A korábbi évekkel ellentétben ezen a télen nem csökken a magyar határokon a migrációs nyomás – jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 pénteki műsorában.

Bakondi György közlése szerint változást csak az jelent, hogy a zöldhatár helyett egyre inkább járművekben megbújva próbálnak az unió területére jutni az illegális migránsok, sokszor 40-50 fős csoportokban.

Üzent Orbán főtanácsadója: migránsok, Soros-terv

Az aktivitást jelzi, hogy csak az elmúlt héten több mint 1900 határsértőt tartóztattak fel a magyar hatóságok, és az elmúlt évben 455 embercsempész ellen indult eljárás – tette hozzá.

A főtanácsadó úgy vélte, aggodalomra ad okot, hogy az Európai Unió elnökségét átvevő portugál kormány kötelező szolidaritást sürget a migránsok befogadása területén. Ez pedig egybecseng az Európai Bizottságnak a 23 millió migráns befogadására vonatkozó akciótervével

- hívta fel a figyelmet.

"Ez pedig megegyezik a Soros-tervvel" – fogalmazott.

A magyar kormány szerint viszont a szolidaritás nem állhat pusztán befogadásból. Az megvalósulhat a schengeni külső határok védelmével, vagy a migránsokat kibocsátó országok támogatásának útján is – mondta Bakondi György.

(MTI)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
föltételezhetöleg, erre a vén pötscre a soros vagy egy migráncs szögezi föl a szemfödöt..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
föltételezhetöleg, erre a vén pötscre a soros vagy egy migráncs szögezi föl a szemfödöt..
verőce21
@csak úgy...: Ismét túltoltad a biciklit, te Marha!

Benned túlteng a nemnormális...
szaboria1
Érdekes akkor miért szüntettek meg egy csomó kihelyezett katonaságot. Pl. az 55 út mentén a tompait, mélykútit már tavaly nyáron felszámolták.
Yoda69
@csak úgy...: Akkor nem lesz szemfodoje ennek a balfeknek, mert a migrans nincs a Soros meg leszarja :)
justhpeter
Szegény rotyi egy kezén is meg tdná számolni hány migráncs akart ittmaradni - már, ha tudna számolni. De nem tud.
tudode
Szégyene/tragédiája az országnak az, hogy a felcsúti nemzetvezetőnek még mindig módja van arra, hogy összeverbuválja, adóforintokból azt a hátországot, amely/akik keverik a cinkelt kártyáját. elvégeztetve helyette a piszkos melót!
.
Jelesül pl. volt idő amikor több millió bevándorlót várt, aztán a Charlie Hebdó békemeneten jött arra rá, hogy a migráncsokból is lóvét lehet csinyányi, alázva egy tiszteletre méltó 90 éves, magyar származásút, akit az egész galeri lelejmolt!!!
.
------ Az állam 121 milliárd forintot fizetett ki bevándorlóknak
www.napi.hu/magyar_gazdasag/letelepedesi-kotveny-lejarat-120-milliard-forintot-fizetett-ki-az-allam-akk-allampapir-migracio-bevandorlas.720049.html
.
"""" Lejárt egy újabb letelepedési kötvénysorozat. Az állampapírt öt éve bocsátották ki, 335,85 millió euró volt a sorozatban. Az állam most a 2 százalékos kamaton felül a csaknem 15 százalékos árfolyamveszteséget is kifizetheti a befektetőknek.""
-------------------------------------
.
Megtehetik, mert a moslékzabálók tartják fenn az arra érdemtelen, hatalom, és pénzéhes pondrót!
dr. prédikátor
vakondi!!! az alagút ásással hogy haladsz!!!
Gazella
Ezt a varangyot most tolták előre!! Mi a reteknek?? Ki a fene hisz ennek?? Vakondtúr!st más is tud csinálni.
szép új világ
Szerencsétlen kretén! Még mindig csak ennyire futja?
madlaci66
A Soros terv úgy kezdődött, hogy Soros kitaníttatta külföldi egyetemen a zorbánt, majd pénzelte a fidess létrejöttét. Akkor miről isbeszélünk most
Jozefina
@sgl: igen az esküszegés miatt is vádat kellene emelni ellenük!!!
lemming
A Soros-tervről még mindig nem tudok semmit, de az Orbán-tervről túl sokat is. Sajnos!
És az Orbán-terv sem fér el egy A4-es lapon!
Nessy
Már csak három szót tud megjegyezni? "migráns, Soros terv"? Már se Brüsszel, se Gyurcsány, se migráns simogató ellenzék? Tessen erősebb memória javító szerre váltani. Viccet félretéve, nem lehetne már nyugdíjba küldeni? Elég demens hozzá. Vagy ezért ideális "tanácsadó"?
kissé felnőttem
Öreg nélkületek ez a szekér amit toltok már régen kátyúba sűllyedt volna csak ti keresztbe hosszába hazudjátok? Tettetek e mást mint mocskoltátok riogattátok az egyszeű embereket meg a pénzt zsebre ? ugye nagyon másra már nem jutott?
Józsipapa
ez az gyuri - ne hozz szégyent a bandádra ;
kell a heti egy riogatás !!!
Eladott Ország
Ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát.Nem, a migránsok nem vehetik el a magyar emberek és főleg a szakemberek munkáját, azt csak Bakondi Györgyök fiai vehetik el, azért kell egyik autóból a másikba ülni és néhány centis hóban megfagyni, szerencsétlen pitiáner bűnözőket hónapokig hajszolni, egy három utcás zsákfaluban eltévedni terrorelhárításügyileg, mert mindenütt szakemberek helyett lojális semmihez nemértők ülnek. A vízellátás annyira marginális kérdés, hogy azt nyugodtan rá lehet bízni egy pénzügyi közmunkásra, a megbízhatóság a lényeg, ki nem szarja le a hozzáértést? Ha van élő ember, aki úgy véli, hogy Bakondi ingyen olyan hülye, mint két pár Orbán-féle felemás gumicsizma árvíz idején, akkor nagyon sajnálom. Azt gondolom, nem kell külön kifejtenem, hogy a katasztrófavédelem miként aránylik a vízügyhöz. Szóval a ifjabb és idősebb Bakondi (csak ők ketten) havi közel 2,5 millióba fájnak ennek az országnak, és ha Patrik ugyanolyan értelmes, mint az apja, remélhetőleg egységnyi idő alatt szétbassza, lerohasztja a vízműveket.
RonaGyuri
na ez rosszabb, mint a vak vezet világtalant! =))
kissé felnőttem
volt öreg anno határőrség ma magad vagy jó nagy pénzért old meg de ne riogass az már olyan snassz ám

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.