Gajdics Ottó vezércikke a Magyar Nemzetben.--- Fejezzék be tehát a nácizást mindazok, akiknek módszerei semmiben nem különböznek már a kommunistákétól! Különösen fogja vissza magát a német adófizetők pénzéből hazudozó féknyúzbrigád.--------------- El a kezekkel Magyarországtól, a közel hárommillió magyar által támogatott nemzeti kormánytól!

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Felröffent az egyik kipcsak szellemi világító torony...Akár finghatott is volna egy kiadósat,,az értelme ugyan ennyi lenne.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Felröffent az egyik kipcsak szellemi világító torony...Akár finghatott is volna egy kiadósat,,az értelme ugyan ennyi lenne.
Gazella
Nácizni pont a drogbáró szokott, ő meg ha jól tudom EPPnarancs képviselő. Tehát te is ugy vedd a szádra, ahogy narancs módon illik. Ne az ellenzékre kend.
Béla333
" Náciznak a kommunisták"

Mondja ezt magából kikelve egy volt KOMMUNISTA Ifjúsági Szövetség titkára.
Bájos, nem?
simmering73
El a kezekkel Magyarországtól mert közel 5 millió magyarnak nem kellett ez a nemzethy kurmány. El kell zavarni ezt az illiberális kondát.
1984
A Fideszen kívül kommunisták a Munkáspártban vannak, ők pedig szeretik és támogatják a Fidesz intézkedéseit (ez valójában nagyon ciki a Fideszre nézve)

Akiket ti kommunistáztok, azok sosem voltak kommunisták veletek ellentétben (mondjuk ti sem kommunisták voltatok, hanem a kommunizmus eszméjét támogató hatalomhoz vonzódó fartúró szocialisták)

Most meg náciként egy fasiszta állam kiépítésében segédkeztek egy nárcisztikus patológiai hazudozó autokratának (szóval egy kommunista eszmét támogató szocialistából a fasizmus eszméjét támogató nácik lettetek [persze megint csak a hatalom vonzásában!] - milyen érzés az egyik pöcegödörből a másikba esni?)

Abban a hazaszeretetben, amelyik magának kisajátítja, (le)rabolja; pusztítja a közös értékeket, köztük a természetet, ahol éri; régi - akár védett - (mű)alkotásokat, épületeket rombol le, vagy közpénzből felújítva juttatja magánkezekbe, ahová egy átlagember már soha többé be sem teheti a lábát; az országban élők nagyobbik felét nem csak megveti, hanem gyűlöli, kirekeszti, megalázza az emberi méltóságukban... nos, ebben a fajta "hazaszeretetben" nincs semmiféle szeretet (ezt hívják képmutatásnak!)

De a kereszténységetek is képmutató. Egyszerűen azért, mert nem viselkedik úgy egy keresztény, ahogy ti viselkedtek - magánemberként és közösségként egyaránt. Egyszerűen szólva a Tízparancsolat egyetlenegy pontját sem tartjátok be - a továbbegyszerűsített keresztények Két parancsolatát sem. (szóval...)

Mindent meg lehet magyarázni (és mindent meg is magyaráztok), de az ellenkezőjét is (azt is jól meg tudjátok magyarázni). Innentől kezdve csak az őrület kufárjai, szolgái vagytok a sok hülye dumával és semmi több!
Aki Én
Ennek is torz a feje, nincs is sok kérdés.
Gajdics Ottó nem szégyelli, hogy a KISZ-ben szocializálódott, és még ma is felmondja, amit ott tanult.

alfahir.hu/2018/08/03/echotv_gajdics_otto_kisz_kommunizmus_wtf

,,Az interjút készítő Stumpf Andrást is meglepte az információ:

Nem mondja, hogy KISZ-tag volt!
G. O. :De. Nincs ezen mit szégyellni.
KISZ-titkár is?
G. O. : Az is. Én zártam be a Nyíregyházi Főiskola KISZ-irodájának ajtaját "

