A járókelők siettek a bácsi segítségére – derül ki a Blikk.hu cikkéből.

Az eső elől húzódott be a hotel bejáratához egy hajléktalan Budapesten, az őrök szétdobálták a dolgait, a kutyáját megrugdosták – videó
Fotó: Illusztráció, Pexels

Az RTL Klub híradójában jelent meg az elkeserítő felvétel, amely bár rossz minőségű, kiderül belőle, hogy a belvárosi hotelnél strázsáló öltönyös biztonsági őrök hogyan bántak el a bácsival, aki csak menedéket keresett az eső elől. 

A Blikk.hu cikke szerint Appel Józsefet és kutyáját a fővárosban élők jól ismerik. A menhelyről mentett kedvenc, Cuna minden járókelőt lelkesen üdvözöl. Most viszont az őrökkel szemben kiállt a gazdája mellett. A bácsi csak az eső elől húzódott be a hotel bejáratához – ahogyan azt máskor is meg szokta tenni –, mikor az őrök belekötöttek. Ezt követően – a bácsi állítása szerint – szétdobálták a cuccait, majd a kutyáját is megrugdosták. Ráadásul lefújták őket egy maró anyagú spray-vel. A férfit a járókelők próbálták megvédeni.

„Hagyjátok békén, mindenki ismeri”

– mondta az egyik arra járó a biztonságiaknak.

Az eset során mentők és rendőrök is érkeztek a helyszínre, akik később az idős férfin alsó végtagi sérülést diagnosztizáltak.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Illusztráció, Pexels

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Ez OV országa ennyit lehet elvárni ettől a rohadék bandától, kár hogy nem voltam ott, pedig nő vagyok,helyre tettem volna a kormány szuper mocskos bandáját , ez van ma ebben a szép Orbániában, én is megrugdosnám a zsiros OV disznót
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
Pedig Ti is csak csicskák vagytok , ameddig még szükség lehet rátok , utána nincs tovább . Elég a lejtöre egyszer felkerülni.
namihami
Ez már a vég. Amikor az öreg, brutális hajléktalan rátámad azokra, a számban többszörös védtelen biztonsági őrökre és terrorizálja őket.
Gondolom, hogy a hotel vezetése még pénzjutalomban is részesíti azokat a rettegő biztonyági embereket.
Ahelyett, hogy úgy rúgná fel őket, hogy még a levegőben szállva haljanak éhen. Egy belvárosi szálloda és az általuk alkalmazott emberek. És ne hivatkozzanakarra sem a további alkalmazás esetén, hogy a biztonsági cég emberei. Tisztességes eljárás esetében még azokkal is bontana a szálloda szerződést.
gina
Ez OV országa ennyit lehet elvárni ettől a rohadék bandától, kár hogy nem voltam ott, pedig nő vagyok,helyre tettem volna a kormány szuper mocskos bandáját , ez van ma ebben a szép Orbániában, én is megrugdosnám a zsiros OV disznót
csak úgy....
"a rendörség a hajléktalan férfi ellen indít eljárást" na erre szoktam mondani,hogy a jó büdös k. anyátokat..
RonaGyuri
@RonaGyuri: „giga-műemlékfelújítás” orbáni módon

sokat változott a világ, legalább is az index.hu nézőpontjában

Azt írja az ójság (pontosabban a derék portál), sőt lelkendezve adja közre, hogy „A Palazzo Dorottya a Dorottya utca 6.-ban kiváltságos épület”. S ebben nagyon igaza van. Nem úgy mint az eredeti címben is megfogalmazott sulykolni való: „műemlékfelújítás
és tömbrehabilitáció Budapest szívében”! Ha a cikk végén lenne a (x) –jel is erős túlzásba eső lelkendezést csak egy csöppet árnyalja, hogy a végén: „A BDPST Zrt. és a Cretum Kft. fejlesztésében megvalósuló Hotel Dorothea beruházás korábban többször az érdeklődés középpontjába került.”.
S a hyperlink egy még a régi index.hu-s cikkre mutat, amiben kiderül, hogy bár a nemzetközi műemlékvédelmi szervezet kifogásolta, a hazai szervezetek is tiltakoztak, sőt az ombudsman is kapott panaszt, de Tiborcz István cége zavartalanul ténykedik ebben is! =))
Yoda69
@Shikari: Van emberség is a világon te nagyon kretén.
Na persze nem orbanisztanban a NER lovagok országában. Itt csak rabszolgák es NER-ficsurak vannak. Na meg az utóbbiak segget nyalo román trollok.
justhpeter
Ez az eset a hotel és a rendőrség vezetését minősíti. Ez nem Európa és nem is a balkán, ez a legsötétebb kelet primitívsége.
Paré
F@sszopó kis gyökerek!
Mit várhatunk tőlük, hisz O1G?
Sajnos a mai világban sok az ilyen semmitérő, magát
félistennek képzelő nyomorék vagyonőr.
Peller Anikó
Ne essünk túlzásba, a papa azért ült a hotel ajtajába mert ott remélt némi alamizsnát meg különbenis jó a környék. Teljesen érthető, hogy nem kívánatos a hotel ajtajába egy vagy száz hajléktalan nyomorult.

