Pótmunkákra hivatkozva több, mint 30 milliárddal megemelték – 70 milliárdról csaknem 105-re az észak- és közép-dunántúli térségben megvalósítandó szennyvízelvezetési-, hulladékgazdálkodási-, és ivóvízminőség javító beruházások összegét. A kivitelezők között van Mészáros Lőrinc egyik cége is – írja az Átlátszó. A lap már korábban beszámolt arról, hogy a Fejlesztési Programiroda 2016-ban írt ki hat regionális, egyenként 70 milliárd forint keretösszegű tendert 2020-ig. Az összesen 420 milliárdos gigatenderen a Mészáros és Mészáros Kft. is a szerencsés kiválasztottak közé került. Jávor Benedek, a Párbeszéd akkori EP-képviselője 2017-ben feljelentést tett a 420 milliárdos gigatender miatt, mert kifogásolta, hogy ilyen hatalmas összegű európai uniós támogatás sorsáról döntött a magyar állam évekre előre, és kormányközeli cégek javára. Jávor tavaly arról írt a blogján az Európai Bizottság dokumentumai alapján, hogy az uniós támogatások szabálytalan felhasználása miatt Magyarországnak...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Az OLAF csalás elleni hivtal a 2015-2019 közötti időszak vizsgálatakor a magyarországi támogatott projektek 70%-nál állapitott meg szabálytalanságokat.Ezzel Magyarország vezeti a listát az unióban-(elsők vagyunk csalásban, lopásban).-ez az uniós átlag tizszerese.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@Eladott Ország: Igen, mér szerencsére tudni lehet.
Gyurcsány.
Gazella
@Gyütt Mönt: na arra várhatsz! Ez a söpredék dagadék rákeni a népre a vissza fizetést!
Béla333
Ez a lépés is elég lehet néhány év börtön büntetésre - gondolom...
Nem most, hanem akkor, amor Polt feldobja a pacskert...
Jozefina
Az EU a hibás!!! Miért fizet egyáltalan az orbán rezsimnek??!!!
kereső
@SystemError: tegnap 22:03, Valami bődületeset hazudtak. Az egész "munkahelyvédelmi alap összege- amit átcsoportositottak a költségvetésben- tehát nem új alapot képeztek- 1436,5 milliárd forint. Ebből 70 milliárd került ténylegesen a munkavállalókhoz a bértámogatási pályázaton keresztül. A többi meg mészáros&mészáros& mészáros & tiborcz& egyházak(templom felújitás), & kárpátaljai orvosok bérkiegészitése. A magyar egészségühyi dolgozók egyszeri juttatása már nem innen ment- mert ez a kassza már üres volt.
SystemError
@kereső: Nyilván csupa olyan helyre, melyeknek az ellenőrzés nehézkes, tehát minimum a felét kilopták. Hát igen...de látod kussol magyar és éhezik koronásan mégis..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.