Magyarországon tesztelnek a második legkevesebbet az EU-ban, és sokkal magasabb a pozitív koronavírus tesztek aránya.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Sajnos az a helyzet,hogy még ez sem fogja megingatni a fideszt ,mert szavazóbázisuk faék egyszerűségű emberekből áll, meg azokból ,akiket pénzen megvettek...
Gyütt Mönt
@Pálinkás Pál: ha Durbincs szintű droidokat is bevetnek, az már a vergődés jele. Érzik, hogy süllyed a hajó. Olyankor elsőként a patkányok menekülnek.
Peller Anikó
@Gyütt Mönt: "@burdincs: Putris kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék buzeráns szarházi román faszkalap..."

Most teljesen össze vagyok zavarodva, akkor most padkány vagy ratkány? Persze lehet mindkettő.
Pálinkás Pál
@kereső: csak halkan kérdeztem, milyen járvány az ami elől a gyenge immunrendszerrel rendelkező 6 év alattiakat nem kell védeni??? várnám a kimerítő választ,akár egy virológustól is!!!
legott
@Peller Anikó: Párkány
Mindazt, amit beidéztél, a párkányon történt... a ravatalozó párkányán.
simmering73
Teljesen nyilvánvaló, hogy az ország elesik.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
kereső
@Pálinkás Pál: Nem tudom megmondani. Nem vagyok sem virológus, sem immunológus. De lehetséges, hogy ők sem tudják a választ. Ez a virus teljesen kiszámithatlan- és hozzáteszem ismeretlen!!!, a tudósok előtt, annak ellenére, hogy úgy viselkedik, látszatra, mint egy influenza virus.
Tavasszal Amerikában, Angliában, Franciaországban számtalan gyermek 6(és fitalabb)-14 korú került kórházba Kawasaki szindrómával, és mindegyiknél kimutatták a covid-19 jelenlétét a szervezetben, holott a gyerekek nem mutatták a virus tüneteit. Szóval- csak kédéseink vannak, a válaszokra még szerintem várni kell. Te egy nagy szkeptikus vagy a virust illetően.Én meg a fél év alatt "feltalált" vakcinát illetően vagyok teljesen szkeptikus. Hogyan lehet ilyen rövid idő alatt védettséget biztositó oltást kifejleszteni, amikor az ok , a virus ennyire ismeretlen?
Pálinkás Pál
@kereső: Nos-...a Kawasaki szindroma egy teljesen más dolog...
"A KD oka továbbra sem egyértelmű, noha a gyanú szerint a kiváltó esemény fertőzéses eredetű. A hiperszenzitivitás (túlérzékenység) vagy egy téves immunreakció, amit valószínűleg egy fertőző ágens (vírus vagy baktérium) idézett elő, fellobbanthat egy gyulladásos folyamatot, ami az erre genetikailag hajlamos egyének némelyikénél az erek gyulladásához és károsodásához vezethet." ...tehát bármi kiválthatja az arra érzékenyeknél, nem csak a Covid...akár egy sérülés is ,amire az immunrendszerük túlreagál!!!
kereső
@Pálinkás Pál: Értem én Pali, de ennyi egyszerre??, Nem egy-két gyermekről beszélünk. Lehetséges lenne, hogy a ,mostani /vagy a harmadik hullámnak ők lesznek a célpontjai, hisze egyre csökken a fertőzöttek életkora. Ez is fura, nem? Hogy mig tavasszal az idősebb korosztályban tarolt a virus, csak mutatóban volt középkorú és fiatal, most mintha másként állna a trend.
Nessy
Felemás rendelkezések, a "példamutató" kormányzati tagok által még az sem betartva. Már a legöregebb tengerészek sem tudják, hogy ténylegesen mi a teendő. Lukas határzár, focimeccs maszk és távolságtartás nélkül, este 11 előtt a vírus a szórakozóhelyeken nem fertőz, teszt eredmény majd egyszer csak, addig bízzuk a természetre a beteget. Lehet, hogy jobban jár? Napi számok, de mikoriak? Hiszen jó esetben 6 - 8 nap egy teszt eredmény. Valljuk be férfiasan, nem tudjuk mi a teendő, de azt nagyon!
Nessy
@kereső: Ez a fránya vírus nem olvassa Pált, és kedvére mutálódik!
Pálinkás Pál
@kereső: Nos...ez csak duma...tavasszal a fiatalokat jóformán nem tesztelték...most az iskola miatt kell ,ha gyanú van, ezért több a kiderült fertőzés...most sem mennek a fiatalok orvoshoz miatta,mert szinte mindegyiken tünetmentesen átfut... a kórházba,meg a proszektúrára továbbra is az idősek,meg azok kerülnek akik egyébb súlyos nyavalyában szenvednek...és ez nem a covid sajátossága, bármelyik betegség az öreget,meg a gyengét tizedeli,ez így van évezredek óta...kivéve a valóban veszélyes járványokat../pestis,himlő..stb/ azok valóban válogatás nélkül öltek!! és mivel a vírusfertőzésekre mai napig nincs gyógyszer...az immunrendszertől függ,túléled ,vagy nem...hiába raknak lélegeztetőre, az csak az oxigént biztosítja, a vírus ellen semmit nem tehet!!! ezért jönnek le igen kevesen élve lélegeztetőről azok közül,akik vírus miatt kerültek oda!!!
kereső
@Pálinkás Pál: Ne légy már ennyire szemellenzősen "szkeptikus". Most sem tesztelnek- de, mert több a megbetegedés-igy a tesztek száma is nől. Érdekes, hogy a hiányzó tesztek tesztek ellenére !!! az a ternd amit leirtam.Az idős otthonok -az egy külön téma. Szerintem ott is a fiatalabb ápolók a látogatók a hunyók, hogy tavasszal és most is ott szedi az áldozatokat a virus. Hibás lépés volt ott feloldani a zárlatot.
Pálinkás Pál
@kereső: nem vitatkoztam ,csak megemlítettem ,ellenőrizhető...a fertőzés ,és a megbetegedés két külön dolog...megbetegedni továbbra is a veszélyeztetett "réteg" fog...a világon minden adat ezt vetíti előre...és nem vagyok szemellenzős...a járvány maga nem érdekel, inkább az emberi hülyeség, ami körül veszi!!!adott egy járvány ami jelen pillanatban kb negyed annyi áldozatot szedett itthon, mint az éves influenza..és akkor már háborúról, meg katonai kórházakról hablatyolnak??... mész az utcán,semmi nem mutatja hogy járvány lenne...pedig még a legenyhébb flu alatt is tömegével látsz piros orrú...tüsszögő embereket...ha a covidot úgy számolnák mint a flut...az áldozatok száma közel lenne a nullához...magyarul semmivel nem halt meg több ember idén ,mint tavaly!!! .../ a számolás technikai menetét megtalálod a neten,nem linkelem be,már régebben megtettem./...ergo van egy covid járvány..amit a sajtón,médián kívül sehol nem látsz!!! azért ez kissé elgondolkodtató!!!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: "a gyenge immunrendszerrel rendelkező 6 év alattiakat nem kell védeni?"