A gond csak az eltakarítás módjában lehet, hát az lehet némileg kemény, de egy hotelajtóban vagy akár az előtérben nincs helye hasonló felvonulásnak. A kormányzat tehet róla, hogy tele vagyunk lecsúszott, nyomorult emberekkel, szűnik a szociális háló, őket csak a lopás és a harácsolás érdekli.
Emmersson71
@Sámannus: Ez még nem az a fokozat! A rendőség csak erőszak szervezet, betartatja a törvény.
Emmersson71
@Peller Anikó: Leginkább a te gondolatmeneteddel tudok egyetérteni. Egy irodaház vagy Hotel sem tűrné meg az ajtajában menedéket kereső csövest. Kutyával pedig végképp nem.
Lehet tolni PC dumát, de akik mély együttérzést tanúsítanak a billentyűzet mögött, azok is ferde szemmel néznék, ha a házuk kapujában horpasztana esténként egy hajlesz. Az vérmérséklettől függ, hogy csak beszól valaki, vagy rendőrt hív, netán maga rúg bele az egyébként ellenszegülő csövesbe. Nem hiszem, hogy kapualjakba kell éjszakázni!

Nyilván van kifutása a sztorinak - hogy egy vagyonőr mit tehet és mit nem (testi kényszerrel eltávolíthat illetéktelent, ha ellenszegül, akkor ARÁNYOS erő vagy eszköz vehető igénybe), itt spec. simán lepapírozható, hogy a kutya támadott, ezért lefújták. Ha felhívják a hajlesz figyelmét, hogy talán nem ott kéne csövezni, még akkor sem, ha esik (valószínűleg ez rövidebben és velősebben hangzott el, ahogyan az öreg részéről a "vissza szájalás" is), akkor el kellett volna húznia a 'csába!
Hogy a hajléktalanok elszállásolása mennyire megoldott, az más kérdés. A melegedők száma nyilvánvalóan nem elég. De az is tény, hogy a legtöbb hajléktalan nem képes eleget tenni annak az alapfeltételnek, hogy piásan nem mehet be ezen helyekre...

Lehetünk empatikusak az elesettekkel, de a legtöbbünk lenéző sajnálkozással áll hozzájuk. Némi apróval nyugtatjuk a lelkiismeretünket. Ha oly megértők volnánk, mint amennyire ai internet felületén toljuk a PC lázadást, akkor Tarlós nem zárta volna be az aluljárókat a hajléktalanok előtt!
Ráadásul a biztonságiaknak is van főnöke, aki valószínűleg egy céget bíz meg őrzéssel, aki egy alvállalkozót...és úgy basszák ki az őröket, ha egy panasz érkezik, mint macskát szarni! Senki sem fog ilyen lelkesen fellépni mellettük, mert nem fog megjelenni cikk olyan főcímmel: Igazságtalanság! Kirúgta két őrét egy Hotel (már ez nem igaz, mint tudjuk!), mert panasz érkezett rájuk, miután megengedték, hogy a kapuban meghúzza magát egy idős hajléktalan a...
Emmersson71
@Emmersson71: folyt.: ...a kutyájával.
Picit el kéne gondolkodni, mert nem fekete-fehér az ügy!
Yoda69
@Shikari: Emberi hangon csak emberhez szolok, te meg ezen gondolkozz el.
ómió
Na, most csordult túl az "efftársi empátia"! Ja, meg, amikor a hajléktalanokat ugyanők "sorozatban gyártják"!
balos
Szépen mondom magyarul:Ócska tetves kurva volt a családod minden tagja,neked jobb sors jutott nyalhatod a geci seggét a családoddal együtt!
NKF
Nagy vagányok,csupa bátor szarfaszú!Összevernek egy szegény idős embert akinek csak a
kutyája volt!Ámbár a kutyus ezekhez képest professzor!!Amitől idegbajt kapok,hogy még a szegény embert büntetik meg!A tetvek meg jól érzik magukat?
Peller Anikó
A papának találtam kedvező adottságú lakást itt, éppen eladó

adatlap.ingatlanonki.hu/12732/2406405

a ház előtt a csalitosban jól meghúzhatná magát és a kukából fejedelmi lakomákot csaphatna.
solidedge
Hadházy Ákos dudálásért közmunkára ítéltetett. Gondolom a zsíragyú, őrnek álcázott barmok letöltednő börtönt kapnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.