Tíz éve nem volt akkor féléves profit, mint most az MNB-nél.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nem véletlenül tartotta (tarja) a forintot rossz állapotban!!! Bőségesen jut belőle a csókosoknak!!! Erre megy ki az egész!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@szegfue: ...nem a szőrszálat kell hasogatni...a bank mint fogalom...hogy ugyancsak kamatra azok mibenni és hogyani megvalósítására stb épül. Az hogy az nem a kisember autókölncsöneit intézi hanem a kölcsönöket adókat az csak pozíció kérdés.
szegfue
@Csizmás Kond: Tényleg nem akarok ezen vitázni... Csak annyit még ugy általában: ha valami nincs meghatározva "alapként", akkor nem lehet véleményezni az attól való eltérést, akár pozitiv, akár negativ irányban. Nekem ez "alap", Neked meg "szőrszálhasogatás". Már igy is tul sokat "ragoztuk" ezt a témát... többet nem ér.
szegfue
@durbincs: Látja kis "okos" tudi-budi! 8 választ ir, de u.azt... igazam van nem képes többre... ugyhogy felejtős Kend!:)))
Gyütt Mönt
Mégis csak tud valamit ez a Matolcsy. Hálából veszünk is neki valami festményt, vagy egyéb értékes műtárgyat, illetve rábízzuk a pénz költését, ő ebben is nagyon jó.
volvós
...nem baj, kancsalgyurika néni !!! Kell az intenzíven osztogatni,
hogy mentsék meg azt a büdös, rothadó életed !!! Isten nem ver bottal !
Lepényleső
Nem lehet aggódni hogy a magánosítás eszközeit kimerítették,hogy közpénz maradhasson a hozadékból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.