Joe Biden demokrata párti amerikai elnökjelöltnek először meg kellene válaszolnia az ukrajnai korrupciógyanús ügyeiben felmerülő kérdéseket, mielőtt újra Magyarországgal kezdene foglalkozni - mondta szombaton a közösségi oldalán megjelent felvételen. Szijjártó Péter felidézte, Barack Obama elnöksége alatt Joe Biden alelnökként nyolc évig sokat foglalkozott közép-európai kérdésekkel, most pedig a demokraták elnökjelöltje a néhány hét múlva sorra kerülő amerikai választáson. Hangsúlyozta, a demokraták hivatali ideje alatt a közép-európai országok kioktatása, folyamatos támadása zajlott amerikai részről. "Mi magyarok a saját bőrünkön éreztük mindezt" - fogalmazott a tárcavezető, majd példaként említette a magyar alaptörvény elfogadását kísérő támadásokat, valamint azt is, hogy az "amerikai nagykövetség vezetői milyen önfeledt örömmel vettek részt azokon a budapesti tüntetéseken, amelyeket az ellenzék a kormánnyal szemben rendezett".

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Saját udvarunkon kellene söpörni Pubi. Itt aztán lenne mit beszélni a korrupcióról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Akkor először beszéljünk a helikopterről meg a jachtról!...
Madácsi Pali
Nektek honnan volt ötezer egy szavazatért b*zdmeg?
advocat
És ha megválasztják? Diplomáciában egy kicsit is jártas ilyen nem mond. Persze ezek nem az ő szavai. Tán' a főnöke mondta. Ha Binden lesz a főnök, majd akad helyette más, okos fiú. Ennyi esze nincs, mert a Soros diploma ellenére semmit nem tanult a diplomáciáról Sem.
Nessy
Drága külügyérünk! Biden nem az itthoni ellenzék tagja, akit le lehet ugatni, kikapcsolni a mikrofonját, valótlant állítani róla a választás előtt, aztán majd 3 év múlva a bíróság megállapítja, hogy valótlant állítottak róla. Más szemében a szálkát, magáéban a gerendát???
Eladott Ország
@Madácsi Pali: tegnap, 17:19 ♦ Elvesztette közpénzjellegét... te sunyi felcsúti mini Putyin
www.youtube.com/watch?v=-uQ22jG1YxM&feature=youtu.be

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.