A Közlönyben megjelentek alapján a kormány felhívta a pénzügyminisztert, hogy a miniszterelnök általános helyettese, vagyis Semjén Zsolt bevonásával gondoskodjon a tornacsarnok megépítéséhez, illetve a kapcsolódó beruházások megvalósításához 1 130 865 150 forint többletforrás rendelkezésre állásáról. A pénzt a Gazdaságújraindítási Alap, azon belül is az Egyházi működési, program és fejlesztési támogatások jogcímcsoport javára kell biztosítania a pénzügyminiszternek, Semjénnek pedig ennek terhére 1 130 300 000 forint támogatási összegben támogatási jogviszony kell majd létesítenie.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Ebből 900 milliót ellopnak. Gondolom 130 millióból kijön egy tornacsarnok annak a 30 gyereknek,ami ilyen " nèpes" faluban èlhet
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Horizont: 08:34 Ezt,hogy mennyi ilyen hülye dolgot csinál a fidesz,látják a birkák is,talán magukban gondolják is,hogy hülyeség,mégis tapsikolnak hozzá, És ameddig ezeknek a birkáknak nem jön meg az eszük,ezek azt csinálnak,amit akarnak.
Arra azért kiváncsi lennék,hogy pl ennek a tornacsarnoknak a fenntartását ki fogja fizetni,mert azt rá szokták lőcsölni az önkormányzatokra. Mittomén melyik kisvárosban építettek stadiont (indokolatlanul),és az önkormányzatnak kell csengetni a fenntartást. Fejlesztésekre nem marad lóvé,mert elviszi a stadion. Idióta banda
fűre lépni szabad
@Horizont: július 23., 07:35

Itt van még egy kis káromkodni váló:

Megint „elszámolta” magát a kormány: az eredetileg tervezett sokszorosa ment az egyházaknak és a határon túlra

"Több mint háromszorosan túlteljesült a határon túlra, és hétszeresen (!!!) az egyházaknak a Bethlen Gábor Alapkezelőn keresztül juttatott állami támogatások összege 2020-ban, a koronajárvány legkeményebb évében."

hvg.hu/gazdasag/20210906_A_kormany_a_jarvany_alatt_sem_sajnalta_a_penzt_az_egyhazaktol_es_a_hataron_tulrol?s=hk
Nyírfa
Állok tehetetlenül, és nézek ki a fejemből: milyen nép ez a magyar?
Nincs a világon olyan rendszer, amit el ne cseszne, van egy gyönyörű országa, amit nem becsül, sok-sok tehetsége, akik a hazai irigység, érdektelenség, kapzsiság miatt külföldre kényszerülnek, családokról papoló kormánya, amely a gyermekek fizikai, mentális egészségét veszélyezteti, s a férfiak, akik apák, s a nők, akik anyák, nem vonulnak fel egyként a gyermekeikért.
A "büszke, szabadságszerető" magyar nép nem jut tovább a büszkélkedésnél, és olyan messze van a méltóságtól mint Makó Jeruzsálemtől. Teréziáért adja a vérét. De a saját gyermekeit nem védelmezi. Milyen nép ez?
Nyírfa
@Horizont: 12.40

Ahhoz olyannak kéne lenned mint orbán, de, ha akarnál, sem tudnál hozzá hasonlítani.
Peller Anikó
Fejenként 1 millió. Van a hitelből bőven. Sebaj majépül belőle valami a 130 miliőből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.