Az önkormányzatok a koronavírus-járvány okozta gazdasági és társadalmi válságban jobban szolgálják az embereket, mint a kormány az országos politikában – jelentette ki a főpolgármester szombaton az MSZP online kongresszusához címzett üzenetében.

Karácsony: "ez nagy remény Magyarországnak és nagy veszély a kormánynak"

Karácsony Gergely az MSZP Facebook-oldalán megjelent videóban elmondta, fontos szerepe lehet a koronavírus-járvány okozta válság kezelésében az önkormányzatoknak, ezt látja a kormány is, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azt a munkát, amelyet az önkormányzatok végezhetnének, sokszor éppen a kormány helyett.

Orbán Viktor miniszterelnök tudja, hogy az ellenzéki pártok vezette önkormányzati koalíciók érdemi kihívásai a kormánynak, mert helyben jobban szolgálják az embereket, mint a kormány az országos politikában

- mondta.

Szerinte az ellenzéki vezetésű önkormányzatok megmutatják, milyen a szociális kormányzás, és "ez nagy remény Magyarországnak és nagy veszély a kormánynak".

Az elmúlt időszak önkormányzatokat gátló politikája arról szól, hogy megakadályozza annak az alternatívának a kialakulását, amely 2022-ben megváltoztatja az országot

- hangoztatta.

Karácsony Gergely szerint "sorsfordító időket élünk", az ország megváltoztatásához az ellenzéknek is meg kell változtatnia a politikáját, az MSZP-nek pedig le kell zárnia belső vitáit.

Az ország arra vár, hogy az ellenzék rendezze a sorait – fogalmazott.

A főpolgármester az általa 2018-ban és 2019-ben képviselt szociális demokrácia programjának továbbvitelt ígérte.

Hozzátette: "mi olyan demokráciát akarunk, ahol nem a szabadságból van kevesebb, hanem az egyenlőségből van több".

A Párbeszéd társelnöke elmondta, van egy dolog, amit csak az MSZP tud képviselni az ellenzéki összefogásban: a szociáldemokrata politika.

Szociáldemokrata párt nélkül nem lesz ellenzéki győzelem

- közölte.

Az MSZP szombaton online tartja tisztújító kongresszusát, a két társelnöki posztra egy-egy jelölt van, Tóth Bertalan pártelnök és Kunhalmi Ágnes választmányi elnök.

(MTI)

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Jó fej ez a nemtudomhogynevezzem illető.
Társminiszterelnök?
Társfőpolgármester?
Párbeszédes társelnök?

Mindenpárt társelnöke?
Fő-fő észosztók társelnöke?

Mindenki sorsát lerendező társelnök?
Mindenki feladatát kijelölő társelnök?

Csak éppen a maga feladatát képtelen önállóan betölteni. Sok társelnök között elvész ez a kis társszóvivő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Jó fej ez a nemtudomhogynevezzem illető.
Társminiszterelnök?
Társfőpolgármester?
Párbeszédes társelnök?

Mindenpárt társelnöke?
Fő-fő észosztók társelnöke?

Mindenki sorsát lerendező társelnök?
Mindenki feladatát kijelölő társelnök?

