Egészen elképesztő sztorit osztott meg az erzsébetvárosi polgármester.

Csaláson értek egy fideszest, gyorsan átnevezte cégét a DK-s polgármester után Niedermüller Kft.-re
Fotó: Youtube/ATV

Egy fideszes vállalkozó, aki 43 millió forintot kapott a fideszes városvezetéstől a választások előtt, majd miután lebukott, és rendőrségi nyomozás indult ellene, átnevezte a cégét Niedermüller Kft-re – írja közleményében a DK.

Niedermüller Péter, a VII. kerület DK-s polgármestere ismertette, az önkormányzati cégek költéseinek vizsgálatakor derült ki, hogy gyanúsan sokat költött a fideszes városvezetés az Erzsébetváros kártyákkal kapcsolatosan. Elmagyarázta, ez egy olyan kártya, amellyel a kerületben élők elvileg olcsóbban juthatnak különböző szolgáltatásokhoz.

“Ennek a programnak a 2 éves üzemeltetésére kötött szerződést tavaly augusztusban a fideszes városvezetés egy bizonyos Magyar Kedvezményhálózat Fejlesztő és Jogkezelő Kft-vel. A cég azonban nem havi rendszerességgel kapott pénzt a kerülettől, hanem gyakorlatilag egyben megkapta a szerződés szerint neki járó pénzt 2 évre előre, méghozzá még gyorsan a választások előtt. A tavaly októberi győzelem után az ellenzéki városvezetés számonkérte ezt a céget, hogy mégis mit csináltak az így kapott 43 millió forintért, mi került az erzsébetvárosiaknak ennyi pénzbe.”

- sorolta a polgármester. Úgy fogalmazott, talán nem lesz meglepő fordulat, de a cég 2 hónap alatt semmit sem tudott felmutatni, egyetlen teljesítést sem.

Niedermüller Péter közölte, a Demokratikus Koalíció és a szövetséges ellenzéki pártok közös polgármestereként a vizsgálat lezárulta után feljelentést tett, ma pedig már rendőrségi nyomozás zajlik a cég ellen jelentős kárt okozó csalás és hűtlen kezelés gyanúja miatt.

“A történet azonban itt még nem ért véget, az élet ismét megmutatta, hogy bizony nagy az isten állatkertje. A lebukott fideszes cégvezető ugyanis gyorsan megváltoztatta a cége nevét Niedermüller Kft-re. Egészen pontosan Niedermüller.hu Kft-re, ezzel egyidőben pedig lefoglalta a niedermullerkft.hu webcímet is. Kicsit csodálkozunk is, hogy az Origo és a Pesti Srácok még nem írtak arról, hogy a Niedermüller Kft lopta szét Erzsébetvárost, elvégre ezt a céget ma valóban így hívják.”

- hívta fel a figyelmet Niedermüller, hozzátéve: természetesen már ez ügyben is megindult a jogi folyamat a fideszes cégvezető ellen.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fideszes politikusnál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a magyar történelem ( Szolzsenyicin átirat ) Mit is mondott róluk Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin...
i.ytimg.com/vi/l7EmaH62eJc/maxresdefault.jpg?width=700
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A fideszes politikusnál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a magyar történelem ( Szolzsenyicin átirat ) Mit is mondott róluk Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin...
i.ytimg.com/vi/l7EmaH62eJc/maxresdefault.jpg?width=700
jesz
@Eladott Ország: lásd kínai kulturális forradalom...csoda, hogy az ország(lakossága)nem pusztult bele..főleg a kis népi kohók okoztak mérhetetlen károkat a népnek, a kommunista párt útmutatása segedelmével.

