájci indexálás fennmaradhasson! Vagy azért döntöttétek, hogy ennek megszüntét is másra hazudhassátok? Te, amúgy idehaza euróban szoktál fizetni, hogy hasfájásod lett az euro-árfolyam? Hát, hacsak úgy nem...! Az meg, hogy 2010. óta a magyar átlagbér már a a duplájára nőtt, az maga az efftársi bakfitty, meg, ugye, a "szegénység növekedésének az efftársi mutatója"? Ha meg a legmagasabb inflációt keresed, lapozz vissza Bokros efftársadhoz, ő anno 25% fölött "produkált"! A hamukázást tán innét folytathatnád.
ómió
@Eladott Ország:Már megint "túltermelt" az Athina Művek? Te meg fuldoklasz az "efftársi axiómáiban"? De muszáj más nyakába döntened a sok bolsi mocskot? Már te sem bírod?
kereső
@ómió: Ha ébren ,vagy ne álmodjál- mert amit idelöktél, azok nem tények és cáfolatok, hanem csak a szokásos fideSs hazugság. Bokros?? Hm??? Nem az első szabadon válaszott magyar kormány- Antall/Boross kormány vitte csődközelbe az országot a magas inflációval? na ez csak egy a hazugságaid közül.
Ami meg a forint árfolyamot illeti- nem csak én vagyok "hasfályós" tőle, mint vásárló (boltba járó ember), hanem nagyon sokan. Vagy már elfeledted mit mondott orbán vezéred/istened anno?? a 275 Ft-os árfolyamnál??A lényege ennyi volt: a gyenge forint árfolyam az emberek meglopása, és a kormányzás gyengesége. A gyenge forint ellenszere a kormányváltás. Ennyike.
ómió
@kereső: Nem tények? Legalábbis te, biztos lehazudnád őket! Csakhát a multat még az efftársaidnak se sikerült végképp eltörölniük! Csődbe? Az országot? Azt bizony Böszme efftársadék vitték oda! Tudod, amikor visítva rohantak az IMF-hez gigakölcsönért az államcsőd elől! És meg is kapták, aminek fejében masszív népzsebelést folytattak egész maradék regnálásuk alatt! A 90. utáni inflációbajnok, bizony, Bokros efftársatok volt - hiába hazudnád másra! Még dicsekedett is vele: "nincs az a pénz, amit ne lehetne elinflálni" jelszóval! Úgy, hogy te ne hazudozz itt! Látom, nagyon sokan vásárolnak idehaza euroval! Vagy csak ezt kéne hazudnia nyomatékosabban az efftársi "közvéleménynek"? Ki tudja, hátha még el is hiszik alapon! A gyenge forint bizony tényleg az emberek meglopása, csupán azok részéről, akik hekkelik, "spekulálják" a forintot (is)! Reklamálj talán első kézből Gyuri gazditoknál! Az ellenszere viszont a hekkelés elmaradása - még, mielőtt túlhazudnád még saját magadat is! "Ennyike"!
kereső
@ómió: Most azt hiszed, hogy cáfoltál. Az ócska bolsizással. Na nézzük akkor- az ország csődközeli helyzetben 1993-94-ben volt. Hol volt akkor a "Böszme"??? IMF hitel-2%os kamatra. Nem, nem az ország csődközeli helyzete miatt kellet (nem vol az!!!), hanem a forint kitettsége miatt- ugyanis a világgazdasági válság úgy érte az orszot, hogy a forint mögött nem volt semmi. Sem megfelelő mennyiségű aranytartalék, deviza tartalék meg semmi. Ezért is került az MNB trezorjába nagy része -már amit egyáltalán lehivtak belőle-,hogy a magyar fizetőeszközt stabilizálják. (csak mellékesen- ebből vette meg orbánod a MOL részvényeket- amin aztán hatalmasat bukott az ország). A hitelt amit orbánék visszafizettek- a maradványból, és a piacon felvett jóval magasabb kamatozású hitelekből tették. A deviza tartalék meg eltűnt- eltőzsdézte matolcsy, ugyanúgy ,mint az aranytartalékot.
Forint- a forintot 2010 augusztusában shoirtolta, és bennfentes információk birtokában szándékosan a szakadékba lökte- kósa, szijjártó és varga mihály. Ezzel meg is adták a kegyelemdöfést a devizahiteleseknek.(érdekes a "Böszme" alatt nem igazán volt jellemző a hitelek bedőlése a világ gazdasági-és pénzügyi válság ellenére sem-.csak nem annak az átkozott IMF-hitelnek tudható ez be, amely védte a magyar fizetőeszközt?

Most ki a franc shortolja a forintot?? A kormány- a költségvetési hiány betömködésére- hiszen a támogatás milliárdjai euróban jönnek, amit aztán forintban kell elszámolni-"trükkök ezrei". Amúgy meg a piac beárazta az ország gazdaságát, a kormány és az MNB tevékenységét( ez utóbbi felér egy hazaárulással). Sorosnak ehhez semmi köze.
És még valami- gazdája Főkolompos gazdája- nektek van. Nekem nincs, nem volt és nem lesz. Arra csak azoknak van szüksége, akik nem tudnak meglenni az "apácska" nélkül, és nem érzik jól magukat, ha nincs egy aktuális schegg, amit nyalhatnak. Primitiv egy fickó vagy- ollan fideSS-es.
Jozefina
Mondani lehet, de az emberek sok mindent másképp látnak és már saját bőrükön is érzik. Hülyííteni már nem lehet egyy nemzetet!!!??
propeller.hu/itthon/3575419-felmeres-valsagban-magyar-gazdasag-az-emberek-sotetnek-latjat
Oposit
@kereső: nekem van olyan ismerősöm, aki azt hiszi, hogy amikor az IMF hitelt nagy csinnadrattával visszafizette a dagadt, elhallgatott másik kölcsönnel, már nincs is kölcsöntartozása Magyarországnak. Ennyit ér a hamis propaganda. A buta sötét ember amit sokat hall, már el is hiszi.
ómió
@kereső:Hát, a hazudozást - nem véletlen lehetsz "jó efftárs" - azt tudod "dönteni"! 93-94-ben volt csődközeli helyzet? De akkor Bokros efftársatok miért csak 96-97-ben "dübörögtette" az olyankor szokásos efftársi népzsebit? "Efftársi fáziskésés"? Sztem inkább csak efftársi hazudozás! Most éppen tőled! A forint mögött meg tán azért nem volt semmi - bár ezt is az akkor még sehol nem lévő Matolcsyra hazudnád - mert az illetékes bankelnök efftárs kilóra eladta az aranytartalékot és "úgy könnyű"! Kádár efftársadék "magasabbrendű társadalma" ugyanis úgy omlott össze 90-re, hogy már akkor maga előtt görgetett 22 milliárd dollár államadósságot, ami az akkori gazdasági potenciálunkhoz, GDP-hez viszonyítva elviselhetetlenül magas volt, amiért a Ft mögül elherdált aranytartalék tragikus volt! Nem kellett azt akkor "shortolnia" senkinek - shortolta az saját magát! A shortoláshoz egyébként - minden hazudozásod ellenére - komoly pénzösszegek (pl., mint Gyuri gazditok hedge fund-jai) szükségeltetnek, amikkel - ahogy hazudod - se Kósa, se Szijjártó meg az itthoniak soha nem is rendelkeztek! A "kegyelemdöfést" meg az efftársaid devizahitel-bevezetése adta meg, szinte mindenkinek, és nem az itteni hazugság-eszmefuttatásaid! Meg a 2008-ra "kivívott" államcsődötök, majd azt azt követő gigahitelfelvétel "járulékos ára", az efftársi népzsebitek! Most ki shortolja a forintot? Érdeklődjél Gyuri gazditoknál! "Otthon van" a témában! Az angol fontot speciel ő döntötte be! A "piac beárazta", mi?! Hát, ha ő a "piac", akkor biztos! Szóval, hazudozzál csak tovább, tetübolSSi létedre neked is csak az megy!
ómió
@Eladott Ország: Kereteztesd már be magadnak az Athina "műveket", ne nekem küldözgesd!
kereső
@ómió: Hülye vagy te B+. Csak az ócska bolsizás, meg a teljességgel magyartalan "ráhazudás" megy nálad. Össze-vissza ollózol- jössz Kádárral, meg az özönvizzel., meg az akkori államadóssággal. Tudod, akkor volt fedezete annak az adósságnak- az ország vagyona, most meg a 31 ezer milliárdnak csak is és kizárólag a lakosság magánvagyona van.Akkor az államadósság annak volt köszönhető, hogy az gyakorlatilag nem az "efftársak" zsebét gazdagitotta- hanem a tömegek életszinvonalát, oktatását, a könyvkiadást, a kultúrát finanszirozta. Most meg a "család" vagyonát. Hiába véded a maffiát-és bolsizol a hazugságaitok akkor sem lesznek soha igazságok. Ja és te is, meg a többi fideSS -es propagandista- bűnrészesek, és bűnsegédek vagytok az kirablásában, elárulásában. Igy gondolkozz anyád majma- és nincs parancsra tettem/vagy bóditó gondolkodásgátló cukorka, mint a zászlóégetőnek volt.
kereső
@Oposit: El bizony, azért kell a goebbelsi propaganda.Jól eltanulták. Fogadjunk az ismerősöd azt sem tudja, hogy a kötvény, az állampapir is HITEL!!!
