A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom akciójának célja, hogy felhívja a "jóhiszemű vásárlók figyelmét" a "káros kiadványra". A kötetet Dúró Dóra is támadta előzőleg, és nyilvánosan le is darálta a mesekönyvet.

A Diétás Magyar Múzsa egyik olvasója szúrta ki, hogy felmatricázták egy, a Meseország mindenkié című kötetet árusító bolt kirakatát. A plakáton az a szöveg áll, hogy

FIGYELEM! Ebben a könyvesboltban GYERMEKEKRE VESZÉLYES homoszexuális propagandakiadványt forgalmaznak.

A Diétás Magyar Múzsa Facebook-oldal ezzel a szöveggel osztotta meg a képet:

Berlin 1938? Nein. Budapest, 2020

Berlin 1938? Nein. Budapest, 2020. (olvasónk fotója)

Közzétette: Diétás Magyar Múzsa – 2020. október 6., kedd

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom logójával ellátott plakát egy olyan könyvesboltra került ki, ahol kapható a Meseország mindenkié című mesekönyv.

A plakátokat a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom aktivistái rakták ki, a Szent Korona Rádió honlapjára felkerült képek tanúsága szerint országszerte több kirakatba is – írja a HVG.

A cikkben megszólal Kónyi-Kiss Botond, a HVIM alelnöke is, aki szerint: “A plakátok arra hivatottak, hogy felhívják a jóhiszemű vásárlók figyelmét arra, hogy róka került a tyúkudvarba, vagyis az értékes, nevelő célzatú mesekönyvek közé egy provokatív, a hagyományos értékrenddel összeegyeztethetetlen és az egészséges lelki fejlődésre káros kiadványt helyeztek.”

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, hatalmas port kavart, hogy Dúró Dóra egy sajtótájékoztatóján homoszexuális propagandának nevezte és bedarálta a könyvet. A kötetben leírt mesék szereplői a magyar társadalom egy-egy kisebbségi helyzetére hívják fel a figyelmet, mint a meleg Hamupipőke, a roma Pöttöm Panna, de megjelenik a mélyszegénység, a családon belüli erőszak és az örökbefogadás kérdése is – teszi hozzá a 24.hu.

A mesekönyv amúgy a sikerlisták élére került a darálás után, amiről ITT írtunk, és korábban több celeb is elítélte a könyvdarálást, például Fluor Tomi is.

Forrás: 24.hu, HVG

Címlapkép (illusztráció): Pixabay cco

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TollerBela
Ez a mai neofasz Magyarországonbvmég csak nem is szabálysértés. De löttyints egy csepp vörös vízfestéket az ÁSZ falára ...vagy nyomd meg a dudát a Clark Ádám téren ...vagy akár dobj el egy füstcsíkota a rendőrök orra előtt ...jön a pintérség !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Miközben itt egy mesén pörög a vita, van egy kézzel fogható, mai élő veszély, ami valóban a gyerekeket teszi tönkre, esetleg egy életre. A pedofília! Én ezt komolyabb veszélynek tartom, mint az ominózus mesét!
És nem csak a tevőleges aktust elkövetőket kellene büntetni, hanem a képek készítőit és nézegetőit is. Azt hiszem hatásos lenne a delikvens péniszét egy kis tömény hypóba beáztatni félórára.
Ha ez is komcsi, libsi nyavalygás, vállalom!
Yoda69
@Nessy: Egyetértek. A fideSSes trollok pofaznak itt, miközben a partjuk tele van pedofillal, asszony verővel, kurvapecerrel es korrupt buzi politikusokkal.
namihami
A könyvmáglya helyén még folyik a vita a Lendvayban. De, a fiúk szorgalmasan dolgoznak rajta.
Ha meglesz, a hülyéket ugrasztják---és azok ugranak. Most még csak a ragacsbrigád dolgozik.
Lepényleső
Miért veszik el az "érdemet" a náciktól ez ügyben,- pusztán sötétnek titulálva azt?
Nessy
Pártunk és kormányunk szerint ez belefér a szabad vélemény nyilvánításba! De azért egyetlen ellenzékinek se jusson eszébe fideszes intézmény, iroda ajtajára tacepaot ragasztani, mert az jó esetben egy milla bünti, rosszabb esetben rabosítják!
Addig adják alájuk a lovat, míg nagyobb balhét nem csinálnak!
Nessy
@durbincs: A lemélyebb tisztelettel! Eredj a pokolba a baromságaiddal! Szórakoztasd vele a veled egyszinten lévőket! A bányalovakat kiméld, mert azok értelmesebbek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.