„Free SZFE” feliratú sárga maszkot viselt egy nő, ezért nem engedték be a XVI. kerületi Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat Jókai Mór utcai rendelőjébe - írja Hollai Gábor kerületi momentumos képviselőre hivatkozva a Telex

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@voltmárjobbis: Tudok jobb védekezést. A régi kvarclámpám olyan fertőtlenítő amilyet ma nem készítenek. Csak bekapcsolom és terjed is az ózon a lakásba. Lehetőleg akkor csinálom, amikor nem vagyok a lakásba, vagy be rakom a spájzba. Melegen ajánlom a módszert mindenkinek. Az ózon olyan fertőtlenítő, mint a klór vagy a hypo, hatékony. Kb egyórányi működtetés elegendőnek látszik.. Egyébként nedves lakásokban a gombát is hatékonyan megszünteti. A ritkán használt lakások levegőjét is gyorsan felfrissíti.
voltmárjobbis
@Sámannus: Csak vedd figyelembe: "Az ózon szúrós szagú, mérgező gáz. Rendkívül mérgező. Toxikus hatását elsősorban a telítetlen zsírsavak oxidatív bontása okozza, ami különösen E-vitamin-hiány esetén erőteljes. "(wiki)fertőtlenítetted a lakást, sajnos szellőztetned kell.
Ismerősöm vett ózon generárort, hogy a vásárolt cuccot már az autóban fertőtleníteni tudja. Az ózonos fertőtlenítés után legalább félórát szellőzteti az autót. Minden jót, jó egészséget!
Sámannus
@voltmárjobbis: Köszi a tájékoztatót, Ismerem a hatásait Magam úgy alkalmazom, hogy abba a helyiségben nem tartózkodunk, vagy amikor használom ki megyek a lakásból.
Jól alkalmazható a védőfelszerelések fertőtlenítéséhez is. Kesztyűk, ruhák, szemüvegek lábbelik esetében is. Ezeket ugyanis kevesen ismerik fel hogy veszélyforrás lehet.
Lepényleső
...s ez még csak a kezdet,lesz ez még ok hogy törjenek szét életeket?
voltmárjobbis
@Sámannus: 18:53 Jó egészséget, vigyázzatok magatokra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.