A legfontosabb sorskérdések - illegális bevándorlás, nemzetállamiság, kultúra, családmodell, családpolitika - kezelése tekintetében száznyolcvan fokos fordulat állna be, ha 2022-ben győzne az indulatokra, a hangulatra építő, hatalomra éhes, távolról sem természetes ellenzéki összefogás - mondta el Magyar Nemzetnek adott interjúban Tarlós István volt budapesti főpolgármester. Budapest új díszpolgára úgy véli, a kormánypártoknak a kommunikáció területén össze kell szedniük magukat, nem szabad hagyniuk, hogy az eredmények elsikkadjanak, és helyettük luftballonná felfújt ügyekről folyjon a végtelen vita.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
TaplóPiffti! Te már leszerepeltél, Budapest úgy döntött, hogy elég volt belőled. Ideje lenne visszahúzódni és csendben élvezni a nem csekély nyugdíjadat! A partvonalról beugatni nem szép dolog!...
Pálinkás Pál
Nos..és ezt a férget "tüntette" ki a félhülye karácsony...ezen el kéne gondolkodni...kell -e egy b@lfasz a város élére...aki simogatja azt aki hátba támadja!!!karácsony szép lassan visszajátssza a fővárost a fidesznek...
Jozefina
Te disz pintyőke ne csicseregjél!!! Neked már nincs szereposztás. A főváros korrupciós ügyeit feltárni hivatott bizottság elég lassan és kis hatékonysággal működik!! Talán jobb lenne csendben maradni!!!
Giovanni Alba
Most kapta meg a díszpolgári címet, elég lett volna ha csendben marad. Valaki valamikor azt mondta, a hála nem politikai kategória. Nagyon igaza volt.
Nessy
SZDSZ-től a Fidesz talpnyalóig! Ez Tarlós politikai pályafutása az elmúlt évtizedekben!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.