Szijjártó Péter a Kossuth rádió vasárnap reggeli műsorában mondta, szerinte a pedofiltörvény ellen megfogalmazott vádak nincsenek összefüggésben azzal a jogszabállyal, amelyet a magyar parlament megszavazott – írja az Index.hu.

Szijjártó: "A liberális mainstream gátlástalan fake news hadjáratot indított hazánkkal szemben"
Fotó:MTI/EPA/Pool/John Thys

A külgazdasági és külügyminiszter szerint a meccseken és az európai uniós csúcson azért került a középpontba a törvény, mert a nemzetközi mainstream összehangoltan támadja a magyar kormányt.

Alexander De Croo belga miniszterelnök is azt mondta, reméli Orbán Viktor azzal a kérdéssel tér haza

Magyarországnak van-e még helye az EU-ban.

Ursula von der Leyen is aggodalmát fejezte ki a homofób törvény miatt.

Nagyon aggódunk az új magyarországi törvény miatt. Megvizsgáljuk, sérti-e a vonatkozó EU-s jogszabályokat. Olyan Európában hiszek, amely elfogadja a sokszínűséget, nem pedig olyanban, amely elrejti a gyerekeink elől.

Merkel is határozottan bírálta a törvényt

nem fér össze a politikáról alkotott elképzelésemmel, hogy az azonos nemű párok bejegyzett élettársi kapcsolatát ugyan engedélyezik, de korlátozzák a felvilágosítást róla

Szijjártó Péter azzal magyarázza a "nemzetközi mainstream összehangolt" támadását a magyar kormány ellen, hogy

nem fogadják el, hogy a magyar emberek érdekeit képviselő patrióta kormány sikeres.

Szijjártó úgy véli:

Az ország Európa leggyorsabb gazdasági sikerét produkálta, amit nem képesek elviselni, ezért minden törvénybe belekötnek

Azt is hozzátette szerinte a törvényt támadók közül senki nincs tisztában annak tartalmával.

A holland kormányfő nyilatkozatát, miszerint „térdre kell kényszeríteni Magyarországot”, Szijjártó Péter így kommentálta: nonszensz, amit a hollandok művelnek.

Európa azon részén kicsapja a biztosítékot, ha megvédjük gyerekeinket. A vita arról szól, hogy kinek van joga, hogy a gyerekek szexuális felvilágosítását elvégezze. Ez kizárólagosan a szülő dolga

- hangsúlyozta a miniszter a Kossuth rádió vasárnap reggeli műsorában, aki emlékeztetett, hogy Magyarország többször állt már támadás alatt a törvényei miatt, miközben azok teljesen megfeleltek az uniós jognak.

A liberális mainstream gátlástalan fake news hadjáratot indított hazánkkal szemben azért, mert világossá tettük: a szülők kizárólagos joga a gyermekek szexuális orientációval kapcsolatos nevelése. Márpedig mindegy, mit mondanak rólunk, ebből nem engedünk! El a kezekkel a gyermekeinktől!

- írja közösségi oldalán közzétett bejegyzésében.

Forrás:Facebook, Index.hu
Címlapkép:MTI/EPA/Pool/John Thys

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Hozzá tenném még,hogy a pedofiliánus csuhásaitokat nyugodtan kasztrálhatjátok ezzel a hozzáállással!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Gazella: ma, 10:26
Arra a gallérral párhuzamos, hosszú csíkra gondoltam, ér nem lehet.
Giovanni Alba
@jesz: ma, 10:57
Akkor talán térjünk vissza a cikk témájához. A KüKüM vezetője súlyos vádakat fogalmazott meg, én nem látom, hoy kijelentéseit mivel próbálja alátámasztani. Az kevés, hogy minden kritikára csípőből rávágja, hogy álhír. Neked erről mi a véleményed?
tudode
Mindenkinek van egy álma, és van
.
.----Akinek Orbán volt az álma
index.hu/belfold/2012/05/17/akinek_orban_volt_az_alma/
-
Az Orbán-élmény
.
(…)Szijjártó azt mondta nekünk, hogy ennek megértéséhez jobban vissza kell menni az időben. Egészen pontosan 1995. október 23-ig. Szijjártó ekkor még a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium tanulója volt, Orbán Viktor pedig meglátogatta az iskolát, és két órán keresztül beszélgetett a diákokkal. A találkozás óriási hatással volt rá. „Akkor még arra gondoltam, hogy ha ez az ember egyáltalán ismerne engem, már az is óriási dolog lenne" – meséli Szijjártó Péter. Ekkor határozta el, Orbán mellett akar dolgozni.””” (…)
--------------------------
.
Csipkednie kell magát! Nehogy úgy járjon mint Simicska, Illyés Zoltán, Fodor, és a többiek!
.
Sőt egyszerre két helyen is helyt tud állni, valami operatív izében!
Pipás
@jesz: Ki nem szarja le őket. Ha bajod van velük költözz oda és ekézd őket. Magyarországnak az ilyen suttyó parasztokkal van baja, akik kiállnak Orbán hazaáruló, tolvaj politikája mellett.
Toller Béla
Ez a kormány sem nem patrióta, sem nem sikeres. A többi stimmel ! A kakadu meg úgy ostoba, ahogyan van ! Személy szerint sikeres, persze ...
Gazella
@Giovanni Alba: bocsi... most néztem meg jobban a kakadu nyakát... az asszony megszorongatta selyemzsinórral, hogy még jobbakat hazudjon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.