Múlt hónapban derült ki, hogy a kormányközeli média elindítja a saját "Partizánját", Rákay Philip vezetésével Patrióta néven futó Youtube csatornát.

A kormányközeli média tényleg egy p*rnófilm helyszínén készített interjút Tarlóssal?
Fotó:MTI/Mónus Márton

Az ezalenyeg.hu hívta fel arra a figyelmet, miszerint a 

Nem mindennapi helyszínen készített Orbán egyik legidegesítőbb propagandistája interjút a bukott főpolgármesterrel. Rajtuk röhög a fél internet.

- írják.

A lap szerint:

a Patrióta egy pornóstúdió helyszínén veszi fel az interjúját Tarlós Istvánnal.

A lap úgy tudja, hogy az Illiberális Mémek Tanácsa Facebook-csoportban vették észre a felhasználók, hogy kormányközeli média legújabb adását egy olyan helyszínen vették fel, ahol korábban pornóvideót is forgattak. 

A képek itt tekinthetőek meg:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Illiberal Memes (@illiberal.memes) által megosztott bejegyzés

Forrás:ezalenyeg.hu
Címlapkép:MTI/Mónus Márton

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Mivel szereti a baloldal neveket saját nevükre fazonírozni, mint a 444-után lett 888, a Partizán mintájára lehetett volna Kurtizán a Kálmánka csatornája. Az passzolt volna, a profiljához.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
istván irén
Az hogy az nem fontos az inkább hogy még hatalmon volt szart se csinált jól, de most mindent jobban tudna ez 1 vén köcsög le járt a szavatossági ideje
Macskaszem
Miért is ne? Taplópista is a fidesz jól fizetett Qrvája.
Macskaszem
Mivel szereti a baloldal neveket saját nevükre fazonírozni, mint a 444-után lett 888, a Partizán mintájára lehetett volna Kurtizán a Kálmánka csatornája. Az passzolt volna, a profiljához.
NKF
"ezalenyeg" a leggenyóbb egylet,már többször buktak.Nekik ez semmi!
human
@NKF: Jó hát vannak ilyen bakik. Mint például mikor a magyar titkosszolgálat egy olyan védett lakásba szervezett találkozót Gruevszkivel ami a 444 szerkesztőségének a szomszédságában volt.

"A magyar külügyminisztérium helyettes államtitkárával találkozott a 444 melletti lakásban Nikola Gruevszki"
444.hu/2019/06/08/a-magyar-kulugyminiszterium-helyettes-allamtitkaraval-talalkozott-a-444-melletti-lakasban-nikola-gruevszki
human
@human: ... és itt inkább az volt az érdekes, hogy miért is van egy védett lakás pont a 444 szerkesztősége mellett? Nem tán lehallgatási célból?
134.bátor
@NKF: Mikor,ès ki ellen buktak?? Összekevered a
888-al,meg az Origóval
jesz
Tarlós sok mindent megért(megélt), de hogy a jól megérdemelt nyugdíja mellé neve még pornóval is kapcsolatba kerül, na azt legmerészebb álmaiban sem godolta volna...