és most egy egészen más, látványosan fejlődő kínát látni...a kommunista párt vezetésével.
csak úgy....
@Eladott Ország: csak nem ök a többpárt rendszer átkai egy demokratikusra pingált környezetben!? kisz it tanácstalan vagyok..
Ábel
@Eladott Ország: Ezt a Szolzsenyicinnek tulajdonított mondást, soha senkinek sem sikerült megtalálni a hagyatékában. A szókészlete sem az íróé. Az oroszok sohasem hallottak a létezéséről. Állítólag egy magyar troll rakhatta fel 2004-körül a netre, azóta idézgetik.
namihami
Azt mondtátok, hogy a fideszesnek nincs humora. Na ugye, hogy van---ILYEN.
A humora pont olyan, mint a fideszesek szellemi kvalitása. Tendál a nulla felé. A mínusz irányból...
lampa laz
Ezt elolvasva át lehetne nevezni az országot is orbán.hu kft-re...
RonaGyuri
mi ezen az új? Van olyan felismert disznóságuk, amit nem próbálják átmosni másokra, gyakran a felfedezőre!!! =))
Qqberci
A Mérszaros & Mérszaros Kft már foglalt volt...
voltmárjobbis
fideszes/orbán csak csalásról ismerszik meg.
rokker33
@durbincs: Mivan fideszes buzi fáj a valóság, hogy egyre több fideszes bukik meg és mondd le a posztjáról! Lassan elfogynak a tiszta fideszes képviselők polgármesterek és elkell takarodniuk a picsába!
Jozefina
A cégbíróság is hibás, hogy engedte erre a névre a változtatást!!!
szép új világ
Ez a történet mindent megmutatott a fidesz igazi arcáról és lényegéről.
ómió
Pedig "képződményéknél" mindössze "nemes proletármunka", azaz bitcoinbányászat folyik!
Aki Én
@ómió: Ne erőltesd az idegenszavakat idegen. Nem erre gondoltunk, mikor jeleztük, hogy egysíkú fajankó vagy, és megújulhatnál.
vitriol
Ez csupán egy ötlet a sok aljasság közül, amire a fideszmaffia tagjai mindenkor készek, ha be akarják mocskolni az ellenfeleket.
NKF
Mind a két oldal (vagy 4- 5)tele van szarháziakkal!
ómió
@Aki Én: Az idegent - még efftársi fajbarom létedre is - az internáci bolsi tetübandádra kéne alkalmaznod, fajgyökér! Tudod: a hazátlan szarturmix "közösségetekre", amelyik Európai Egyesült Államok név alatt keresi a segget, amit a moszkvai helyett nyalhat!
Aki Én
@ómió: Téged ki biztat, bolsi hazudós? Ezt tanultad a munkásőr öltözőben?
Annyira durva, ahogy imádod a komcsi ,,fiatalokat". Nincs benned szégyenérzet? Vagy elnyomják a közös emlékek?
Aki Én
Eva Kovacs a fészbuk napi esze!
Évike drága!
Ha már ott van házon belül, nem volna érdemes átugrani a pszichiátriára?
ómió
@Aki Én: Ha a tetübandádat ábrázolod, akkor magadat - aki a tetves bolsiságát mindig másra hazudná - keresd köztük, bolsi fajkretén! És belépnél már az újjáalakult munkásőrségetekbe is, csak a vigyorgóból nem kapsz kimenőt? Ez lehet, ám nálad az "efftársi pech"! Ezért hazudod ezt is másra, fajgyökér? De legalább a mai Internacionálé-kvótádat elénekelted már?
Aki Én
@ómió: Téged ki biztat, bolsi hazudós? Ezt tanultad a munkásőr öltözőben?
ómió
@Aki Én: Már megint a tetves bolsiságod meg a főfoglalkozásod másra hazudásánál tartasz, bolsi fajgörény!? Nem fáradtál még bele?
Aki Én
@ómió: Téged ki biztat, bolsi hazudós? Ezt tanultad a munkásőr öltözőben?
ómió
@Aki Én: Még leszedáltan is csak a tetves bolsiságod meg a főfoglalkozásod másra hazudása dől belőled, bolsi tetüfi!? Üss már a hámlokodon vitító veres csellagra!
Aki Én
@ómidióta: Tényleg menj már az unalmas picsába, te elmebeteg fasz!!!
Eladott Ország
@durbincs: Most szólt igazat, ő már csak tudja, hogy a diplomás kommunista, hogy változott mérsékelt liberálissá , aztán illiberálissá. Már régen összeköpködhette volna saját magát! Én inkább azt mondanám, hogy álljon kézen, és szarja magát nyakon! Köpjél fel ás állj alá! Addig amíg én vagyok a fidesz elnöke addig a fidesz liberális párt marad. A NEMZETI SEGGSZÁJÚ ILLIBERNYÁK!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120355093_955259524953955_4666313138305789795_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=4IVIWtvMLAAAX8RINdl&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=8a6948c77d35e9f75950fa6c921be074&oe=6023D8A1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.