A Fidesz már hetekkel ezelőtt elindította telefonos kampányát, amelyben a baloldalt oltásellenesnek nevezve hirdetik az életmentő oltást – írja a Telex.hu.

Ismét hívogat a Fidesz, folytatódik a telefonos gyűlöletkampány a baloldal ellen – Ilyen számokról érkezhet a hívás
Kép: Propeller

A hívás során a vonalban egy női hang azt állítja, hogy a baloldal javaslatot tett a parlamentben egyes vakcinák betiltására. Az állítás feltehetően arra a januári határozati javaslatra utal, amellyel az ellenzék vizsgálóbizottságot állított volna a Sinopharm-beszerzések és hazai engedélyezésének vizsgálatára. Ebben a javaslatban szerepel az is, hogy

álláspontunk az, hogy a magyar emberek egészségének védelme érdekében, ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség.

Az akció elindulását a párt kommunikációs igazgatója, Hollik István jelentette be, aki akkor arról beszélt, hogy a baloldal azt a parlamenti határozati javaslatot sem vonta vissza, ami ellehetetlenítené a keleti vakcinák használatát.

Ráadásul politikusaik és a baloldali portálok töretlenül folytatják a vakcinaellenes aknamunkát, csak a módszer változott: a direkt támadást felváltották a sunyi, ravasz, elbizonytalanító megszólalások.

- mondta akkor.

A Fidesz egyszerűen egyenlőségjelet tesz a közé, hogy az ellenzéki pártoknak nem tetszett, hogy az Európai Gyógyszerügynökség által nem engedélyezett kínai és orosz vakcinát hozott be a kormány Magyarországra és a közé, hogy az ellenzék ezek szerint oltásellenes.

Hollikot a Jobbik feljelentette rémhírterjesztésért, indoklásként egyebek mellett azt írták:

Telefonos gyűlöletkampányban terjesztenek rémhíreket a kormánypártok! Az Orbán-kormány újabb hazugságkampánnyal akarja elterelni a figyelmet arról, hogy lakosságarányosan hazánkban haltak meg a legtöbben koronavírusban az egész világon.

A napokban ismét felpörgött a hívogatás, melyben „a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal” oltásellenességéről informálódhatunk. 

Azt többen hangsúlyozták, hogy fogalmuk sincs arról, hogy a telefonszámuk honnan van meg a Fidesznek. Az biztosnak tűnik, hogy többféle számról is érkezhet ilyen hívás, a Telex olvasóit például ezekről keresték:

+36 1 633 35 00

+36 1 550 01 54

Azt kifogásolják a hívottak, hogy korábban nem egyeztek bele abba, hogy a kormánypárt kezelje, tárolja az adataikat.

A Fidesz egyébként nemcsak telefonon, hanem online is elindított már egy nagyszabású kommunikációs hadjáratot. A kormánypártok a Karácsonyt Gyurcsánnyal összemosó videók terjesztésére nem sajnálták a pénzt, a videók pedig már többmilliós megtekintésnél járnak.

Forrás: Telex.hu
Címlapkép: Propeller

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
134.bátor
Mègha csak telefonon folytatnák undorîtóan aljas gyűlölet propagandájukat! Internetes játèkoldalakon ( gyerekeknek) feljön a hirdetés,a " vakcinaellenes baloldalról". Istenem,mit fognak mèg ezek jövő tavaszig kitalálni,ès irrba- szájba lökni az embereknek...
Pokróc
A Tarlós féle elbaszott horrorkampányt már beszoptátok egyszer . Nem tanultatok belőle ? Az embereknek elegük van ebből ,elég szar nap mint nap ezt hallgatni . Nekem is elegem van ebből . Legyen vége !
Al X
Már megjósoltam, hogy aki regisztrál (oltára) azt elönti a FIDESZ propaganda, mert Kubatovnál megadta az elérhetőségét.
propeller.hu/itthon/3654096-magyar-virologus-szerint-kenyszeriteni-kell-ha-valaki-nem?all#c3036662
Al X
@Al X: Természetesen (oltásra). Lehet, hogy baj van az S billentyűmmel.
NKF
Óh,a Telex.hu maga az"igazmondó tóbiás".egy szart.
gina
Engem is hivtak ma, de ezzel csak mégobban megerősitették bennem hogy az ellenzékre szavazok, és igy is fog tenni a nép nagyobb része, elég volt ebből a mocskos csaló bandából.. a gyülöletük visszaszáll rájuk
nezelodo
@NKF: Csak az a baj, engem a fent megjelölt egyik számról szintén hívtak a fent leírt kezdetű strófával, csak az a baj, hogy ez számom amin hívtak, sehol nincs nyilvánossá téve, egyedül az oltásra való regisztráláskor adtam meg.
Lepényleső
...s mindez a közpénz terhére,hogy rendesen utáljuk egymást végre?
Emmersson71
@NKF: Miért gondolod, hogy ez lehetetlen? A Fidesz kommunikációjában napi szinten hallható a "baloldal oltásellenes" hazugság-mantra! Pont a telefonos kampányában hagynák ki?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.