Ezt beszopta...remélem lesz héhány szava azokhoz, akik ezt a helyszínt választották ki beszélgetésre...nem hallottam még egy csúnya szót sem tőle, de azt hiszem most a legszofisztikáltabb szó is a qurva anyátok lesz...a többi már képzelőerő kérdése..
Nyírfa
No. Előbb-utóbb mindenki az őt megillető helyre kerül. :D
Pokróc
Különbség hogy a szőke fél órát xopott mi 9 évet.
Pokróc
Nagyobb baj hogy elársztotta patkányokkal Budapestet de Karácsonyra kiirtottuk .
Toller Béla
Tele vannak új, eredeti ötletekkel...főleg a rákaykálmán ! A cég megveszi a studiólakást, később az övé lesz, a céget beszántják. Melyik hülye gondolja komolyan, hogy a műsor itt a lényeg ? Tarlóssal...?
sokanvagyunk
Nem az a lényeg mit mondott, hanem hogy kinek és hol. - ez van...
nezelodo
Szegény Pista bá' hagynák békén, minek tovább szenvednie a pártjáért, és nem kellene a Kálmánka intelligens alákérdezésével tovább terhelni szegényt. A helyszín meg talán a Borkai szexpartijának folytatásos helyszíne lesz, a Tompika rendezésében.
Eladott Ország
Rohadj meg, még a magyar neved sem vállalod amit a szüleid adtak! Rákay Kálmán! Az első három betűből való betegség egye ki a gyomrod! Philipke! A szájerizmus egy másik díszpéldánya. Úgy láttam megszerette Budát, hogy az I. kerületben bizniszelt egy lakást. A turista jelzéses földutakon szokott autókázni egy terepjáró dzsippel. Te patrióta vagy? Részt veszel az ország kifosztásába. Már ami érték volt az országba mindent elloptatok. Egyszer számon fogják rajtatok kérni az okos fiatalok akik nem hiszik el a dumátokat! Hazug ripacs. A hányinger fog el, ha a neved meghallom. A szociban diplomáztál, nevelkedtél és közben levezényelted a Hazugság tér '56 és '89 történelemhamisító szennyeket. Te egy hiteltelen senki vagy az emberek többségének szemében. A rendes neved sem mered felvállalni! Patrióta vagyok Patrióta és nemzetben gondolkodó, úgy mint Rákosi. Te barna nyelvű Isten csapása! Hogy nem szakad rád a plafon! Eljön még az az idő , amikor bujkálsz az emberek elöl, nehogy szembe köpjenek. Nem vagy te senki baszki, csupán egy félművelt gerinctelen állat, aki kényszeres seggnyalója az Orbán gnómnak. Csatlakozzon hozzád a 380 voltos dugvilla.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/162046646_266739475184552_4789664903455212780_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=MedIskJZbIAAX-c8qJe&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=e481b24cbb2b8723322477937be32d7e&oe=60DC64DC
Duke Nukem
Tarlós pornózni kezdett, mert kevés a nyugdíj.
Gyurka80
@Eladott Ország: Te büdösbunkó:Te mindenkit ócsárolsz?! Diliházban a helyed, sajnos böszmeferi bezáratta az OPNI-t!
Gyurka80
Ezek szerint a Hősök terén sem lehet forgatni, mennyi olyan film készült ott!
gina
Hát a fidesz arra nivóra is való, elmebetegek, melegek, pedofilok, szexhajózok gyületkezete---
gina
@Gyurka80: És te voltál az egyik szereplő OV seggében ugye?
Emmersson71
Végül is érthető..taplócska nyal hosszú évek óta ;)
Eladott Ország
@Gyurka80: ma, 15:17 ◘ Csak az ilyen agyatlan fideszbunkókat mint te vagy, hogy anyádba szakadtál volna! B+ a fajtádat, te gerinctelen pondró! Egyébként 2022-ben a börtönök kapuit tárjuk ki, nem az OPNI-t a fideszes bűnözőknek, melyet bővíteni szükséges! Nem Gundel menü lesz 800 Ft-ért.
Gyurka80
@Eladott Ország: Álmod csak, nagyot fogsz koppanni.A többség nem olyan h@lye, hogy moslékra szavaz!
Clavigo
@Gyurka80: Napszúrásod van hurka@Gyurka80: ,?
Gyurka80
@Clavigo: Te meg beverted a fejed és összezavarodott a benne lévő zavaros víz?
csipetke
Minek kerestek volna másik helyszínt? A két fim között nincs nagy különbség,abban is,ebben is kurvák szerepelnek.Rákai Kálmán a madam,vagy mi. Amiért egy Kálmán a Philip nevet aggatja magára,az meg mindennek a legalja. Azt hiszi a nyalóka,hogy ez elegánsabb?A szar az szar marad akkor is, ha szépen csomagolják
balos
@csipetke: Ráadásnak ott trónol a nem FideSSes "k-lotyójuk a pista-néni!A volt farturó!
Aki Én
@Macskaszem: Ennyi kreativitásuk sincs, ezt is lopják. De mit is várunk egy ilyen aljas és ostoba bandától. Nézd meg milyen buta emberek imádják ezeket a hazaárulókat. Itt van mindjárt az egyik legostobább példány, a @Gyurka IQ 80: Ez már a vicc kategória.
ómió
Aki itt több témában is bukott, efftársak, az Dugógeri efftársatok!
Gyurka80
@csipetke: A libbantak közül rengetegen nemcsak a keresztnevüket, hanem a vezetéknevüket is megváltoztatták. Azzal miért nincs bajod?
solidedge
Mit tehettek, amikor ott érték el Tarlóst.
Gyurka80
@csipetke: Rengeteg volt a művészvilágban celebek és egyéb ,volt aki magyarosított is pl Vitray .Ezen hülyeség fennakadnod !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.