Az emberi erőforrások minisztere szombati Facebook-videójában olyan kérdéseket érintett, mint az egészségügy helyzete és a potenciális negyedik hullám. 

Más is látja őket? Kásler szerint ezrével jönnek vissza az egészségügyi dolgozók
Fotó: Kásler Miklós/Facebook

Reális számítások szerint Magyarországon is megjelenik a járvány negyedik hulláma

– kezdte szombati videóját Kásler Miklós. 

Azonban Magyarországon az emberek jelentős része át van oltva. Ugyanakkor amit még megtehetünk, mindenki a saját egészségének, életének a védelme érdekében, hogy vegyen részt, aki még nem tette meg a tömeges oltásokon

- folytatta a kissé összefüggéstelen monológot. Majd azt javasolta, főként a 60 év feletti lakosságnak, hogy gyorsan, még a 4. hullám beköszönte előtt vegyék fel az oltást, a magyar nemzet ugyanis abban a szerencsés helyzetben van, hogy ezt megtehetik. Majd azt is hozzátette, hogy egyetlen vakcina sem ad 100 százalékos védelmet.

A tegnapi Életközelben interjú teljes változatában arról is kérdezték a minisztert, hogy az egészségügyet érintő béremelések, valamint a különböző átszervezések hogyan hatnak az orvosok elvándorlására. Erre a következőket mondta:

Az ellenzék itt is jeleskedett, és ugyanolyan találtai biztossággal jósoltak, mint a legtöbb esetben. Azt jósolták, hogy ezrével hagyják el az egészségügyet a dolgozók, nővérek és orvosok is, most azt tapasztaljuk a számok nyelvén, hogy ezrével jönnek vissza. Hála Istennek jól döntenek. 

Fotó: Kásler Miklós/Facebook

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
"Láthatatlan légió" egészségügyi dolgozókból!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
"Láthatatlan légió" egészségügyi dolgozókból!
Béla333
A hóhér Kásler agyára húzódott a Covid...
Szemmel láthatóan már gyógyíthatatlan!
istván irén
Át oltva a szarral ami semmit sem ér fasza. Meddig akar élni ez a fasz? Az áthelyezettek vissza térnek a saját helyükre és?
ómió
És nem jelentkeztek nálatok, efftársak!? Na, ne má'!
Giovanni Alba
@sgl: ma, 09:38
Van ma Magyarországon egészségügyi miniszter?
"A minisztériumot a második Orbán-kormány alakulásakor megszüntette, feladatait a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma vette át, melynek egészségügyi részét egy államtitkár felügyeli." ttps://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarország_egészségügyi_minisztereinek_listája
Államtitkár, mint a mohácsi csata emlékének ápolása, vagy mint bármi más apró-cseprő dolog.
hu.wikipedia.org/wiki/A_negyedik_Orb%C3%A1n-korm%C3%A1ny_%C3%A1llamtitk%C3%A1rainak_list%C3%A1ja
És vannak még helyettes államtitkárok is, például Vartus Gergely, fejlesztéspolitikai szolgáltatásokért felelős helyettes államtitkár. Hogy ez mit jelent, én nem tudom, talán ez a fedőneve annak a nyüzsgöncnek, aki a kólát meg a szendvicset készíti be a "tanácskozásra"?
csak úgy....
@Giovanni Alba: isten is a káoszból teremtett ,sokak szerint orbán is egy isteni képzödmény,
-a káosz már adott,azt megteremtette és nem csak az egészségügyben.
Nessy
Árulja már el Kásler, ha minden tökéletes, akkor olyan olyan járóbeteg szakellátásra, amire szabadon lehetett menni időtlen, idők óta, most a sürgősséget kivéve, "előjegyzés"kell? Aztán ha szerencséd van, két hetes időpontra kapsz is! Legalább ne szólaljon meg, ha nem ismeri a valóságot!
Nessy
@csak úgy...: Talán, ha nem dolgoztam volna 40 + 9 évet az egészségügyben, és most már koromnál fogva, mint beteg nem ismerném, nem látnám az átkos, és mai ellátási rendszer különbségeit, nem dühítene ez az összevissza hazudozás, pénz elvonás,és közben győzelmi jelentés harsogása.
justhpeter
Úgy látszik Käsler már rendbe tette Mátyás csontjait és most visszatért a minisztériumba, hogy az egészségügyben is legózzon egy kicsit.
Nessy
@justhpeter: Hiányzott, mint ablakos tótnak a hanyatt esés!
gina
És a fele a bilibe lóg ennek a mocskos undornak, gondolom belenézett cigány OV varázsgömbjébe, onnan tudja
rokker33
Vén hülye!Nem kell vele foglalkozni már nem tudja, hogy mit beszél!
csak úgy....
@rokker33: és szerinted ezzel minden elintézve? a faßi több milliót kap havonta a semmiért... ,és még fölháborodsz ha birkázom (igaz néha te is) a magyart!?
nyugaton az alkalmatlanokat pétschán szokták rúgni..
Toller Béla
Az emberek jelentős része ...az egész pontosan kevesebb, mint a fele ! AZ átoltottak. A védettséggel rendelkezők még kevesebben vannak, hála az erőszakos és rosszul alkalmazott kínai oltásoknak. Aki meg hazajön, az nyugdíjba jön, talán ...mert ép ésszel, most hazajönni, egy baromság ! Itt most indul a fasizmus utolsórohama a totális diktatúra bevezetése előtt ...Hacsak nem harcolni jönnek haza, azt lehet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.