a gyenge immunrendszerrel rendelkező 6 év alattiakat védeni kell, de az ilyen gyerek ritka. Egy újszülöttnek is van veleszületett védettsége, amit aztán az anyatejjel erősít. A csecsemő szervezete hamar megtanulja felismerni az antigéneket és megszokja a kórokozókat. A kutya, macska, tyúk a földről eszik és lám semmi baja (többnyire).

A gyerekeknek erős az immunrendszere ami persze nem mindenható. Később az élet folyamán begyűjtjük a káros hatásokat és akár szándékosan is romboljuk az egészségünket, zabálás, cigi, alkohol, drog, sugárterhelés, autófüst, permetezőszerek, mérgek, stressz.

Olyan dolgokat terjesztesz aminek csekély vagy nulla a valóságtartalma, össze nem illő dolgokat hasonlítasz össze, tódítasz, magyarul hazudsz.

@legott: "@durbincs: Putris kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék buzeráns szarházi román faszkalap.."

Aha így már értem, szóval párkány. A ravatalon.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: Szimplán hazudsz!!! "A gyermek immunrendszerének fejlettsége nagyjából 12-14 éves korra lesz hasonló a felnőttekéhez."
itt egy link hozzá!!! www.babaszoba.hu/articles/baba/A_gyermek_immunrendszerenek_fejlodese?aid=20170104135540
Mióta lettél troll???... inkább olvass,mielőtt hinted a marhaságaidat!!! gyerekorvosok.hu/a-gyermek-vedekezokepessegenek-fejlodese/
simmering73
"Orbán kijelentette: “Mindenki megnyugodhat: ha elkapja ezt a betegséget, meg fogjuk gyógyítani.” Ne aggódjon senki, mert senki nem hal meg, aki elkapja a vírust. Ez megtörténhet más országokban, de Magyarországon nem. Megmondta a Viktor. Azt mondta: “mindenkit”. Ez 100 százalékos gyógyulást jelent. Nagyon kár, hogy ezt nem előbb mondta az “Isten Igéje”, a kereszténység megtestesült DNS-e, mert az elmúlt hetekben sajnálatos módon elhunytak magyarok a vírus miatt. De akkor még nem ment ki a szó, a teremtő ige, a nemzet DNS-e még mással volt elfoglalva, éppen a Lőrinc válásával kapcsolatos bonyodalmakat intézte."
nepszava.us/orban-isten-megigerte-mindenkit-meggyogyitanak-aki-elkapja-a-koronavirust/
vacsi
@Nessy: "addig bízzuk a természetre a beteget. Lehet, hogy jobban jár?"
Hát, egyre többet gondolok arra, hogy esetleg jobban járhat! A kórház most nagyon veszélyes üzem.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Olvasom itt a kommenteket és a kérdéseket, hogy most akkor ez virulens vírus kiket támad jobban, időseket, vagy gyerekeket. Esetleg fiatalokat... Vagy mindenkit, csak nem kell ezt mindenkinek tudni? Szerintem ez a legutóbbi a nyerő válasz, de bennem mégis felmerül még más kérdés is. Lehet, hogy üldözési mániám van )nem lepne meg alapvetően) de nagyon izgat, hogy hogyan lehet az, hogy kis országunk vezérkara még mindíg teljes és egyetlen egy politikus és oligarcha sem esett áldozatul. ez a vírus csak a szegények közt szelektál? Vagy hogy? Meg vannak ám beteg celebek is, akik nagyon elmondják nekünk (jó pénzért) hogy milyen tüneteik vannak... De még senki nem esett el... Ne értsetek félre, nem kívánom a halálukat, dehogy. Csak furcsa nekem ez az egész történet.
kereső
@Pálinkás Pál: Ok. elolvastam és jót kacarásztam rajta, Minden estre elküldöm a cikket a gyerekemnek, kiváncsian várom mit szól.
Pálinkás Pál
@kereső: örülök hogy felvidított...aztán mi volt benne ,ami nem valós???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.