Gajdics Ottó a kommunista Ifjú Gárda kötelékében feltehetően a nyolcvanas évek elején:

pestibulvar.hu/wp-content/uploads/2017/12/gajdics-otto-696x392.jpg

kanadaihirlap.com/2019/04/04/gajdics-elvtars-tolerans-ember-a-kutyaszarhoz-hasonlitotta-a-meleg-magyarokat/
Nessy
@Shikari: "El kell zavarni a libsi kondát" Rendben, vezessük végig a javaslatot.! Sikerül elzavarni mindenkit, aki nem fidesz hívő! Marad kb. két millió ember. Ezek egy része még életében nem tett keresztbe egy gazszálat sem. A többi működteti majd az országot, és tartja el léhűtőket?A határon túli hű magyarjaitokra ne nagyon számítsatok!
Clavigo
@Shikari: .." El kell zavarni..stb. blablabla."..Akkor neki kell állnod dolgozni,,te román megélhetési here.. Mi lesz veled bozgor ? Ki fog téged eltartani te potyás ?
Nessy
@Shikari: Hogy ki a "libsi" feltételezem te és még páran fogják megállapítani! Azért a "naplopókkal vigyázzatok, mert nem lesz kormánya és holdudvara kis hazánknak! Jó szórakozást!
dr. prédikátor
@Shikari: nyíikari te klozetlakó csirkeszar!!! megint ide evett a radaI ROSSEB UGATNI!!! TE ESZETLEN MOCSKOS ROMÁNCIGÁNY bozgor!!! takarodj már innen te ingyenélő pióca!!!takarodj vissza a klozetodba szarházi takony patkányivadék!!!
csak úgy....
@Shikari: ha butus vagy tibcsim,akkor legalább tartsd a bagólesöt.
kereső
De szép is az, amikor valaki (aki sohasem volt senki sem), szembeköpi saját magát- Gajdics Ottó: a kisz titkár, az ifjú gárdista, és munkásőr. Gerinc meg a meztelen ccigában.
csak úgy....
@Shikari: te még magaddal sem vagy tisztába,nem ám másokkal..,tibi-tibi..
Giovanni Alba
@Nessy: ma, 08:46 Nessy, tisztelettel köszöntelek a Nemzetközi Nőnapon. Meg kell kérdezzem azonban, nem jársz Te a fellegekben akkor, amikor sikiről logikus gondolkodást feltételezel? Békából még lehet királyfi -az is csak a mesében- no de ebből a khmmm ... szóval sikiből gondolkodó ember? Nem sci-fi, kifejezetten rózsaszín utópia. Mindazonáltal érdekes lenne a véleményét kérni a Nemzetközi Nőnapról. Meg gajdicsét, és a többi nagyon magyar, nagyon keresztény országvezető bohócét, kiemelt helyen a Duna-parti Nagycirkusz bajuszáról ismert porondmesterével.
Giovanni Alba
@Nessy: ma, 08:46 folytatás, egy idézet
"A nőnap eredetileg a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel szemben munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt: 1857-ben New Yorkban negyvenezer textil- és konfekcióipari munkásnő lépett sztrájkba a béregyenlőségért és a munkaidő csökkentésért. Manapság a különféle civil szervezetek ezen a napon világszerte, a nők elleni erőszak, a nőket érő családon belüli erőszak, a munkahelyi szexuális zaklatás, a prostitúció és az egyéb, a nők ellen elkövetett erőszak formái elleni tiltakozásuknak is hangot adnak."
Erre aztán rá tudnak aggatni minden pejoratív(ként használt) jelzőt. Libsibolsi genderideológia, Isztambuli szerződés.
Csak lazán kapcsolódik, a direktíva megváltozott az ellenzéki összefogás kapcsán. Eddig az volt a kifogás, hogy nincsen egységes ellenzék, egymással vitatkozó pártocskák vannak. Most, hogy összefogtak, többé-kevésbé koherens megnyilvánulásaik vannak, a dagadt, bajszos házmester előjött a "moslékkoalícióval". Ez változott, most már szivárványkoalícióról beszélnek. Nyilván nem akarják veszni hagyni a jól bejáratott kliséket, a szivárvány az rossz, az genderideológia, kihal a népnemzet, mert mindenkinek homokossá kell majd válnia, és kötelező lesz legalább egy, de inkább kettő migráncs családot befogadni minden háztartásba.
Nemrég meghosszabbították a tömeges bevándorlás miatti vészhelyzetet, csak éppen elfelejtették mellékelni az ementáli kerítés lukait.
Giovanni Alba
@Eladott Ország: ma, 12:56 01G levelében megírta, hogy tiszteletben kell tartani a közel kétmillió magyar polgár szavazatát, akik a kormányzó pártot támogatták. Szerintem egyikük hazudik, ez biztos, de lehet hogy mindketten, ez meg erősen valószínű.
Gyurka80
Aki beírja az alfahír közlését Gajdics Ottóról, nézze már az alfahír nem 40 év alatt hanem 5 év alatt mekkora változáson ment át!
Clavigo
@Gyurka80: Te is fejlődtél gyerekkorod óta.. Egész jól " megszaladt " az IQ--d.. Ki gondolta volna,hogy eléred még a nyolcvanat is... Azért még így is hurka vagy,,@Gyurka80:
kereső
@Giovanni Alba: Valamelyik már 3 millió választóról vizionál:DDDDD
volvós
...ottó a nemzeti buzi köcsög szopógép és vér komcsi...súlyos orvosi eset !!!
csak úgy....
@Gyurka80: szeretem mikor @Shikari:ról gyurkára váltasz! :)
csak úgy....
@Szeparepa2: akkor is eszem a pofáját! :) szar ám ezeknek a tudat hasadtaknak..
csipetke
Úgy tűnik,hogy a nácik meg kommunistáznak...
Aki Én
@Shikari: ,,Naná, hogy tudjuk, kik a libsik!"

