Ezúttal Bán Zsófia Vagánybagoly és a harmadik Á, avagy mindenki lehet más című műve ellen tiltakozik a Mi Hazánk politikusa.

Újabb, szerinte "homoszexuális propagandát is tartalmazó" mesekönyvet semmisített meg pénteken Budapesten a Mi Hazánk Mozgalom nevű párt elnökhelyettese – írja a HVG.

A Meseország mindenkié című kötet ledarálása után Dúró Dóra most újabb mesekönyvet tépett szét egy sajtótájékoztatón.

A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese azt mondta:

különösen felháborítónak tartja, hogy a kötet – a Vagánybagoly és a harmadik Á című, avagy mindenki lehet más alcímű mesekönyv – a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) támogatásával jelent meg.

Hozzátette, hogy a kötet szerzője, Bán Zsófia beszédet mondott a 2013-as Budapest Pride megnyitóján.

A politikus homoszexuális propagandának tartja, hogy az egyik szereplőnek nem apja és anyja, hanem két anyja van.

Azt is problémának tartja, hogy a mesekönyv egy másik részletében a szerző érzékenyíti "gyerekeinket" a fekete bőrű külföldi osztálytárs befogadására, az egyik gyerekszereplő pedig viccelődve a "beverem a pofáját" kifejezést használja.

Felidézte, hogy a Meseország mindenkié című, szerinte ugyancsak homoszexuális propagandát tartalmazó mesekönyv ledarálása után hívták fel a figyelmét erre a "propaganda-mesekönyvre".

Dúró Dóra írásbeli kérdéssel fordul az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetőjéhez, hogy megtudja, miként támogathatta a Kásler Miklós által elnökölt NKA a kötet megjelenését, mennyi pénzzel támogatták a könyv kiadását, és ki a felelős mindezért.

Kérdésre válaszolva közölte: egyetért Borbély Lénárd fideszes polgármester azon intézkedésével, hogy a csepeli intézményekben megtiltotta a Meseország mindenkié című könyv terjesztését.

Forrás: HVG, Index

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Dórika, ha már végzett a gyerekkorában hiányolt mesekönyvekkel, szétnézhetne a legalább a mozgalma vezetői között, hátha talál olyant, aki méltatlan a homárok üldözésére, és esetleg a pedofilokat, és leszbikusokat is emlegesse. Ha ennyire irritálja a dolog, hogy már a meseírók, és nem a téma fontos, az alaptörvényt is ledarálja? Amúgy nem lenne haszontalan a mozgalma tisztségviselőinek a bűnügyi múltjában is kutakodni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@sgl: @Gazella: azt 50IQ-s megy ez magának 1 ip-rűl @SystemError: -ral ? @csak húgy...: gyal ?
durbincs
@Sámannus: azért maga nem 1 Bánya - Ármánny ? mint @kokopelli: se bányakan ?
durbincs
@karma1: 50IQ-s krogya maga megint előbujt a bábnya-kövek alól ?
durbincs
@silber13: = @Szeparepa2: ez a Böszme Geri ez má olyan mint csak maga ? vagy ez @nezelodo: ugyanazon IP-rűl ?+ @SystemError: Ballonykabátos Pedofiló műtik a farpofájából azokat a nyitott automata esernyőket?miket a szülök dugtak ?
mint csak ennek @csak húgy...: -nak ? ha má 1ip-rűl vannak ?
durbincs
@Horizont: @Horizont: @Horizont: Ha már a Hypo sem hat ? marad magának a jó öreg Dianna ? Észkombájn ? kérdezzze
@Jozefina: ? nevű tagot - őneki kemény gyakorlattapasztalatai vannak ám az IQ-csekkennésről ? mint rettenet látszik ?
Hát még ezek a bánya-debilek : @Szeparepa2: @Sámannus: @kokopelli: @Nyírfa: @Jozefina: @silber13: @csipetke: ?@gina: @kereső: @sgl: @kereső: @kissé felnőttem: @terlasz: @karma1: Krogya ?+ Bezzeg Tahó @simmering73: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok