Pótmunkákra hivatkozva több, mint 30 milliárddal megemelték – 70 milliárdról csaknem 105-re az észak- és közép-dunántúli térségben megvalósítandó szennyvízelvezetési-, hulladékgazdálkodási-, és ivóvízminőség javító beruházások összegét. A kivitelezők között van Mészáros Lőrinc egyik cége is – írja az Átlátszó. A lap már korábban beszámolt arról, hogy a Fejlesztési Programiroda 2016-ban írt ki hat regionális, egyenként 70 milliárd forint keretösszegű tendert 2020-ig. Az összesen 420 milliárdos gigatenderen a Mészáros és Mészáros Kft. is a szerencsés kiválasztottak közé került. Jávor Benedek, a Párbeszéd akkori EP-képviselője 2017-ben feljelentést tett a 420 milliárdos gigatender miatt, mert kifogásolta, hogy ilyen hatalmas összegű európai uniós támogatás sorsáról döntött a magyar állam évekre előre, és kormányközeli cégek javára. Jávor tavaly arról írt a blogján az Európai Bizottság dokumentumai alapján, hogy az uniós támogatások szabálytalan felhasználása miatt Magyarországnak...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Az OLAF csalás elleni hivtal a 2015-2019 közötti időszak vizsgálatakor a magyarországi támogatott projektek 70%-nál állapitott meg szabálytalanságokat.Ezzel Magyarország vezeti a listát az unióban-(elsők vagyunk csalásban, lopásban).-ez az uniós átlag tizszerese.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Azért ehhez rinocérosz orca kell, kétéltűként, aki soseem volt gazdag, sosem lesz, és ráadásul üzlettel nem foglalkozik:
.
---- Orbán öt éve (azaz tíz éve) harcol az EU-val, legszükebb köre addig gazdagodott belőle

www.direkt36.hu/orban-ot-eve-harcol-az-eu-val-legszukebb-kore-addig-gazdagodott-belole/
.
www.direkt36.hu/wp-content/uploads/2015/02/d1.png
--------------------------------------------
.
Ráadásul úgy elszaladt vele a döglődő lova, hogy a 13 milliárd közlóvéból való lepengetése után 500 milliárd!
.
Megteheti, mert a milliárdok a kodisok(k) elképzelhetetlen lóvé, jó ha millióig van elképzelésük, hogy az mi mennyi, ki hány(t) a társadalom pacekjába!!!
kereső
Az OLAF csalás elleni hivtal a 2015-2019 közötti időszak vizsgálatakor a magyarországi támogatott projektek 70%-nál állapitott meg szabálytalanságokat.Ezzel Magyarország vezeti a listát az unióban-(elsők vagyunk csalásban, lopásban).-ez az uniós átlag tizszerese.
kereső
Nem irtam?? Ja, ezzel +210 milliárddal nől a visszafizetendő összeg.
Eladott Ország
"Minden magyar állampolgár több mint 50 ezer forinttal száll be az EU-s büntetésbe, amit a kormányzati korrupció miatt szabtak ki az országra." Ezért kellett volna sokkal több gyereket szülniük a magyar nőknek. Ha pl. most húszmillióan lennénk, akkor már csak 25.000 szentkorona forint lenne a koponyánkénti büntetés, kétszázmilliós magyarországi népesség mellett pedig röhögve kifizetnénk, mint a fagyit ... Tessenek szívesek lenni többet szülni! Akkor nyugdíj helyett gyesre megyünk. Asszonynak szülni kötelesség, lánynak szülni dicsőség, a nagymamát meg bassza meg a Semjén ...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/66907951_2131840903604933_3138760742707134464_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=pwPYO0pnfBQAX_yvCwK&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=3729b5c61bce777da2934bbad3984954&oe=5F7C7E23
csipetke
Meddig szívunk még a genyó maffia-banda miatt?Amit a fidesz sz@rt el pénztáros lölővel koprodukcióban,fizessék vissza ők.Leginkább lölő,mert még a szállodái felújítása is közpénzből volt,amit nem is értek,mert nekünk mi közünk hozzá?Mi fizessünk a bűnözők miatt?Nekünk meg nemkevés pénzért akarják adni még a covid tesztet is,pedig mi már egyszer kifizettük,hiszen adóforintokból vették...Bakker,velünk tényleg mindent mer tenni ez a genyó banda?