Már hogy a bánatba ne tudnád, mikor a libsi alelnök valagából lógsz ki, te libsibolsi csicska.
Aki Én
@Gyurka80: A kutyát nem érdekli az Alfahír. Ha te emlékeztetnél a tényre, miszerint egy komcsi ugatja a komcsit, téged idéznélek. De te ezekről nem tudsz, mert tájékozatlan vagy.
Nem olyan komplikált ez a dolog, akár meg is érthetnéd.
Egyébként éppen ez a Gajdicsicska mondja ki, hogy a fidesznek messze nincs valós többségi támogatottsága.
csak úgy....
@Gyurka80: miért ne tereljen @Clavigo, ha te birkulsz? próbáltad már bégetés nélkül?
Nessy
@csak úgy...: Pedig érdemes lenne neki csendben maradni. Mert a birka iskolában "ki sohasem bégetett, az kap dicséretet!"
csak úgy....
@Nessy: az a múlt! vidnyánszky azt is (fölsöbb utasításra) átszervezte!
Gyurka80
@csak úgy...: Téged ki kérdezett idióta!
Nessy
@csak úgy...: Pardon grácia, árva fejemnek! :-))))
Gyurka80
@Aki Én: Gajdicsot hallgatod, el is higgyem?Hát kinek van többsége okostojás?
Aki Én
@Gyurka80: Hallgatja a halál ezt az elmebeteg uszító férget. Ez honnan jött te észlény?
csak úgy....
@Gyurka80: gondoltam ,-viszek egy kis színt a szürke,semmitmondó létedbe! :)

@Gyurka80: te mióta vagy ennyire bunkó? csak nem valami veled született rendellenesség? tibi-tibi...,neked a gondolkodás nem tartozik az erösségeid közé.
Gyurka80
@csak úgy...: Orvoshoz kéne fordulnod idióta a mániáddal!
csak úgy....
@Gyurka80: ne játszd meg magad gyogyós tibcsi, itt már mindenki tisztában van a szellemi képességeiddel! te már nem teljesen birka de még mindíg nem igazán homo sapiens..
verőce21
@csak úgy...: megcsapott téged a vírus szele?
Aki Én
@Gyurka80: Figyu szellemi mélyszegény, nem érted amit olvasol? Vagy el sem olvasod?