ómió
@kereső: Nocsak! Sok az adósság, efftárs? Talán nem kellett volna államcsődbe döntenetek az országot meg gigakölcsönt felvenni és akkor 2009-re nem emelkedett volna 22000 milliárdra a 2002-ben még 8000 milliárdos államadósság! Méghozzá úgy, hogy a "növekmény" 14000 milliárdon az efftársaid semmit nem vettek, semmit nem építettek és senkit/semmit nem támogattak, csak népzsebiztek! Az adósságnak meg akkora volt a "fedezete", hogy a kutya nem adott már egy fillér további kölcsönt és visítva kellett rohannotok az IMF-hez a csőd elől gigakölcsönért! Szóval mindent az államadósság "finanszírozott"? Ez ám a "gazdálkodás"! Eszerint a gazdaságnak vagy nem volt teljesítménye, vagy, ha volt, az efftársaid azt is ellopták! És ez a rablóbanda fenyegetőzik! Nem semmi! Ha meg maffiáról makogsz, vess egy pillantást saját tetübolSSi magatokra és máris nem kell keresgélned!
Oposit
@kereső: Szerintem ezt a pénzügyi fogalmat nem ismeri.
kereső
@ómió: Hány éves vagy királyfi, hogy halvány fogalmad sincsen az "átkosról"?
Istenakinincsen
@RonaGyuri: Nyugi!Maszkot visel az idióta a videokonferencián...hmmm
Érted ezt?Mert én nem.
ómió
@Eladott Ország: Még mindig az "Athina Szonátánál" tartasz? Efftársilag hozzánőttél?
ómió
@kereső: És ezt olyan kérdi, mint te, aki a posztátkosról is csak hazugságegyveleggel bír?
kereső
@ómió: Cáfolj hülye gyerek, nem beszélj mellé. Elég ha a kormány hazudik, csúsztat és átirja a történelmrt, nem hiányzik még tőletek is.És ne kérdezz! Cáfolj!!
ómió
@kereső: Fentebb, fajgyökér, egyebet se tettem! De lepergett rólad, nem úgy, mint a Lenin összes! Vagy a hazudozásodnál csak a "felejtésed" ütősebb?
silber13
@ómió: Ne is erőlködj! A " nép zsebét" a csúti víziló és társai már régen lefoglalták
gina
Amióta te vagy az ország élén azóta semmi nem müködik, mindent szarrá tettél te meg a bandád. egyedül a pénz sikkasztás ami megy a fidesz berkekben. de az nagyon jól mülödik !!!
kereső
@ómió: Te nem a vizet gereblyézed, hanem a xart. Úgy látszik minél büdösebb annál, jobb. Nem cáfoltál, hanem elém tártad ott fentebb az aktuális történelmi szemléleteteket. Az meg, köszönő viszonyban sincs a valósággal.
ómió
@kereső: Az bizony semmi "történelmi szemlélet", hanem a kőkemény, "múltba vésett" valóság! Vagy nálatok, "szemléleteséknél", a bolsi népzsebitek meg a "kivívott' államcsőd-szituációtok csak "szemlélet" kérdése? Hát, hacsak úgy nem!
ómió
@silber13: Ráhazudnátok, mi?! Csakhát a múltat máig se sikerült "végképp eltörölnötök"!
ómió
@Eladott Ország: Még mindig az "Athina Szonáta"? Nálad ez már az Internacionáléval is vetekszik? Hát, milyen efftárs vagy te?
silber13
@ómió: hülyegyerek! A szonáta fogalmát sem ismered, hát ne is vergődj számodra tök deigen kifejezésekkel!:))))
ómió
@silber13: Az a lényeg, fajgyökér, hogy te - mert neked szólt(!) - még így, észdeficitesen is ráértetted! Innét folytasd a vergődést!
silber13
@ómió: Felettébb zavaros a kaparmányod és módfelett zavarodott vagy tenmgad is! Hidd el, az ilyes patológikus szövegelés a krónikus fidelitisz legfőbb isméve!:-)))))
ómió
@silber13: Most meg a foximaxi "pszichológiával" jössz? Mindenki, aki nem az "athinai tételeket" fújja, már "patologikus"? Nem ártott meg tenéked esetleg a Lenin összes? Mert nagyon úgy néz ki!
silber13
@ómió: Nem. Te eredendően egy patológikus véglény vagy, ezt ne is tagadd! És iznyúan buta!
ómió
@silber13: Ezt láthatóan tükörbe nézve konstatáltad és - jó efftárs módjára - kapásból hazudtad ide! Minden negatív jelenséggel így vagy, vagy csak az ősbolsi kreténséget látva magadon?
kokopelli
Az ő forgatókönyvük szerint el is szabad ß@rni mindent büntetés nélkül!...az akol melege összetart!
..na meg az egykori pottyantós budik bája! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.