Meghaladta a 6 milliót a Pfizer által eddig Magyarországra szállított koronavírusellenes vakcina mennyisége.

A Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. ezt azután közölte az MTI-vel, hogy kedden ismét több mint félmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett. Ez a 28. magyarországi szállítmány a két vállalat által fejlesztett oltóanyagból.

 6 millió Pfizer-vakcina van Magyarországon, már csak jelentkező kell, akit beolthatnak

Illusztráció: 123rf.com

Mint írták, a Pfizer és a BioNTech a jelenlegi előrejelzések szerint 2021 végéig több mint 2,5 milliárd adag vakcinát gyárt és szállít világszerte.

A Pfizer már fél éve juttatja el heti rendszerességgel a koronavírus-járvány elleni védekezést támogató vakcináját a magyarországi oltópontokra.

Az első negyedévben több mint 1,5 millió adag vakcinát, a második negyedévben pedig, jelentősen megnövelve a dózisok számát, több mint 4,5 millió adag oltóanyagot szállított a társaság – olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

istván irén
A fasznak kellet kapkodni a sok agyatlan be nyalta a szar kínait most pont ott tartunk mint mindenki más
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
istván irén
A fasznak kellet kapkodni a sok agyatlan be nyalta a szar kínait most pont ott tartunk mint mindenki más
Néro
Gonosz Prüsszel nem kűűűűd vakcinát , ugye csutak a jó anyádat. Pedig te írtad alá mikor mennyit küld. Gondolom most elajándékozzák valami diktátor nagyon barátnak. A nyuggerek meg dögöljenek a hatvan felett nem adható Maó könnyébe bele ahogy akarnak. Rohadt tróger banda banda vagytok Fityma-Köpnmkö-ék. Rohadt tróger.
Namely
Cikk: Pfizer van rengeteg, csak jelentkező nincs.

Kommentek:
hűtlen kezelés, kínai szar, orbánahibás, tróger banda.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nem hinné az ember, de itt több az olvasatlan, műveletlen, mindenre ugyanazt kommentelő bőgőmajom, mint a ps kommentelők között.
division
Akik nincsenek beoltva még vajon miért nem mennek?
lusta
@division: Az oltás ellenes baloldal miatt, meg Gyurcsány. Na jó, Brüsszel. El ne felejtsem, Soros.
division
@lusta: Ez nem volt túl értelmes válasz, már ne is haragudj. Az emberek felelőtlensége az oka immáron.
karma1
@division: Mert valahogy nem hiszem, hogy a fidesz-hu MTI most igazat mond! Vol tegy cikk, hogy orbanek leallitottak a Pfizer-tol a behozatalt. Akkor most mi van? Szerzodes nelkul kuldozgetik a Pfizert? Valaki hazudott valamikor. Vagy most az MTI, vagy akkor a puhos, amikor azt mondta, hogy nem kernek tobb Pfizer vakcinat. Miert kell hulyenek nezni az allampolgart? A masik dolog: mindenhol a vilagon , ahol kinaival oltottak be embereket, elkezdtek beoltani Pfizerrel harmadik oltaskent az embereket, mert csak igy lesz hatekony a kinai elso ket oltas. Mit mond erre a hazai fideszes propaganda? TILOS beoltani Pfizerrel, vagy barmelyik mas, nyugati oltassal az eddig 2 kinai oltassal rendelkezo pacienseket! Mintha direkt mennenek a vilagban tapasztalt trendek ellen - ne haragudj, ha ilyen oltasi tilalmak leteznek, akkor mitol varja el barki is, hogy rohanjon oltakozni? Ahol most is eloszor a kinait meg az oroszt ajanlak fol?
division
@karma1: Lehet kérni harmadik oltásnak a Pfizert. Most az a lényeg, hogy van belőle 6 millió, mehet aki akar, ez fontosabb sokkal mint az, hogy kik és miket hazudoztak.
kereső
Ezt a hülye cimet! Nem ennyi van most Magyarországon, hanem ennyit szállitott le a vállalat az év folyamán az országba- és ebből oltottak- azt nem irja a "szemléző", hogy mennyit. (oltottak el belőle). A tényleges raktáron lévő mennyiséget ki tudja???
simmering73
Én jelentkeznék de nem tehetem. Pedig papírom van róla hogy ezt a szar kínai moslékot nyomták belém. Helyette ez a maffiabanda tovább küldi külföldre az oltóanyagot.
karma1
@division: Azzal egyetertek, amit mondasz, mert az oltasnal nincs fontosabb - de a propaganda mast mond. Nem TE mondod, hanem a fidesz nyomatja az ocska propagandat arrol, hogy akinek ket kinai oltasa van, semmikeppen nem kaphat Pfizert. Ez egyszeruen nepirtas. Van olyan baratnom, aki azert vette fel felelmeben a kinait, mert egyedul el, es nem tudta volna, hogyha megbetegszik, akkor ki fog utananezni. Hat inkabb beoltatta magat. Semmi ellenanyag nincs a szervezeteben, ment az orvoshoz a 3.-ert, a Pfizerert - elhajtottak., Es gyanitom, nem o az egyetlen, akit elzavarnak. Nem az emberek oltasi kedvevel van a gond, hanem abbol, hogy politikat csinal belole a kormany. Egy egeszsegugyi kerdest politikaiva tenni tobb mint hoba - BUN! Szoval azert nem olyan egyszeru az "oltakozas"...:(
Málna
@karma1: 01:02 Nem szerződés nélkül küldözgetik a Pfizert, hanem még kb. év végéig jön abból, amit előre megrendeltek. Mert ahogy gyártják, úgy szállítják ki. Meglep, hogy van, aki ezt még mindig nem érti...
division
@adrenalink: Hoppá, ezt még nem hallottam.
bencemacska
Ha valakit szabályosan - természetesen saját kérésére, orvosi ellenőrzés mellett - beoltottak FELESLEGESEN kínai vakcinával, nem kellene felelősségre vonni azt, aki még korrigálni sem engedi a hibát?!
Nem vagyok érintett, mert nem fogadtam el a kínai vakcinát. Azért regisztráltam egyébként is, mert hozzá akartam járulni a járvány megfékezéséhez!
Javaslom a kárt szenvedettek indítsanak pert a Sinopharm vakcinájának szabálytalan beszerzése és felhasználása miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.