,,El a kezekkel Magyarországtól, a közel hárommillió magyar által támogatott nemzeti kormánytól!"

Lefordítom: 8 millióból 2,5 millió fideszes. A felét kézen fogva vitték szavazni. Vagyis több mint duplája nem az.
Eddig megvan?
Gyurka80
@Aki Én: A te fikcióiddal nem foglalkozom!
verőce21
Úgy tűnik, mozgósították a kommunisták a külföldre távozott sameszeiket..., ilyen blogokba is, zavarkeltő trolloknak...!
Aki Én
@verőce21: Mondom én, hogy Romániából hazudozol.
Aki Én
@Gyurka80: Ez is egy válasz. Többet mond, mint gondolnád :)
verőce21
@Aki Én: (10:15) Látom, ezt sem értetted...!
Sőt igyekszel félremagyarázni, ügyeletes lipsi tŕoll!
ómió
Sőt! Már az áldozataikat is másokra hazudnák!
Gyurka80
@Aki Én: Igen azt mondja, hogy általad kitalált számokkal dobálódzol.Bizonyíték nincs csak duma!"8 millióból 2,5 millió fideszes. A felét kézen fogva vitték szavazni."Ezt mivel tudod bizonyítani, persze csak lököd a hülyeséget!
Aki Én
@Gyurka80: Melyik része nem ismert számodra? Pontosan mi a kérdés, Gyurka?
Gyurka80
@Aki Én: De értetlen vagy:"A felét kézen fogva vitték szavazni."
Aki Én
@Gyurka80: Úgy értem, hogy gyakorlatilag mindenkihez becsöngettek, mindenkit felkerestek, tömegesen buszoztattak..., közpénz százmilliárdokat nem sajnálva, köztévét bevetve...
Tudod, senkit nem hagytak az út szélén. Tömegeket zsaroltak, fizettek le kolbásszal, krumplival..., vagyis a rájuk szavazók jó része valójában nem is fideszes, azt sem tudja ki a miniszterelnök.
Gyurka80
@Aki Én: Ez csak duma semmi konkrétum.Akkora hülyeséget állítasz 1,2 millió ember ezt csinálta (megszámoltad idióta). Menj orvoshoz!
Aki Én
@Gyurka80: ...1,2 millió???
Te tényleg nagyon tájékozatlan vagy. Nem akarlak megbántani, de tényleg elképesztő a felfogásod.
Gyurka80
@Aki Én: TE ÍRTAD , demens vagy?"8 millióból 2,5 millió fideszes. A felét kézen fogva vitték szavazni." ,2 milliót vittek? Légszi ne fárassz a hülyeségeddel.
Aki Én
@Gyurka80: Már az alap számtan sem megy neked? De mindegy is, nálad nem ezen múlik.
kissé felnőttem
közel hárommillió ??? messze sem vagytok a mai napon tán az 1,5 millióhoz csak számolni kéne nem vagdalkozni számokkal. lassabban kéne osztodnotok, hiába a családbarátnak nevezett kormányotok
Gyurka80
@Szeparepa2: Mi van kiengedtek az diliházból bunkókám?
kissé felnőttem
a mai kormány hány tagja volt kisz párt meg anyám tyukja tag gajdics ??? csak az a gond ilyen galádul hazudozóknak van tv - jük aztán kihányjátok magatokból amit nem illene. na meg a háttér baráti körötők? menne még az internacionálé ??? fel vörösök ???... és akkor ti beszéltek?.1989-től csak szedd össze az a többség ti voltatok és ma meg ??? na hallgass!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.