Csak éppen a maga feladatát képtelen önállóan betölteni. Sok társelnök között elvész ez a kis társszóvivő.
Peller Anikó
A Karácsony nagy remény Magyarországnak és nagy veszély a kormánynak.
csak úgy....
@Eriksson: neked köne egy buksi CT,hogy kiderüljön mi motoszkál benne..
Eladott Ország
tudode
A valóságban is!
.
Például tegnap csöngetett a postás! Hozta az önkormányzat étkezési támogatását.
.
Gesztus értékűnek értékelem az un. ellenzéki önkormányzat gondoskodását, mindenféle előzetes fényezés nélkül teszi a dolgát, nem csak szóban!
csak úgy....
@Eriksson: ..én egy panírozott ,langyos ,1/2 durbincsra gondolok,szóval nem lehetsz komoly beteg.
tudode
@tudode: .
Aki gyorsan ad az kétszer ad!
Eriksson
@Eladott Ország: Éppen most Karácsony úrról van szó, aki megválasztása után sorra nevezett ki vezető pozícióba olyan embereket, akik az előző kormányzások alatt hírhedten sokat tettek Budapest és az ország leamortizálása érdekében. Továbbá olyan szereplők is nyugodtan garázdálkodhatnak, akik trombitának nézik a közvagyont.
Nem Karácsony veszélyezteti a kormányt, hanem az a tendencia ami vele újrakezdődött.
csak úgy....
@Eriksson: jézus mária! te agyilag zizi . :( aktív korodban zöldséges vótá?
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 16:16
Karácsony Gergely főpolgármester.Gyengébbek kedvéért.
Bezzeg az ukrán zsírdisznó vidnyával nem volt ilyen problémád.Pedig...
a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház főrendezője,
az Emberi Erőforrások döntés-előkészítő testületének, a Színházművészeti Bizottságnak, és a színházművészet szakmai érdekeinek védelmét ellátó Magyar Teátrumi Társaságnak elnöke,
a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Karának művészeti rektorhelyettese,
a Madách Imre Nemzetközi Színházi Találkozó művészeti vezetője,
a Nemzeti Színház vezérigazgatója,
a Színház és Filmművészeti Egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumi elnöke
kulabombaafityiszre
@kulabombaafityiszre: És mindet tönretette.
zsupumi
Végre egy becsületes, jó kiállású, kedves, mosolygós politikus !! Nagyon sok ilyenre lenne szüksége magyarországnak !!
Gazella
Halál nyugalommal... most már vágjátok magatokat egységbe pártok, ellenzékiek!!! Még egy hülye narancsos négy évet nem kérünk!! Ha más nem akkor független gazdasági szakértőii bozotzság legyen!! A narancsokkal meg börtönve velük vagyon elkobozással elődöktől és az itódaiktól is!!
pécsi
@Gazella: szerencsétlen ember, tanulj meg értelmesen írni, mert nagyon hülye szöveget írtál! Az önkormányzatok KariGeri szónoklatával ellentétben nem tudnak fenntartani pl. iskolát, óvodát, kórházat stb, erre csak az Állam képes! Szófosás, amit próbáltok elsütni, a szemkilövetőt nem hozzátok vissza, fiuk! TOVARISI KONYEC!!
kereső
@pécsi: Na gonndolkozzál, csak egy kicsit-éés menj vissza az időben nyolc évet. Na kik tartották fenn az iskolákat, óvodákat, kórházakat??? Na kik?? Ez már ezer forintos kérdés. A tovarisi- az meg tovariscsi. De jól mondod, az lesz konyec- a vörös nagypapával, és párttitkár apukával rendelkező putyin imádó, és a kinai kommunista párt ölelő karjaiba hulló tovariscsiknek.
csipetke
Eddig is az önkormányzatok tartották fenn az óvodákat,közintézményeket a bevételeikből.Most,hogy orbán a beteges bosszúvágya miatt elszedte a bevételeik nagyrészét,( minden 100 ft-ból 97 az államé,és 3 ft marad az önkormányzatoknál),
