19 évvel ezelőtt egy somogyi faluban, az akkor 14 éves Simek Kitti a házukban lelőtte az alvó nevelőapját, aki Kitti vallomása szerint éveken át szexuálisan zaklatta és verte őt – írja a Blikk.hu.

„Hálás vagyok, hogy meghúzta a ravaszt” – megszólalt az apagyilkos Simek Kitti húga
Fotó:MTI/KÁLMÁNDY FERENC

A férfira ezt nem bizonyították rá, a kivégzésszerű gyilkosságot a lány előre eltervezte - kesztyűt húzott, mielőtt megfogta a pisztolyt – , 2002-ben szinte egy egész ország Kitti pártjára állt. A kiskorú lányt ugyan két év letöltendő börtönre ítélték, ám kislánya született, így végül Mádl Ferenc köztársasági elnök 2005-ben kegyelemben részesítette.

A fiatal lány nem sokkal később elhagyta kislányát és akkori párját, és Hollandiába költözött, közel 16 év elteltével jött vissza Magyarországra, de nem fogadták jó szívvel.

Lívia, Kitti lánya a Blikknek elárulta, hogy anyja a közösségi oldalán azt írta, hogy küldött neki csomagot, ezért menjen el érte Pécsre a nagynénjéhez. Ám meglepetésére az anyját találta ott, aki arra kérte, hogy menjen vele Hollandiába.

Erre ő dühös hangú válaszában nemes egyszerűséggel lekurvázott. Simek Kitti nem az anyám, egy szülő ilyet nem mond a gyerekének

- mesélte a lapnak Lívia, aki egykor az interneten szembesült azzal, hogy Kitti lelőtte az alvó nevelőapját. 

Nemrég Kitti húga is megszólalt a Blikknek

Tizennégy évesen, épp annyi idősen szembesültem a teljes igazsággal, mint amikor Kitti meghúzta a ravaszt. Épp a tanáriba vittem be a naplót, amikor véletlenül meghallottam, hogy az ügy teljes hátterét elemezgetik

- mesélte az újságnak Gertrúd, Kitti féltestvére.

Ez segített megérteni, hogy a nővéremnek egyszerűen nem volt más esélye a menekülésre. Kitti így óvott meg attól, hogy később hozzá hasonló sorsra jussak. Nem vagyok híve az erőszaknak, de hálás vagyok Kittinek, hogy meghúzta a ravaszt.

Arról is beszélt, hogy Kittivel jó viszonyt ápolnak.

Hatodikos koromban nyáron Kitti eljött értem, repülőre ültünk és magával vitt Hollandiába. Kirándultunk, állatkertbe mentünk, strandoltunk a tengerparton, bejártuk az egész országot. Mindenben számíthattam rá. Skype-on még a házi feladat megoldását is elmagyarázta. Büszke vagyok és felnézek a nővéremre. Ő a légynek sem ártana. Kitti jólelkű, odaadóan neveli a kisfiát. Ráadásul szeptembertől újra iskolapadba ül, mert felvették a jogi egyetemre.

Hozzátette azt is, hogy mennyire összetörte testvérét, amikor Lívia azt mondta nem tekinti anyának Kittit.

Forrás:Blikk.hu
Címlapkép:MTI/KÁLMÁNDY FERENC

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Jogi egyetemre megy? Szerintem érettségije sincs, a füle se úgy áll.
magyar1
@namihami: www.blikk.hu/aktualis/krimi/simek-kitti-huga-gertrud-megbocsajtas/mtwdkk5?sl_ps=d_3
Nézd már meg annak a féregnek a pofáját szerintem aktus közben, ill. a végén lett fotózva a gyerek úgy ül az ölében, hogy éppen passz.
Bátor lány volt anno és még jó hogy ennyire túlélte, sajnos ezt teszi egy féreg szülő a gyerekével sok esetben. Azért kéne őket lelőni. Zavarodott lett anyaként is.
human
@namihami: Ilyen helyzetben (szexuális zaklatás, gyilkosság, börtön) egy 14 éves gyereken kéred számon, hogy hibás döntést hozott? Hány felnőtt tudott volna helyesen dönteni???

Azon nem csodálkozom, hogy megkérdőjelezed a szexuális zaklatást. Ezeket az eseteket szinte lehetetlen feltárni főleg gyereknél. Az elmúlt években rengetegen meséltek arról, hogy csak felnőttként jöttek rá mit is műveltek velük gyerekként.
namihami
@human: Tévedsz. Én nem a szexuális zaklatást és a lövést róttam fel neki. Engem a gyermeke elhagyása akasztott ki. Miként írtam, a zaklatás ténye és mértéke számomra ismeretlen és nem is vizsgálom.
De, a kicsi---hát az szinte már súlyosabb eset egy ún. ""anya"" esetében.
Manhattan
És ha az anyja beszélte rá Kittit, hogy szabadítsa meg a párjától, hisz kiskorú, nem sokat kaphat?!
terlasz
Könnyű mások felett ítélkezni, de én nem tenném, mert a Kittit ért gyerekkori traumák után nem lehetett könnyű normális emberi életet élni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.