Az igazságügyi miniszter bejegyzésében hangsúlyozta, hogy Magyarország a kezdetektől nem csinált politikai kérdést az oltóanyagok beszerzéséből.

Kiderült miből nem enged Varga Judit – mutatjuk
Kép:Facebook/Varga Judit

Az Általános Ügyek Tanácsának mai brüsszeli ülésén is központi téma volt az uniós oltási helyzet, de terítékre került a rezsicsökkentés kérdésköre is. Persze erről be is számolt a Facebook oldalán is.

A magyar kormány a kezdetektől hangsúlyozta, hogy az oltás nem politikai kérdés, ezért elutasítottunk minden politikai indíttatású támadást a hatásos és biztonságos oltóanyagokkal szemben.

- írta. 

Majd hozzátette azt is, hogy biztosak voltak abban, hogy úgy tudják a legtöbb emberéletet megmenteni, ha mindent megtesznek azért, hogy a legtöbb vakcina rendelkezésre álljon.

Mikor emberi életek vannak veszélyben nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy politikai alapon válogassunk vakcina és vakcina között.

Magyarország mára első Európában átoltottság tekintetében. Vakcina van, mindenkit képesek vagyunk beoltani, a cél, hogy mihamarabb elérjük az 5 millió oltottat.

A 6 millió lett már csak 5 millió, azonban ez sem tűnik könnyűnek, ugyanis ennyien még nem is regisztráltak az oltásra. 

Ezen kívül világossá tettük hogy nem támogatunk semmilyen kezdeményezést, amely növelné a lakossági energiaárakat. Megvédjük a rezsicsökkentést.

- írta a bejegyzése végére.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook/Varga Judit

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Lehet, hogy politikait kevésbé, annál inkább anyagit! Mármint melyiken tudnak a legtöbbet nyerni/ lenyúlni, hazánk nagy vezérei!
simmering73
Példa a rezsicsökkentésre: palackos gáz ára 2013.július 5175ft, 2021. április 5175ft. Köszönjük.
gina
Undoritó egy ribanc, neki van még szava??? az elejétől kezdve a fidesz a vakcina beszerzését politikai kérdésnek szánta, idióta beteg agyú vezérrel az élen. hogy az EU val szembeszálljon. mi ez ha nem politika te repedtsarkú OV kurvája???
Nessy
Lehet, hogy politikait kevésbé, annál inkább anyagit! Mármint melyiken tudnak a legtöbbet nyerni/ lenyúlni, hazánk nagy vezérei!
namihami
Abból az Orbánja iránti elvakult, de jól megfizetett imádatából semmiképp.
CsipkeRózsa
Az elektromos energia ára emelkedett, az utolsó számlát már nagyobb áron számolták.
Gazella
Jöttem egyet HAHAHAHAHA ni és mentem is . Kinyjai seggnyalo kormány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.