Eljárást indíthat a magyar kormány ellen az Európai Bizottság az LMBTQ-ellenes pontokat tartalmazó „pedofiltörvény” ügyében, írta meg a Telex az AFP hírügynökség alapján.

Várhatóan csütörtökön hirdetik ki, hogy kötelezettségszegési eljárás indul Magyarország ellen a múlt hónapban megszavazott törvény miatt, ami nemcsak itthon, de Európa-szerte felháborodást okozott.

Eljárás indulhat Magyarország ellen a "pedofiltörvény" miatt

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

A Telex kérdésére az Európai Bizottság magyarországi képviselete nem erősítette meg, de nem is cáfolta az információt.

Az AFP egy magas rangú uniós forrásra hivatkozva írt arról, hogy az Európai Bizottság szerdán felszólító levelet küld majd Magyarország kormányának, csütörtökön pedig elindítja a kötelezettségszegési eljárást. A hírügynökség szerint a figyelmeztető levél lehet az első lépése annak az eljárásnak, aminek keretében a magyar törvény az Európai Bíróság elé kerülhet, és aminek következtében pénzbírsággal is sújthatják Magyarországot.

Forrás: Telex.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FL4K
Mi az, hogy indulhat? Nyilvánvaló, hogy mi a baj - induljon!
Orbán lelkén rengeteg magyar ember halála szárad, akik még most is élhetnének a szeretteik körében, ha nem egy olyan GECI lenne Magyarország élén, mint Orbán Viktor.

De tetézi a bajt ez a GECI Orbán, hogy a kellő felvilágosítás és támogatás nélkül, gyerekek menekülnek a halálba öngyilkosságot elkövetve, mert, bár próbálnak megfelelni az elvárásoknak, de egyszerűen a gyűlölet és a megosztás elhatalmasodásának eme fokán egy idegileg erős ember sem mindig tud normális maradni.

Orbán Viktor a pokolban fog égni örökké az emberiségellenes bűnei miatt !!!

Bencsik jól látja, Sátán átvette az uralmat Európa felett - ORBÁN VIKTOR SZEMÉLYÉBEN, AKI KIVÉREZTETTE MAGYARORSZÁGOT ÉS MOST EURÓPA ROMLÁSÁRA TÖR !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
FL4K
Mi az, hogy indulhat? Nyilvánvaló, hogy mi a baj - induljon!
Orbán lelkén rengeteg magyar ember halála szárad, akik még most is élhetnének a szeretteik körében, ha nem egy olyan GECI lenne Magyarország élén, mint Orbán Viktor.

De tetézi a bajt ez a GECI Orbán, hogy a kellő felvilágosítás és támogatás nélkül, gyerekek menekülnek a halálba öngyilkosságot elkövetve, mert, bár próbálnak megfelelni az elvárásoknak, de egyszerűen a gyűlölet és a megosztás elhatalmasodásának eme fokán egy idegileg erős ember sem mindig tud normális maradni.

Orbán Viktor a pokolban fog égni örökké az emberiségellenes bűnei miatt !!!

Bencsik jól látja, Sátán átvette az uralmat Európa felett - ORBÁN VIKTOR SZEMÉLYÉBEN, AKI KIVÉREZTETTE MAGYARORSZÁGOT ÉS MOST EURÓPA ROMLÁSÁRA TÖR !!!
FL4K
Te minek neveznéd azt az embert, aki a saját népét nyíltan elnyomó és világhatalomra törő primitív, barbár, despota-kommunista Oroszország és Kína érdekeit szolgálva a szabad világ egyik utolsó mentsvárát jelentő Európai Unió szétbomlasztásán ügyködik?
(nem írom le a - néha csúnya - szavakat, amit gondolok, mert nem akarlak befolyásolni a véleménynyilvánításodban)
simmering73
@FL4K: Ezeket a szép szavakat a fentebb büfögő náci patkánynak címezted? Felesleges. Nem ért a szép szóból. Ő egy nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób - egyszóval egy elvetemült, aljas "ember".
Nessy
Európa bűzlő mocsár. Afrikában majmok élnek. Amerikában sok a néger. Marad Ázsia! Oroszország, Kína, Törökország jóbarátai a fidesznek, lehet költözni!
FL4K
@simmering73: Senkinek konkrétan, csak beleordítottam a világba a bánatom - általánosságban véve.
jesz
@Nessy: haha...a japók arra büszkék, hogy náluk nem fordulhat elő migráncs, és az általuk becipelt fertőzés...sem buzikultúra...

Aztán tessék...a japóknál tombol a vírus(igaz alig van néhány néger az oszágban, akit mindenki megbámul)

A főcímre reagálva: akik ezeket a törvényeket brüsszelben sérelmezik, azoknak a családjában mindenki pedofil, buzi, vagy egyéb transz?
verőce21
A "jogállamiság" mellett (ami még a vádlók mindegyikében sincs meg), aź LMBTIQxyz lett az új eu-s furkósbot?

Szégyen ez az Európai Unióra nézve!
Emmersson71
Senki sem kötelezett senkit térdepelésre. Ez egy együttérző gesztus, amivel nem kell egyetérteni! Én sem tépem ki senki nyakából a feszületet (Dávid csillagot vagy bármilyen ostoba jelképet), pedig a világ összes problémája közvetve vagy közvetlenül, de minimum a segítségével a vallásokra vezethető vissza :(

Mégis, egyes idióták megtámadva érezték magukat, és rögtön "reagáltak", miszerint "MI NEM TÉRDELÜNK, csak amikor..." (by Orbán).
Hát ne térgyejjé, csicska, nem köll! Ahogyan buzizni, szarozni és zsidózni vagy románozni sem kell, te féreg!
NKF
Elegem van az egész szivárványos szarból!Már túl mentek minden határon!Rohadjonak meg!
Ezek akarnak választást nyerni!Mikor veszik már észre magukat?Magyarország nem a buzik
országa!
Emmersson71
@NKF: Ahogyan Magyarország nem a keresztények, nem a zsidók vagy más vallásúaké sem! De nem a cigányoké, sem a sváboké vagy a magyaroké. Nem a fradistáké, nem az Újpest drukkereké, pláne nem a Felcsút szurkolóké! (CSAK!)

Hanem MINDEGYIKÖJÜKÉ!!!
Bizony, még a buziké is..ha tetszik ez neked, ha nem :P
Nessy
@NKF: Azt nem tetszen észrevenni, hogy a jónak indult törvényt, ami valóban a pedofilok által veszélyeztetett gyermekek védelméről szólt volna, sikerült pár lökött képviselőnek egy homofób törvénnyé módosítgatni? Ma már nem a veszélyben lévő 10-15 évesekről szól a törvény, azt meg sem említi a nagyon aggódó jobboldal, hanem csak és kizárólag a homoszexualizmusról! Jelenleg mást nem hallani, mint mindenki buzi akinek más a véleménye, mint a megszólalónak! Pedig egy "homokos" sohasem pedofil.Ja, néha meg kellene hallgatni a szakember véleményét is!
Nessy
@Pegero: Tessen mondani ki beszél per pillanat a pedofiliáról, ami az eredeti cél volt? Senki! Nincs más, mint, buzi, buzi a végtelenségig!
RonaGyuri
@RonaGyuri: El lehet-e árulni olyat, amit nem is értesz?

Ráadásul a propaganda címkék vélt jelentése is változik

Ártunk és qurmányunk élén ezzel a retardált dagadt törpével egy ócska műveletlen paraszt-suttyó bagázs elképesztő arroganciával. S a Nép az Isten adta Nép, meg olyan, aminő az ilyet érdemli!
A magyar-gyaur.blog „Orbán a kereszténység elárulására készül? Vajon amikor az egyik propagandistája a Nyugatot „sátáni”-nak festi le, akkor ezzel nem Orbán új keletű török-muszlim orientációt akarja igazolni?” postja próbálja értelmezni ártunk és qurmányunk ádáz küzdelmét az európai és az angolszász polgári demokráciákkal.
„A korábban magát, mint a keresztényüldözés-elleni harc éllovasaként beállító, a pápánál is pápább Orbán mintha egyre megértőbbé válna nemcsak az iszlám, de talán a „sátáni Nyugat” elleni dzsihádot hirdető muszlim fanatikusok iránt is. A magyar szélsőjobbtól, a csurkista MIÉP-től, sosem állt távol az Amerika-, és Nyugat-ellenesség, de most ez a kormánypolitika szintjére is kerülhet!”
Nos ebben a jelenség szintén biztosan igaza van, azonban van vele egy kis probléma Orbán esetében ez egy kicsit bonyolultabb:
egyfelől; egy műveletlen bunkó lévén nincs tisztában az alapvető fogalmakkal sem, logikai készsége meg még ennél is gyengébb,
ráadásul; telkesen egyértelmű, hogy számára mindig is az ördögivel volt szinonim a várisi (főleg a fővárosi) polgári kultúra.
vacsi
@Pegero: Egyesülhetnek, de abból gyerek nem lesz (mondjuk, még ez a szerencse!)
vacsi
@Nessy: Én - már, ha rajtam múlt volna, két külön törvényt hoztam volna a két cselekményre. A homoszexualitás ugyanis nem bűn, míg a pedofília nagyon is az, szerintem az egyik legaljasabb, mert gyerekeket tesz tönkre!
Azzal. hogy egy törvényben mosták össze, lehetőséget adtak a támadásra. Vagy talán ez is volt a cél?
Eladott Ország
@vacsi: ma, 06:40 ☻ Orbán is a kommunizmus áldozata...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/53766616_574247133055198_8969692718389264384_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=Pvt8xVVTm-gAX_VQjTX&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=8614667eccf663af58532473f0b75da5&oe=60F44103
"Ha rád pillantok, megborzongok s fázok,
bár jól tudom, hogy balga, aki fél:
örökké állnak a magyar akácok
s téged elvisz, mint szellentést, a szél. (...)
Mert szennyes folt lettél a nagy penészből,
melyet csapásnak küldött ránk az Ég,
minden szavad dögbűz a sáskavészből,
amelytől elpusztul egy nemzedék;
jó darvaink más tájakon keresnek
szállást s az ország holtfakóra vált,
a föld kinyílt, mint bőrtelen, veres seb,
ahol hazát a zsellér nem talált,
innét szalad a száműzött szabadság,
s te azt rugdosod, kit a jog se véd,
s mivel hazánkat rossz pénzért eladják,
te is eladod, hitszegő szemét.
Éretted szenvedjük a poklok kínját
s a honfibánat minden szégyenét,
tőled tántorog a munkás a járdán
– az éhség táncoltatja, nem a bor –,
amíg kurjongó kém lettél a vártán
s pimasz döglégy, kit táplál a nyomor,
és pudvás szád szünet nélkül zsidózik,
míg ellened száll hadba, aki hős;
s hogy tudja ezt a boldogabb utód is,
kinek neved nem lesz már ismerős"
(Faludy György: Csilléry Andrásnak - részlet)
csipetke
...és most mi lesz?Már megint a kicsi dagadt ember miatt szív egy egész ország. Ilyen vezetése még talán nem volt ennek a nyomorult országnak,akik ennyire dilettánsok,hebehurgyák,meggondolatlanok. Ha a saját bőrük lenne a tét,az a kutyát se érdekelné,de ilyenkor mi is szívunk.
kereső
@RonaGyuri: 05:31 "ván benne válámi"- régóta jönnek már a jelek. Az még nem vót- , bár egyre inkább tálibként viselkedik.
kereső
@csipetke:" akik ennyire dilettánsok,hebehurgyák,meggondolatlanok.". Nem. Ezek közül egyik sem. Viszont aljas, hitvány, gonoszak , azok igen.
Aki Én
@vacsi: 06:43 A homoszexualitásra miért kell bármilyen törvény?
És igen, valószínűleg ez volt a cél.
Aki Én
@Shikari: ,,Európa egy bűzlő, mocskos mocsár lett, amit korcsok vezetnek. Undorító!"
És akkor világos, hogy itt a vajdádra gondolsz.

@verőce21: @Shikari: Nektek, ostoba buziknak mi a bajotok a melegekkel?
ómió
A "csúcs" az lesz, ha majd már a strasbourgi efftársak is kimondják: Buziland kell legyünk - az az "ajrópai érték"!
Aki Én
@ómió: Te tényleg ennyire hülye vagy?
Nessy
@Pegero: mi Nagy a különbség az eredeti törvény címe, és a törvény módosítások utáni valós mondani valója között. Röviden. A pedofilok a 10-14 éves korosztályra nézve veszélyesek, sőt életveszélyesek. Nos nekik sem magyarázhatják el a szakembereknek, hogy mire vigyázzanak. A szülő talán beszél a "cukros bácsiról", de nem hívja fel a tini figyelmét, hogy telefonon, interneten
senkinek ne küldjön magáról akt fotót.
A nemi identitás a pubertás idején jelenik meg. Olyan családban, ahol ez a téma, tabu, kitől kérjen felvilágosítást segítséget, ha nincs szakember, tanár az iskolában akitől segítséget kérjen? Hiszen tilos!
De a legeklatánsabb, hogy a közbeszédben ma sem a pedofiloktól féltik a gyereket, hanem a buzizás a fő téma reggeltől, estig. Homoszexuális soha nem bánt gyereket!, Ha hall róla a fiatal, attól nem változik meg a nemi identitása., Most még az kamasz is, aki eddig nem foglalkozott ilyen témával, ha nem érintett, most érdeklődni kezd haveroktól, internetről, szex oldalakról. Ez aztán a siker!
ómió
@Aki Én: Ezerszer mondtam már: ne hazudd rám az egódat! Vagy ez ott nálatok, efftársak közt, elmeosztályi divat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.