Az Alapjogokért Központ igazgatója szerdán egy budapesti workshopon "megelőző csapásnak" nevezte a kormány gyermekvédelemről szóló népszavazási kezdeményezését.

Alapjogokért Központ: a gyermekvédelmi népszavazás "megelőző csapás"
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Szerinte az LMBTQ-propaganda Nyugaton már annyira elharapódzott, hogy a gyerekek jogait veszélyezteti. Szánthó Miklós üdvözölte a kezdeményezést és mindenkit arra buzdított, hogy szavazzon a "genderideológia ellen".

Az igazgató azt mondta,

már az isztambuli "genderegyezmény" sem a nők védelméről szólt, hanem a társadalmi nemet akarta kötelezővé tenni, kimondani, hogy nem csak teremtett, természetes nemek, a férfi és a nő létezik. Németországban és Ausztriában már hivatalosan is van 3. nem

- tette hozzá.

Kiemelte,

Magyarország egyelőre sikeresen akadályozta meg, hogy az EU ratifikálja a genderideológiát.

Szántó Miklós azt közölte:

Ez a vita – a "migráns-multikulti" vitához hasonlóan – világnézeti és szuverenitási vita 

Kitért arra, hogy

Nyugaton a genderpropagandát be akarják vinni a közoktatásba, az óvodákban például "nőnek öltözött férfiak olvasnak meséket".

Szánthó Miklós úgy fogalmazott:

az EU az ideológiai törekvéseit a szuverenitás elvonása révén érvényesíti, megpróbálja a családpolitikát tagállami hatáskörből uniósba vonni.

Kijelentette:

A kötelezettségszegési eljárás is joginak álcázott politikai, ideológiai nyomás

Azt is hozzátette:

ebben a harcban a népszavazás "megelőző csapás".

Nyugat-Európában már elesett a normalitás, a józan ész, de Magyarországon még fel lehet mutatni a "Stop, gender!" táblát – fogalmazott Szánthó Miklós.

Úgy véli, a hazai pártpolitikában is vízválasztó lesz ez a népszavazás:

eldől, ki áll a gyermekvédelem oldalán, és kik azok, aki "a gyermekek jogait is feláldozzák a genderpropagandáért".

Kovács Attila, az Alapjogokért Központ uniós ügyekkel foglalkozó szakembere a workshopon azt mondta:

nincs semmilyen jogi alapja annak, hogy az EU a gyermekvédelmi törvényre hivatkozva forrásokat vonjon el Magyarországtól. Az EU intézményeinek nincs felhatalmazásuk a jogállamisági jelentéshez pénzügyi szankciókat fűzni, az alapján eljárni a tagállamokkal szemben

- tette hozzá.

Ezzel kapcsolatban Szánthó Miklós megjegyezte, hogy a jelentés "borzasztóan elfogult".

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a kormány gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez öt kérdésben.

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A kérdéseket olvasva, ez valóban egy csapás, de a józan észre, és a valóságra! Legalább megkérdeztek volna szakembert, az elmondta volna, hogy nem váltó műtét kiskorúaknál nincs! Annak a felnőtt kori fázisait nem szokták "bemutatni", pláne nem iskolában, kiskorúaknak! Kéretik nem mindenkit ostobának nézni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Nem kell aggódni a mai gyermekek sokkal felvilágsúltabbak, mint a bácsik, és a nénik, akik mit tehetnek hivatalból, mosdatják a szerecsent!
.
Az un. alapjogokért központ még az alapizébe meghagyott "Élethez, emberi méltósghoz" való jogát sem képes megvédeni a gyakorlati életben, mert ha igen akkor feladata lenne szinre, szagra, vallásra való tekintet nélkül a klf. népcsoportok azon jogait megvédeni, amelyek "csak" adhatóak lettek a NER szentesítésével+
.
Úgy a lakhatáshoz, az egészséghez, a szociális biztonsághoz, és több vérrel áztatott jogot elvitte a szarkabőrbe bújt csúszómászó, aki csak falkában fitogtatja erejét, a nép körében egy magánember, akitől hózódzkodnak az állampolgárok, mintha covidos lennne/lett volna
.
----- A magánember
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg&t=32s
----------------
.
Remélhetőleg kevesebb van előre, mint hátra ebből az őrületből!
sgl
@Nessy: elmebeteg gyűlölködő szociopaták agymenése.
bélférgek ezek, nem emberek!
a legaljasabb fajtából vannak.
a komcsiknak legaláb volt valami ideológiájuk, ezeknek csak a vagyon, gazdagodás, és a legnagyobb aljasságtól sem riadnak vissza, - most gyerekek mögé bújnak,. - hogy hatalomban maradjanak, tudják a bukasuk fájdaomas lesz.
egyébként lehet 2 milla aljadék akik ezekre szavaznak?
semmi lelkiismeret csak a más gyűlölete?
lampa laz
És mi a helyzet a pedofiltörvénnyel? A konzultació meg ugrott, ebből a pénzt már sikerült lenyúlni?
A*juk retkes p*csáját, már megint az országot lejárató blődséggel foglalkoznak. Sajnos ezek a reménytelenül hülye fideszes szavazók majd egymást taposva fognak szavazni, csutkány meg büszkén fogja lobogtatni Brüsszelnek a magyarok véleményét, pedig ez csak a defekteseké lesz.
Qqberci
Ennek a pofájára kéne már egy kiérdemelt csapást mérni...
kereső
Az. Csapás. Isten csapása a fideSS és az ilyen nyelvcsapásos szolgák képében. Itt már mindenki hülye? Itt? Itt mindenki- főleg a kormány és csatolt részei.
Na de legalább bele kerül 6 milliárdba.Drágán hülyék, meg azok is akik egyáltalán részt vesznek ebben a blődségben- ez az egész olyan habonyi szinvonal.
ómió
Igen! Az aberrált-szaporítás ellen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.