Minden magyar megkaphatja az oltást és a magyar védettségi igazolványt is – fogalmazott Semjén Zsolt a Magyarország Barátai Alapítvány online konferenciáján hétfőn. A miniszterelnök-helyettes hozzátette, Magyarország kétoldalú megállapodásokra törekszik a vakcinák elfogadásáról.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Semjén komp akart lenni kiskorában, de nem komplett.
Béla333
Majd rend lesz itt! Zsóóóóti ki és bezárja az embereket...
Ha meg erőszakkal akarnak az emberek az országból kimenni és bejönni, akkor meg jön a vaskerítés...
Gyerünk Zsóóóóti, ne kímélj senkit! Elő az újabb ötleteiddel!!!
karma1
@Nessy: Jaj, a nagyon eros minielnokhelyettes! Nana', hogy ketoldalu megegyezesekre tortekszik, mert mindenkit egyenkent kell meggyoznie arrol, hogy el kell fogadnia a szart is, nehogyma az a sok mutyipenz a kinai szarra kidobott piiiz legyen?!
Probalna meg peldaul meggyozni a mi miniszeterlnokasszonyunkat! Ugy vagna ki ot a targyalobol, mint macskat szarni! Mi csak Pfizerrel oltunk, - ezt engedelyeztuk! Lehet, hogy be fogja engedni a tobbi, NEMZETKOZI engedellyel rendelkezo oltott szemelyeket is, de hogy ide egyetlen kinai meg orosz vakcinas se johet be, az hottziher! itt a hataron is kepesek barkit visszaforditani, nem hatodnak meg a tavolsagtol, hogy ki mennyit utazott ide. A kinaiakkal szemben ugyis eleg sok elmarasztalo intezkedest hoztunk - hat nem vagyunk egymas szivecsucskei, az tuti!
NKF
Ez a Semjén meg a Lázár,akad még!Ezek többet ártanak a Fidesznek,mint használnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.