Szijjártó Péter csütörtöki posztjára rengeteg negatív komment érkezett közösségi oldalának követőitől.

A külügyminiszter Párizsból töltött fel pár fényképet a közösségi oldalára, ezzel a szöveggel:

A Rothschild család története az 1700-as évekre nyúlik vissza, ők alkotják a világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb bankárdinasztiáját, vállalatuk a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatást nyújtó társasága. Erőteljesen jelen vannak Közép-Európában, mi is szívesen működünk velük együtt.

– fogalmazott a miniszter, aki bejegyzésében azt nem említette, miről tárgyaltak a felek.

A rövid beszámoló viszont elképesztő felháborodást váltott ki Szijjártó követői között, a több száz hozzászólás között elvétve akad olyan, melynek szerzője a miniszter védelmére kelt volna – számolt be a 444.

A lap összegyűjtött néhány kommentet is:

A Rotschild-családdal együttműködni jó? Hát ez egyre rosszabb lesz! A covidos túlzások után itt van ez is! Fideszes vagyok, másra nem tudnék szavazni, na de kezd nem jó irányba menni a szekér kedves Péter!

- írta az egyik követő.

Más azt írta: "De ebbe kár most belebonyolódni, mert szerintem itt mindenki tudja az igazságot. Kár volt ezt velünk megosztania"

Eddig azt gondoltam, mondtam, hogy méltó és talán egyetlen megfelelő utódja lehet majd Orbán Viktornak. Nos, ezzel a posztjával ezt erősen megkérdőjelezte!

- fogalmazott egy másik követő.

A kommenteket olvasva ezzel ön sok szavazatot veszthetett. Mit ne mondjak, én is meglepődtem

- írta megint más.

A Rothschild család története az 1700-as évekre nyúlik vissza, ők alkotják a világ egyik leggazdagabb és...

Közzétette: Szijjártó Péter – 2021. február 4., csütörtök

Forrás: 444

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TollerBela
Csodálkozom ! Egy hagyományosan fölényesen művelt, világotlátott, a reálfolyamatok reálfolyamataiban élő és dolgozó Rotschildok akármelyik ága ...hogyan állhatg egyáltalán szóba is egy olyan kakaduval, aki az előzőekből semmivel sem rendelkezik, egy operettország operettminisztere, durva, erőszakos, hazug, megbízhatatlan ! Nem lehet akkora üzlet a világon, amelyik megérné ebbe a zavarosba bedobni valamiit is ...Jó, még nem is mondta senki, hogy itt alakulna valami is ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Nem volt ebben semmi felhajtás vagy dicsekvés.
Mindössze a vagyonukat és a műveltségüket mérték össze. Mindkettőben a Rotschildék egy picivel még előbb járnak, de...néhány vakcina és hasonló beszerzés és a Rotschildék mehetnek a gyufáért. Földben már jobb a Peti...
cikicakk55
Ez az idióta Szíjjas nem tudja,hogy magyarország géniuszának 1,5 év alatt sikerült nagyobb vagyont összeszedni mint a Rotschild családnak? Na majd kap ezért a Főnitől. Szegény idióta Lölő még nem jött rá,hogy ebből a mesés vagyonból Ő egy dollárt,vagy Eurót sem fog látni ha bukta lesz. Még ügyvédre sem futja majd neki,azt is közpénzen rendelnek ki egyet. Persze azért rendesen látszik is a fenomén képén mind a 60 IQ. Remélem a haverral közös cellába kerülnek.
solidedge
Szijjártó meggyőződéses fideszes. Meggyőződése, hogy amíg a Fidesz van hatalmon hülyére gazdagodhat.
Nessy
@solidedge: Ez már sikerült neki bizonyos fokig! Hülyének már elég hülye, a gazdagodás meg naponta bővül!
TollerBela
Csodálkozom ! Egy hagyományosan fölényesen művelt, világotlátott, a reálfolyamatok reálfolyamataiban élő és dolgozó Rotschildok akármelyik ága ...hogyan állhatg egyáltalán szóba is egy olyan kakaduval, aki az előzőekből semmivel sem rendelkezik, egy operettország operettminisztere, durva, erőszakos, hazug, megbízhatatlan ! Nem lehet akkora üzlet a világon, amelyik megérné ebbe a zavarosba bedobni valamiit is ...Jó, még nem is mondta senki, hogy itt alakulna valami is ...
kereső
Mit akarsz eladni toporzék, ami még eladható van az ország vagyonából? Vagy épp forditva, mit akarsz megvenni rasinak??
balos
@TollerBela: Tudod a lopott pénznek nincs szaga!Lásd Svájc a jó példa!Sajnos van az a pénz ami lehúz a szutyokba!
human
Hihetetlen hogy egyes fidesz szavazók még mindig nem eszméltek fel, hogy át vannak verve.
De talán ez a komment tükrözi legjobban a fideszes lélektant:

"Kar volt ezt velünk megosztania."

Azaz a fideszesek inkább nem akarnak tudni a valóságról pusztán azért, hogy a hitük megmaradjon a kormányban. A kormány titkolózását esetleg hazudozását ők úgy élik meg, hogy ezek védik meg őket attól, hogy csalódniuk kelljen a fideszben.
ómió
Efftársilag nyilván egy késelő migránccsal kellett volna "szelfiznie"!
Lepényleső
Nehogy már pont közéjük való ne legyen,- ki oly magasan ül fenn a nyeregben?
silber13
@ómió: Az késelő migráns rád feni a fogát Ne félj, meg fog találni!!!
ómió
@silber13: Azért ebben ne legyél "tódziher"! A te vörösbolsi nyakad is szimpi lehet neki! Szóval, addig örülj, mig a "Zorbán" nem eregeti rád (is) őket! Az majd Böszme gazdád - aki még "jól is járna" velük - attributuma lesz!
silber13
@ómió: Csúnya véget fogsz érni...én szóltam!:-))))))))))))))))))))))))))))
ómió
@silber13: Visszatér "anyarendszeretek", a kommunizmus!? Már adaptáltátok a "bideni módszert" 22-re? És "ütősebben demokratikus", mint Rákosi efftársatok 47-es kékcédulása volt? Hát, hacsak úgy nem...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.