de még így is helytálltak a védekezésben az állam helyett. A fidesz kommunikációja szerint egyedülálló mentőcsomagjuk van a válságra.Ez tényleg egyedülálló,mert pont [email protected]ák az embereket,ahelyett,hogy segítenének rajtuk.Azt mondta orbán,:- ha valaki elveszti a munkáját,igyekezzen másikat találni.Segítség fidesz-módra.Mindenhol 2X,sőt 3X-os idő jár az unióban álláskeresésre,itt 3 hónap.Akiken segítettek,az a nemzeti töklámpás vejkó,pénztáros lőrinc,akiket,járvány vagy válság ide vagy oda,milliárdokkal tömtek ki,és a fideszes önkormányzatoknak is csepegtetik vissza az elvont pénzeket. Ezt látják az emberek,és nyilván változást akarnak.Szerencsére egyre többen.
Pegero
Karácsony!
Te az öregek otthonában szolgáld az embereket, hogy ne pusztuljanak halomra!
Gazella
@pécsi: röviden és tömören!!! Te egy agyatlan senki vagy!! Seggnyalonc!! Látom téged jól tömnek pénzzel! De figyelj eljön az az idő amikor a csupasz valagadat simogatja az acél... vagy szíj...
Gazella
@pécsi: tán az oroszokat sírod vissza??? Saját magaddal baszol ki :D
Engem nem zavar az orosz, de téged lehet :D Очистить?
Shikari
Mondja ezt az aki semmit nem tett! Hányingerike!
ómió
"Jobban szolgálja az embereket" az efftárs? A biciklisávos dugókkal, vagy a budapesti turizmusnak történt "bemutatással"?
durbincs
Karácsony @kula:-t Prédikál-de @Csak húgy : vizeletét issza?lásd @csipetke: @Gazella: @Eladott Ország: @zsupumi: ?meg a pirulás @tudode: ?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Eriksson
@Eladott Ország: Megint nagy formában vagy. :)))
durbincs
@Eriksson: megent csak reggelig nézte az ECHO-TV-t a szegény ?
durbincs
@hidip: sexista vigye má ezt @Horizont:nevű a rúzsös férfit,ezt az "EKE Mancit" kinek csak hull a vetőmag a pofájábúl ?
@Horizont: Itt csak a Magafajta 50IQ-s mocskolja,Ekézi a Propellerrelt, hogy milyen "szar" azt maguk tördelik szét ? lásd ezt a szellemileg rettenet visszamaradt ? @Szeparepa2: nevű púpos-műértő Vérfertőzőt ki az unokatesóit hajkurássza ?
@simmering73: @Legott: = @Eladott Ország:=@dr. prédikátor:=@SystemError: @Aki.Én.: ?
@surdilloFUJT: = @csipetke: = @RonaGyuri: = @kokopelli: = @nezelodo: = @silber13: = @csak húgy...: = @Nessy: ?
@legott: = @fideszes gyökér: = =@volvós: = @Gazella: ?@Jozefina: = @namihami: = @gina: = @lusta: = @Qqberci: ? @balos: = @jesz: @kereső: = @Gyütt Mönt: = @fideszes gyökér: = @Giovanni Alba: = @Sziszifusz: = @Pálinkás Pál: ? @koszpeko:= @tudode: = @namihami: = @Macskaszem: =@szegfue: = @Béla333: = @szaboria1:@Jozefina: ?@Lepényleső: = @Justitia: = @advocat: = @solidedge: ? stb
Azt csak itt lebzselnek évek óta ? azért a pár peták baniért -- mit Georgi le-utal ?
durbincs
@Gazella: @luiz: @namihami: @Szeparepa2: @Qqberci: @csak húgy...:Friss 17:39 Már a Homár elvtársaikat verik ???
"Agyon akarják verni az ellenzéki tüntetőket, akik 3 autóval lezártak egy kijáratot az M0-áson "
Pegero
@Eladott Ország: Itt a ragyogó alkalom, hogy ne száradjon ki a nyelved!
Ne hagyd ki!
img.index.hu/imgfrm/2/0/4/7/BIG_0015782047.jpg
Szeparepa2
Ott a DK, meg az ISZOM... mindkettő szocialista párt.. hogy mennyire demokrata, az relatív, az mindig akkor derül ki, amikor hatalmon vannak... a fizeSS-NER-SSevik maffia neve is demokrata... aztán ma már kevesebb közük van a demokrációházo, mint Sztálinnak és Hitlernek együttvéve...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Sámannus
@csak úgy...: Szerinted mit mutatna az a buksi CT? kb 0,1 protont köb-kilométerenként?
Lepényleső
Tudja ez a fiatal hogy hol él,s arról van-e fogalma hogy mit beszél?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok