Az Alapjogokért Központ igazgatója szerdán egy budapesti workshopon "megelőző csapásnak" nevezte a kormány gyermekvédelemről szóló népszavazási kezdeményezését.

Alapjogokért Központ: a gyermekvédelmi népszavazás "megelőző csapás"
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Szerinte az LMBTQ-propaganda Nyugaton már annyira elharapódzott, hogy a gyerekek jogait veszélyezteti. Szánthó Miklós üdvözölte a kezdeményezést és mindenkit arra buzdított, hogy szavazzon a "genderideológia ellen".

Az igazgató azt mondta,

már az isztambuli "genderegyezmény" sem a nők védelméről szólt, hanem a társadalmi nemet akarta kötelezővé tenni, kimondani, hogy nem csak teremtett, természetes nemek, a férfi és a nő létezik. Németországban és Ausztriában már hivatalosan is van 3. nem

- tette hozzá.

Kiemelte,

Magyarország egyelőre sikeresen akadályozta meg, hogy az EU ratifikálja a genderideológiát.

Szántó Miklós azt közölte:

Ez a vita – a "migráns-multikulti" vitához hasonlóan – világnézeti és szuverenitási vita 

Kitért arra, hogy

Nyugaton a genderpropagandát be akarják vinni a közoktatásba, az óvodákban például "nőnek öltözött férfiak olvasnak meséket".

Szánthó Miklós úgy fogalmazott:

az EU az ideológiai törekvéseit a szuverenitás elvonása révén érvényesíti, megpróbálja a családpolitikát tagállami hatáskörből uniósba vonni.

Kijelentette:

A kötelezettségszegési eljárás is joginak álcázott politikai, ideológiai nyomás

Azt is hozzátette:

ebben a harcban a népszavazás "megelőző csapás".

Nyugat-Európában már elesett a normalitás, a józan ész, de Magyarországon még fel lehet mutatni a "Stop, gender!" táblát – fogalmazott Szánthó Miklós.

Úgy véli, a hazai pártpolitikában is vízválasztó lesz ez a népszavazás:

eldől, ki áll a gyermekvédelem oldalán, és kik azok, aki "a gyermekek jogait is feláldozzák a genderpropagandáért".

Kovács Attila, az Alapjogokért Központ uniós ügyekkel foglalkozó szakembere a workshopon azt mondta:

nincs semmilyen jogi alapja annak, hogy az EU a gyermekvédelmi törvényre hivatkozva forrásokat vonjon el Magyarországtól. Az EU intézményeinek nincs felhatalmazásuk a jogállamisági jelentéshez pénzügyi szankciókat fűzni, az alapján eljárni a tagállamokkal szemben

- tette hozzá.

Ezzel kapcsolatban Szánthó Miklós megjegyezte, hogy a jelentés "borzasztóan elfogult".

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a kormány gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez öt kérdésben.

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A kérdéseket olvasva, ez valóban egy csapás, de a józan észre, és a valóságra! Legalább megkérdeztek volna szakembert, az elmondta volna, hogy nem váltó műtét kiskorúaknál nincs! Annak a felnőtt kori fázisait nem szokták "bemutatni", pláne nem iskolában, kiskorúaknak! Kéretik nem mindenkit ostobának nézni!
Nessy
A kérdéseket olvasva, ez valóban egy csapás, de a józan észre, és a valóságra! Legalább megkérdeztek volna szakembert, az elmondta volna, hogy nem váltó műtét kiskorúaknál nincs! Annak a felnőtt kori fázisait nem szokták "bemutatni", pláne nem iskolában, kiskorúaknak! Kéretik nem mindenkit ostobának nézni!
tudode
Nem kell aggódni a mai gyermekek sokkal felvilágsúltabbak, mint a bácsik, és a nénik, akik mit tehetnek hivatalból, mosdatják a szerecsent!
.
Az un. alapjogokért központ még az alapizébe meghagyott "Élethez, emberi méltósghoz" való jogát sem képes megvédeni a gyakorlati életben, mert ha igen akkor feladata lenne szinre, szagra, vallásra való tekintet nélkül a klf. népcsoportok azon jogait megvédeni, amelyek "csak" adhatóak lettek a NER szentesítésével+
.
Úgy a lakhatáshoz, az egészséghez, a szociális biztonsághoz, és több vérrel áztatott jogot elvitte a szarkabőrbe bújt csúszómászó, aki csak falkában fitogtatja erejét, a nép körében egy magánember, akitől hózódzkodnak az állampolgárok, mintha covidos lennne/lett volna
.
----- A magánember
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg&t=32s
----------------
.
Remélhetőleg kevesebb van előre, mint hátra ebből az őrületből!
lampa laz
És mi a helyzet a pedofiltörvénnyel? A konzultació meg ugrott, ebből a pénzt már sikerült lenyúlni?
A*juk retkes p*csáját, már megint az országot lejárató blődséggel foglalkoznak. Sajnos ezek a reménytelenül hülye fideszes szavazók majd egymást taposva fognak szavazni, csutkány meg büszkén fogja lobogtatni Brüsszelnek a magyarok véleményét, pedig ez csak a defekteseké lesz.
Qqberci
Ennek a pofájára kéne már egy kiérdemelt csapást mérni...
kereső
Az. Csapás. Isten csapása a fideSS és az ilyen nyelvcsapásos szolgák képében. Itt már mindenki hülye? Itt? Itt mindenki- főleg a kormány és csatolt részei.
Na de legalább bele kerül 6 milliárdba.Drágán hülyék, meg azok is akik egyáltalán részt vesznek ebben a blődségben- ez az egész olyan habonyi szinvonal.
ómió
Igen! Az aberrált-szaporítás ellen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.