Nessy
@Eladott Ország: Na, idefigyelj, ha már szereznél egy kellemes estét, de miért Semjénnel? Jobbat nem találsz? Bántottalak? :-)))))))))))
teuton
@Gyütt Mönt: Nem almodj ilyent, ilyen csak demokraciakban törtenhet! Ebredj fel, ez Orbania!
Nessy
@Gyütt Mönt: Akkor hosszú életű leszel a Földön!
volvós
Na lölőke !!! Választhatsz, a BÖRTÖN ( a buzi közé ) vagy a lámpavas, vagy mélyen kotorászol a zwebedben és visszarakor az EU kasszába... Tudom, neked te paraszt buzi, semmiség...
Este kasszazáráskor mondja a boltos a rabbinak :
- Főnök, hiányzik a kasszából 1000 dollár, mit tegyek ??
- Tedd vissza fiam !!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
terlasz
@volvós: Igazad lehetne, ha egy normális országban élnénk, de így csak az igazságérzetünk diktálta vágyainkat nyilváníthatjuk ki.
SystemError
Tehát minden magyar, beleértve a most született gyerekeket is fizetett Mészárosnak, vagyis Orbánnak 50.000 forintot saját zsebből..
Peller Anikó
@SystemError: Nem. Ez csak a büntetés. A lopás maga olyan 10 millió forint. Egyedül a magánnyűgkasza meglovasítása 300 ezer forint kopoltyúnként.
SystemError
@Peller Anikó: Én esetileg értettem, de valóban, ha összeadnánk, akkor nagyon beteg összeg jönne már ki egyénenként.
Amúgy ezt soha nem értettem az ellenzéki politikusok kommunikációjában, hogy a milliárd már tényleg megfoghatatlan az embereknek, de egyénre vagy háztartásra levetítve már nagyon is érzékelhető lenne mindenki számára..

Pl most azt hazudták, hogy 2000 milliárd ment el eddig munkahely megőrzésre. Ennél ügye keresőről, családfenntartóról beszélünk. Magyarul, ha az országban a 10 millió ember esetén, átlagosan 4 fővel számolva háztartásonként 800.000 HUF jön ki. Nem tudom ki látott ebből direkt vagy indirekt bármit is...:) A Budapest-Belgrád full 1750 milliárd, ami a fenti számításban egy ugyanekkora összeg háztartásonként... Igazad lesz a végére a személyenkénti 10 millával...:)
lusta
@Eladott Ország: Igen, mér szerencsére tudni lehet.
Gyurcsány.
Gazella
@Gyütt Mönt: na arra várhatsz! Ez a söpredék dagadék rákeni a népre a vissza fizetést!
Béla333
Ez a lépés is elég lehet néhány év börtön büntetésre - gondolom...
Nem most, hanem akkor, amor Polt feldobja a pacskert...
Jozefina
Az EU a hibás!!! Miért fizet egyáltalan az orbán rezsimnek??!!!
kereső
@SystemError: tegnap 22:03, Valami bődületeset hazudtak. Az egész "munkahelyvédelmi alap összege- amit átcsoportositottak a költségvetésben- tehát nem új alapot képeztek- 1436,5 milliárd forint. Ebből 70 milliárd került ténylegesen a munkavállalókhoz a bértámogatási pályázaton keresztül. A többi meg mészáros&mészáros& mészáros & tiborcz& egyházak(templom felújitás), & kárpátaljai orvosok bérkiegészitése. A magyar egészségühyi dolgozók egyszeri juttatása már nem innen ment- mert ez a kassza már üres volt.
SystemError
@kereső: Nyilván csupa olyan helyre, melyeknek az ellenőrzés nehézkes, tehát minimum a felét kilopták. Hát igen...de látod kussol magyar és éhezik koronásan mégis..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.